Hatar ändringar!

Nya lektioner idag i skolan, estetiskverksamhet kan bli kul, om man hade varit själ med dom goa och skippat resten. Men tyvärr så går ju inte allt som man själv vill, efter de blev de svenska som följdes av en låång håltimma. Jag och Camilla drog till knalleland och kikade runt, sedan fick jag för mig att gå tillbaka till skolan och prata med rektorn. Och dom ändringarna han gjort på mitt schema är jag inte speciellt nöjd med. Långa och tråkiga dagar helt plötsligt.
Men ja har iaf pratat med en lärare så ja kommer gå ljudteknik men få betyg för ett helