25 December.

Sitter och tar de väldigt lugnt nu. Mamma kom och väckte mig vid 11 då det var frukost. Snart ska jag väl orka å ner i duschen tänkte jag. Ska färga håret och så. Kommer la bli lite mörkare nu hoppas jag. Får väl se. Men saknar det blonda lite så funderar på att lägga i blondt i luggen sedan igen. Men vi får väl se hur det blir.

Men vad händer ikväll? Vill att det ska hända något kul. Några har frågat om ja vill med på bio men de vill inte jag ju. Vill ha party men ja är ju så liten och alla ska ju på krogen så får väl festa helt själv eller ngt.
Men de löser la sig kanske.

Tycker lilla Alvi kan komma till Göteborg snart med längesen man fick träffa dig.

Bah kan någon rädda min dag?

Julafton | kväll <3

Sitter här nu och julafton är snart över, känns inte som att det varit julafton idag mer än att tomten var här och lämnade lite paket :)
Jag och Ann blev tomtesjuka precis innan vi skulle äta så vi tog bilen till stan. In på city och köpte cigg folköl å tuggummi haha. Efter de åkte vi till pressbyrån och sa hej till Claes, och de var faktiskt Anns idé och inte min. Åkte iaf dit och prata lite och nska God Jul´. Efter de när vi kom hem blev det massa god mat. Och sedan någn efterätt  sådär gott men de gick ner. Så var ju tomten här med.

Fick lite olika saker men inte allt idag iofs.

- Linne
- Presentkort på Tid & Doft
- Presentkort på Gina
- Presentkort på ONLY
- Lite pengar
- Halsband
- Underkläder
- Tröja
- Iron Maiden biljett till Ullevi 26 juli
- Nagelgrejjer
- Cigg
- Örngott och grejjer

Helt okej faktiskt, sedan har vi suttit och spelat kort en massa haha fan va snygga vi var, körde neger och president. Jag vann nästan hela tiden, men förlora med :( Ska fixa lite kort som vi tog haha.
Robin & Evelina kom och sa god jul också :) Trevligt.

Så vad händer imon då? Vill festa men alla ska ju på krogen. Så får la sitta hemma vilket ja även kommer göra på nyår haha ;) Ibland är livet bra tråkigt.

Ne nu ska ja ut och röka sedan sova eller något.

Vill verkligen att 2008 ska bli ett så jävla mycket bättre år än 2007. Finns inte mycket posetiva saker vill jag lova med detta året men men. Hoppas alla andra har det bättre :)

Julafton <3

Igår var vi ute hos Gunnel, en massa mat fick vi, först var det massa små plock, Blev ju mätt bara på de, men efter de skulle vi ju självklart käka tacos med, och efter de efterrätt. Fick ju äta äta äta, Gott var det ju självklart men mättsamt. Sedan kaffe och kakor, men de orkade vi inte så då blev de en MASSA godis istället. Mumms. <3
Sedan började jag och Jörgen bråka rätt rejält med. Efter att ja lipat av mig en stund gick vi ut på trappan å rökade han och jag, råkade visst gapa lite på honom och lite mer tårar, sen efter en bamsekram bestämde vi oss för att gå in och käka maränger eller hur de nu stavas. Första som spydde hade förlorat. Moaha båda vann ;)

Nu är det iaf julafton och ska väl göra det bästa av situationen :) Ewa ringde och önska god jul innan, efter de ringde våra skåningar å sa God Jul med.. Sakna <3

Jörgen Ann & Mormor kommer vid 11 och här sitter jag å slöar, kanske ska gå och göra ett ryck =)

Vem är våran tomte ;) Johan är de ju inte längre hehe...

Shoppa i veckan Frida & Min Skrutten? :)

23 December :(

Dagen innan julafton idag då, och min morfar skulle fyllt år idag :( Saknar honom så jävla mycket så de finns inte. Min morfar. <3

Igår var pappa å syster här, lite mysigt. Fick min Iron Maiden biljett <3 Wiie. Vart ja nu ska lägga den utan att tappa bort den... ? Sedan kom Tobbe hit åkte hem till Johan lite eller ja till David men samma hus. Var med dom ett tag sen körde vi dom till krogen och vi åkte hem till Tobbe. Fick min julklapp utav honom. Mycket tack. Sen hämta vi Johan igen och hem till mig lite satt å tjöta en massa skit.

Nu ska ja snart hoppa in i duschen så kommer Amelie snart. För Jörgen ska åka iväg och vara tomte Moahaha =) De skulle jag vilja se faktiskt.

Sedan ska vi till Gunnel, morfars förra fru eller hur man nu ska säga. Ska dit och äta vad vi ska göra mer vet jag inte.

Allt kommer att lösa sig, allt kommer att bli bra. Kanske blir det inte som du vill men du kan fortfarande påverka det posetivt eller negativt.

"När det första ljuset lyser är det fjärde redan tänt" Brors "dikt" efter att han tände första ljuset efter att tänt de fjärde först. Va roligt, kanske inte för er men garv. :)

Nepp nu ska ja leta upp mammas cigg och ringa Frida.

Tjiing <3

22 December

Hade en galet bra dag igår, även fast jaa inte tordde den skulle bli så bra. Först var det julavslutning lite roligt, så nu sitter jag här och har jullov hihi :) Sedan kom Josse och hämtade mig åkte till dalsjöfors och  tog ut pengar sedan blev de mcd på hulta :) Mycket gott. Efter de handla vi julklappar i knalleland. ROligt hade vi men ja hitta bara två haha så kass är jag. Sen stan en stund med. Efter många timmar i stan skjutsade hon mig till Jenny. Åkte ut till Frida och hälsa på om busa med Philip :) Sen kidnappa vi henne och åkte in till stan. Träffa lite folk och sen ja hem igen.

Snart kommer pappa Karin och lillasyster hit. SÅ jakanske ska börja slå in julklappar nu? Ja en fördel och sedan fixa sig lite kanske.

Vad händer ikväll då ? Vill hitta på något jävla roligt och inte sitta hemma.

.....

Sitter hemma nu och tar de enbart lugnt, lutade ju vid 12 idag och efter de gick ja å Lowisa till stan. Satt och röka lite och vänta på hennes buss och efter de åkte jag upp till Claes, han låg och sov, kan man ju inte göra när man får besök ;) Men de gör inget. Jag åt iaf lite frukost, och jag vet är helt klart bäst på att tina bröd :) Men de blev iaf gott tycker jag. Sedan tog iaf Claes sig upp ur sängen och duschade lite. Se´dan öpnna han julklappen även fast de inte är julafton men de gör inget ;) Tror allt han tyckte om tröjan iaf verkade så :) Fick med en underbar julklapp utav honom. Tycka om  ;)
Sedan käka ja massa chips å kika tv å sen va klockan jobba för lilla Claes. Hade en helt okej dag med honom. Like.

Skulle ju vart med Jenny idag med men så blev de inte :S Har inte sett att du ringt, aja...

Fylla på telefonen imon och ha julavslutning. Wiiie :)

På lördag ska pappa komma hit. Kommer kanske bli roligt får la se. Rädd att det kommer bli en massa tjaffs om min rökning IGEN  men men, skiter i vilket. Får ju träffa lillasyster iaf.

Ska man behöva glida isär från två stycken för att få tillbaka en man älskar? Känns som man sitter mitt emellan alla. Pallar inte detta mera.

Claes Badh - '' då '' nu ''  föralltid '' - bästa vänner. Tack för att du finns, vad skulle jag gjort utan dig?

20 December.

Sitter i skolan nu och slutar min alra sista graf lektion om 45 minuter. Sedan har man 100 poäng extra och en kurs avklarad för tvåan. Känns lite skönt de iaf.

Efetr skolan blir de att åka till stan köpa en julklapp och efter de ska ja upp till Claes. Sen får vi se om ja ska möta Jenny i stan tycker allt blev så flummigt igår. :/

Och Ida du är skyldig mig något haha, efter att ja satt och grejjade lite åt dig igår gjorde de att aj försov mig imorse och var galet trött. Haha du skulle ringt och väckt mig eller något. Grr arg hehe, men alltid skönt att sova.

Var med Tobias & Jonte igår lite med dom skulle komma ut och säga hej, men tar de 50 min att köra från stan och till mig Tobbe? ;) Va gjorde ni påvägen? Haha. Men satt iaf och kolla tv och jag å Jonte drack kaffe men inte fanns de några kakor för dom hade lillebror ätit upp. Men de fick gå ändå. Sen börja dom klaga på att ja röka också, gah de är väl ändå mitt val. Hallå? ;)

Ne vill att tiden ska ticka iväg nu så man får sluta snart men den går inte fort idag.

Imon vad händer då? Köpa julklappar och kanske åka till Frida? Ja vi får väl se.

Ne Tjing <3<3<3

En glad Kicki

Visst har min blogg blivit fin?

Det tycker jag i alla fall, fixat lite själv iaf tex lagt in den där saken överst och klockan sen ville ju ja ha Fridas design så ja fick den men då fixade hon istället :) Massa tack, fast iofs vi har inte samma färger hehe ;) tycker iaf om denna skarpt, lite till som ska fixas med men de löser väl sig i framtiden.

Nu håller dom med granen här inne, suck. Orkar inte ha sånt, en i plast hade väl varit okej men de får la gå. En slår in julklappar å resten sätter upp grejjs i saken där borta i hörnet men hallå har man inte bara en färg på kulorna i granen? Ne tydligen inte. Yeah de funkar la men  jag sitter iaf här och laddar ner lite nice musik. För de får man väl? :) blink

Trodde ja skulle va med Tobias idag men hmm? Han är inte inne på msn å svara inte när man ringer hans mobil och han skulle hört av sig när han slutade jobba :/ Lite orolig. Vart e pojken?


19 December.

Då sitter man i skolan nu då, gör inte ett skit väntar på alla andra, haha de suger. Men halv 10 är det iaf julkalender de kommer bli nice, den är lite rolig faktiskt om jag får säga de själv.

Igår skulle jag gjort massa saker, men jag gjorde verkligen inte ett skit. Kom hem från skolan så hjälpte jag lillebror med sin matte han hade prov idag och de var lite saker som han inte fattade. Inte för att jag heller gjorde de men alltid roligare när man är två. Sedan gick jag upp och la mig i sängen och ringde Tobias. och efter de slockna jag i min säng med kläder och hela skiten, oj är man trött då, deckar halv 7 haha? Men men vaknade vid 9 igen för att de ringer i hemtelefonen och den har ju jag precis bredvid örat såklart Josse som skulle prata med mamma men ja kom inte ihåg vad jag sa. Moaha ring inte mig när jag sover för då kan ja planera massa dumt som jag inte vet om ;)
Sedan vid 10 kom mamma och väckte mig hon ville att ja skulle med henne ut och röka och fick väl vara snäll och göra det då. Sedan fick man äntligen krypa ner i en varm säng igen för att sedan vakna en kall äcklig snöig onsdag.

Vill inte ha snö för jag hatar de mer än något annat, vart är sommaren, Har de vart sommar i år? Max 2 veckor kanske och det är för lite älskar ju sommar men ja, jag överlever nog kanske.

Skulle ju grejjat med min blogg igår med men blev ju inget av med de så kanske ska kolla på de idag ist! Och Frida du får fixa hur mycket du vill de är lugnt snutt ;)

Vad händer idag annars då? Slutar vid 11 :) Mycket nice.

Nepp nu ska ja kidnappa Lowisa och dra med henne ut i det kalla härliga vädret med massa vita saker som faller ner.

Tjing <3

18 December.

Sitter i skolan nu och har så tråkigt så ja dör snart, men men de får gå, är ju snart jullov och det betyder massa sova och ta de lugnt. Och käka pepparkakor :)

Vill fixa i ordning min blogg lite vet hur jag vill ha den emn vet inte hur jag gör, hehe vill ju lära mig själv så man kan fixa å grejja när man vill. Får nog bli att sätat sig hemma efter skolan och grejja lite, så ser den hemsk ut så vet ni varför ;)
Igår var Jörgen & Amelie hos oss, lite mysigt. Iofs va Jörgen bara i garaget men jag och Amelie käka pepparkakor. Gottit, hon har sagt upp sin lägenhet nu och lär flytta hit någon gång efter jul/nyår. Kommer bli roligt och jag längtar.

Finns så mycket tankar så jag vet inte vart jag ska göra av alla. Kan man bara inte plocka bort dom man inte vill ha kvar? Haha ja vet inte hur man gör i alla fall men de får gå. Är ju bäst så ja klarar allt, (noot)

Vill fylla år snart vill ta studenten och flytta härifrån, vill ju till Helsingborg, nu nu nu. Börja om med nya mäniskor och massa annat. Sen om de nu kommer bli så vet jag ju iofs inte men drömma kan man väl göra? Det är väl meningen tror jag.

Fick iaf tillbaka ett "prov" / "läxförhör" och jag hade alla rätt duktig jag är moahaha.

Ne nu ska ja visst ha prov. Okej bra att man vet om de själv haha.

Tjing ;)

<3<3<3

Vänner.

Ni betyder mest av allt och jag lever för er ska ni veta.

Vissa står mig närmre än andra, vissa vet allt om mig medans endel bara vet hälften. Men ni ska veta att ni betyder enormt mycket. Älskar er så mycket och er skulle inte jag kunna leva utan, hoppas att ni vet om de. <3

- Jenny Thorén, du vet allt och utan dig så finns inget liv kvar. 16 November 2005 <3<3<3
- Ida Nilsson
- Frida Drotz
- Lowisa Wadell
- Johan Hellström
- Claes Badh, du vet allt och utan dig vid min sida, hur funkar livet då? 20 Maj 2006 <3<3<3
- Josefine Jagersjö

9 veckor.

Bara 9 veckor till ja fyller år idag hehe, tiden går sakta men säkert framåt :)

Helgen har varit kanon, var i djurparken igår riktigt mysigt, men shiit vilka små busungar dom var verkligen överallt hela tiden svårt att hålla koll p ådom små liven. Sedan hem å fixa sig och efter de kom Zoonie och hämtade mig så åkte vi till Lowisa som hade party. Hade riktigt roligt måste jag säga. Efter en massa fest så kom Tobias och hämtade mig, åkte in till stan och sedan hem till han där de blev mys :) Sedan skulle han jobba, var meningen att ja skulle följa med men orkade inte så låg och sov i hans säng till han kom hem.

Sedan kom Johan & Jansson dit, åkte med dom och käka pizza gött :) Sen hem och drack kaffe hos fin. Sedan åkte jag med Johan & Robin till johans biologiska pappa. Dom bara mobbade mig :( Gråta.

Veckan som kommer är helt oplanerad, känns skönt. Hoppas på att få sova mycket hehe. Men ska iaf vara med Jenny på torsdag och till Gunnel på söndag. Och julavslutning i skolan på fredag då. Träffa C med vet jag ska ge han en julklapp osv :)

Redan en termin har gått och de har gått sjukt fort. Snart är skolan slut och man måste jobba. Då får man ju iofs pengar men har kommit på att skolan är riktigt go, så slött och man gör vad man vill.
Men men.

Nu sitter jag hemma och har väldigt mycket tankar i huvudet. Vet inte vad ja ska säga eller göra. Vill att de ska va bättre! Blir de detta? Håller tummarna iaf. Han e ju så underbar annars.

Nu ska ja krypa ner i min säng och sova.  Tänka vidare och hoppas på att komma fram till en lösning.

Älskar mina vänner enormt mycket. Jag lever för er.


Lördag.

Sitter och väntar på att Anette Ludwig och Emíl ska komma nu. Ska äta lite mat och sedan ska vi till Djurparken, får väl se om man kanske ser Ida ;)
Josefine har varit här idag också :) Fick ett supersnyggt linne utav henne, fick de i julklapp men eftersom ja ska ha på mig de på julafton fick jag de idag. Så snyggt. Kär haha :)
Åkte med mammsen och köpte julklappar till Linus och Malin med. Fan va fint de va som Linus skulle få. Men eftersom han är min lilla snokare kan man ju aldrig skriva något hemligt här utan att han är inne och läser ;)

Fick reda på en rolig nyhet igår med :) Amelie ska flytta hit, wiie längtar väldigt mycket efter de.

Sitter här och saknar Tobias en massa nu :( Men det är ju en härlig känsla iofs men ändå, min fina <3
Får se om ja ska träffa han ikväll kanske. Vill va med Lowisa med ju. Får se hur kvällen blir.

Nepp nu ska ja röka och sedan hjälpa mamms med maten.

Green Street Hooligans Soundtrack - One Blood - Älskar den låten <3

Fredag

Sitter hemma nu och tar de lugnt. Skönt för de blir nog lite röj imon ist :)
Var hemma från skolan idag, kändes inte som om de va någon idé att gå till skolan så låg och sov istället. Mycket skönt. Sedan kom mamma och väckte mig, hoppa in i duschen och käka lite sedan åkte vi och hämta den nya bilen, den var väl helt okej :) Stor och bra. Lite halv tuff mer tycker ja inte om den.
Efter de åkte vi hem till Jörgen han satt och drack med Claes & carita så följde dom med hem.
Sen kom Tobias hit, va skönt att få se han. Saknat lite faktiskt. Men han kunde inte stanna länge :( Han va tvungen och hem å sova eftersom han ska jobba inatt, stackarn. Han ska jobba imon natt igen med så får nog inte se han imon :( Men de får gå.

Imon ska jag med Anette och hennes små tvillingpojkar till djurparken på något grejjs. Kommer bli roligt att få se dom små igen. Dom är snart 3 och jag såg dom när dom var pyttesmå bebisar sist ;)

Tycker om Tobias, min bara min <3

Lucia.

Sitter i skolan nu igen och gör inte ett skit :/ Men igår var ja duktig, gjorde klart två stycken inlämningar. Så stollt ja är över mig själv, har inget mer att tänka på nu riktigt gött :)
Snart är klockan iaf 12 å de betyder att jag ska få träffa min Lowisa och hoppas Josse kommer och tar en cigg också, vi får väl se :)
Va gjorde man mer igår, sålde våran lilla Zebbe igen :( Han bara smet hela hela tiden och mamma kunde inte jobba, spelade ingen roll vart han var så smet han och igår gick de så långt att han va ute på vägen och sprang och då orkade inte mamma mer så hon och Josse och och lämna tillbaka den. Sedan kom ju Tobias till mig också, satt och kollade lite på en film den va sådär. Bara en kopia kändes de som utav en enormt bra film. De va kasst.
Idag ska vi ut till morfars "fru" och va vi ska göra där vet jag inte men jag är iaf tvungen att följa med suck :( Så idag får man inte träffa Tobias. Men ska va med han imon igen. Så de blir väl bra de iaf.
Får se om mamma har köpt ny bil idag när man kommer hem, hon sa att hon skulle göra de och de hoppas jag hehe ;) Alltid kul med ny bil.

Ne nu ska ja dra, ha en bra dag sweet <3

9/12

12 December.

Vad tiden går fort imon är det lucia och snart julafton.
På julafton ska Johan vara jultomte hos oss fatta att jag kommer att garva ihjäl mig men jag måste ju hålla mig, men det kommer bli riktigt roligt tycker jag :)
Igår så hämtade Tobias upp mig vid bussen med sin lastbil, åkte hem till mig lite ås ja fick byta om och låna pengar av min 4åriga lillebror va hemskt de låter. han är rikare än vad jag är :( Sedan åkte vi iaf till Sjömarken, tobias bjöd på cola och kebabrulle. Tack :) Sedan hem till han, låg å kollade lite tv medans han duschade och satt vid datorn lite, efter de åkte vi hem till Frida Coffe & philip. Riktigt roligt tycker jag. Tobias tyckte din bebis va jätte söt Frida :) Va där till 9 tror jag, sedan hem till mig och kollade på tv å sånt, mysigt.
Vad händer idag då? Hmm något kul? Men först måste jag städa min garderob fy fan va de ser ut där inne. Men uscha va det är tråkigt. Jaja.
Snart klar med en inlämning så vet inte riktigt vad jag ska göra hela dagen som är kvar i skolan. Men de löser sig väl alltid. (hoppas jag)

Vad händer i helgen mina små änglar?

11 December.

Oj va kass ja klänner mig känns som de va jätte längesen ja skrev fast det var de ju ändå inte ;) Har haft en mycket bra kanon helg måste jag säga. I lördags satt vi hemma hos oss och tog de "lugnt" haha. Baka pepparkakor och massa gott. Sedan kom Stefan My Jenny & gabriella, efter ett tag kom även Sebbe Camilla Evelina & Robin så de var mycket nice måste jag säga. Hade så jävla kul, men sedan kom ju Tobbe och hämta mig för vi skulle till sandared haha mindre kul men men ;)
I söndags fick man ställa klockan för att man skulle upp och åka till Göteborg, hämtade Ida efter tre någon gång och tog tåget till liseberg där vi mötte syster å pappa osv. Gick in på liseberg en stund och kikade så fint så man blir ju galen :) Gillar  <3 Sedan gick vi in i lisebergshallen så där satt vi och vänta och vänta och vänta på att min lilla tävlingsdansare skulle dansa, 25 nummer senare var det iaf hennes tur och hon var riktigt duktig. *stollt* Ja tycker hon e bäst i världen, men vissa andra fattar man verkligen inte varför dom dansar, ingen känsla alls, men men de är väl deras val. Sedan körde vi Ida till Sätila och fick se hur hon bodde :) Fint, hihi så hade hon kort på mig på väggen va glad ja blev då hihi ;) fast jag var ju inte ensam men ändå. Sedan åkte jag hem så kom Tobias. Kikade lite film och så.
Igår hmm ja då va de skola sen kom Hellström till mig :) Vad glad jag blev då. Slängde mig i armarna på honom. Han betyder mycket. Så satt vi och drack kaffe ihop och käka pepparkakor i hopp om att bli lite snällare. Sedan skulle han åka och köpa 30 bananer så då blev ja själv. Men Tobbe kom till mig :) wiie. Åkte och tog en cigg med Lowisa sedan hem till honom. Världens finaste hus har dom. Älska :)

Idag hmm jag och Tobias funderar nog på att åka till Frida Philip och Coffe och fika :) Hoppas att det blir så. Och att dom inte ska iväg på något annat, då blir jag ledsen.

Nepp nu ska ja inte trötta ut er mer utan göra de ja egentligen ska göra. Jobba med mina grafuppgifter :( suck.
Men de får la gå.

<3 dig

8 December

Igår var jag och mamma och två av mina bröder inne i stan, Linus skulle klippa sig och det blv verkligen skit snyggt :) Efter de gick ja och köpte present till lillasyster Hanna :) Men kan ju inte skriva vad för hon är en liten snokare. Sedan åkte jag hem till Jörgen och Amelie, Jörgen hade lite förfest så hans jobbarkompisar va där. Jag och Amelie satt la mer eller mindre i ett hörn av soffan å va tysta sm möss haha :) Sedan kikade vi Idol. Tycker faktiskt Amanda skulle vunnit,´hon gjorde vinnar låten så jävla mycket bättre. Enligt mig då ;)

Känns som jag hunnit göra endel idag ändå haha. Vaknade gick upp satte på datorn och gick ut och tog en cigg, då kommer Linus utrusande och säger att Zebbe har rymt. Vi ser ju inte hagen från huset så grannen ringde ch sa att han va där borta och sprang. Fick springa dit och försöka fånga in honom men fan va snabb han är. De va en tjej som va ute och red och då ville han följa med. Men tss de fick han inte. Tillslut sprang han in i hagen igen och bröt massa stolpar och grejjer :S Så fick försöak få hem då, de gick tillslut.

Nu sitter jag å tar de lugnt :) Sedan hoppa in i duschen.

7 December

Sitter i skolan nu och har Webbdesign. Lagom tråkigt haha fattar inte ett skit och hatar de jävla häftet men de ska nog gå tillslut. Har precis varit ute och tatt mig lite frisk luft *host* haha :)
Sedan ska ja bort till C. prata lite om hur de blir ikväll. Får la se om ja ska till han efter att jag varit hos Amelie och kollat idol med henne. Hon vill ha lite sällskap eftersom Jörgen ska på julbord med sitt jobb, jävla massa julbord nu hela tiden tycker jag. Ja vill med. Hihi.
Nepp nu har ja 1 timma och 20 minuter kvar att pyssla med min hemsida sedan slutar jag för dagen hääärligt.
Nästa vecka ska vi på bio jag och C får se om Alexandra ska med också och hennes flirt :) Kommer bli mycket nice.

Jag vet att jag borde släppa honom, men jag gör det när tiden är inne och jag känner att allt blivit enklare. Hur kan man släppa någon man älskar av hela sitt hjärta. Vet ju att de inte kommer att bli vi, men vad ska jag göra. Kärlek är svårt och man faller alltid för fel person, men ja tycker ju inte att han är fel för mig. Eller är han det ändå, även om inte jag tror de? Varför ska allt vara så komplicerat? Varför gjorde jag mitt dummaste val i slutet av sommaren, jag visste ju redan då att även om ja gick ifrån honom ändå inte skulle klara av att leva utan honom vid min sida. Men tiden läker ju alla sår säger dom? Ska ja riva upp de största såret i mitt hjärta och gå vidare och hoppas att det läker fort?

 Nepp ha en underbar dag alla.

Stan med Jenny

Har varit i knalleland och stan med Jenny nu :) Trevligt, gick och kollade lite sen åkte vi till stan och tog en fika. Och inte på latte haha lovar (noooot) men de var gottit :) Men faan så onyttig jag har börjat vara =/ suck på mig.
Men tror inte Jenny sprang efter bilen, hon skulle göra de men för fan för henne att ljuga så. Nu blir ja arg på dig.

Tror ja håller på att bli sjuk också, vill inte vara sjuk. Kände de när ja sov hemma hos C att ja hade förbannat ont i halsen. Hoppas ja smittat han så jag har någon att vara sjuk med i så fall hihi ;)

Och från och med nu lånar ja inte ut mer cigg. När en slutar så kommer en annan att dom inte skaffar egna eller slutar röka, är fan as fattig själv nu. Vet inte hur ja ska få ihop till alla julklappar...

Ne nu ska ja ta och duscha sedan kika tv och sova tidigt.

5 December.

Sitter i skolan nu och pysslar med lite reklam grejjer, blir faktiskt ganska så snyggt :)

Igår var man och fikade med Alexandra, var riktigt trevligt, gick till mitt älsklings ställe Latte :) Satt och tjöta skit och om i lördags med. Haha, En stor aplåd för Johan Badh ;) Wooho ja eller kanske för Alex och Kicki =) Haha bortgjorda ;) Sedan gjorde ja de dumma igen, satt och prata om dom där chockladbollarna och både Frida och Ida vet vad ja brukar säga istället spec där när de står en sån i kassa, pinsamt, gjorde samma sak igår IGEN. Haha.
Imorse var man borta på respons och fick lite lön ;) hehe. Kom mitt i luciagrejjset, pinsamt ;) men what ever.

Nu ska ja göra den sista reklamannonsen och hoppas på att ja får va ledig nästa vecka :)
I ef ska ja vara med Jennysen, wiiie <3

Pk

4 December

December månad har ju börjat riktigt bra måste jag säga :) Har ju hunnit göra en massa roliga saker. ;) eller lite iaf. Igår va jag med Josse efter skolan en stund, åt mcd sedan köpte vi skivor och gick hem till hennes pojke. Efter att han kommit hem tog vi hans bil ut till mig. Hon skulle till tandläkaren och jag fixa lite musik åt henne. Men när ja väl fixat skivan tar hon fel den galningen haha.
Sedan tog ja bussen till C vid 8. Skulle gått på bio men han var så satans trött så tar de en annan dag när han är lite piggare och slutar tidigt eller är ledig :) VBlev iaf att vi kolla lite tv och åt chocklad, vi är godismonster båda två haha =) Sedan blev de sova, gosigt de va att sova bredvid dig inatt, kändes anorlunda men underbart. Grr hihi. Sedan imorse gick ja runt å stöka bara för åväcka han, haha fick han igen bara för ja inte fick sova igår.
Efter skolan idag så blir de att träffa Alexandra, ska gå och ta en fika med henne. Kommer bli mycket trevligt.
Imon ska ja leka med Jennysen är de väl planerat.
Sen vet ja inte längre vad som händer haha.
I helgen iaf ska ja va med Amelie på fredag, ska kolla idolfinalen och äta gott :)
Lördag ska de va lite fest hemma, kommer att bli mycket nice.
Söndag blir de gbg med Ida ska kolla när syster dansar på liseberg, sedan gå lite på liseberg med kanske =)
Denna veckan kommer bli mycket bra, i like <3

Nepp nu slutar min lektion / Tjiiing

Wiie underbar kväll.

Dagen igår var helt kanon verkligen, började med att jobba lite på förmiddagen och tjäna lite goa pengar, sedan till stan och tjöta med Claes. Sedan blev det hem och fixa sig och efter de hämta Kungen & Claes så åkte vi till Hedared och hämta Lowisa sedan blev det förfest hos Hogge, var faktiskt riktigt roligt, fast Hogge mådde inte bra så han somna ;)  Sedan körde hans mamma ner oss till festen, blev en massa dans och skratt å massa roligt, fan va roligt jag hade, dansa med Claes en jävla massa haha å Mell, sedan va jag och Alexandra iväg och hade de roligt med, men sen försvann min väska vilken panik jag fick :S Uscha men efter en jävla massa letande så hitta Alexandra den, tack gumman. Sen va det bara å ha roloigt igen, vill att de ska bli fler sånna kvällar, hade så jävla galet roligt så ni anar inte. Sen kom mamms och hämtade oss. Sedan blev de sova.

Sedan ska vi till Aiya Napa (stavas de så?) jaja men dit ska vi iaf nästa år på slutet av sommaren, Jag Lowisa Claes Kungen kanske ska med å så blir de säkert fler. Följa med ? Kommer också bli nice som fan.

Nepp nu ska ja käka lite, kan inte någon komma och hälsa påmig idag? Är så rastlös haha.

RSS 2.0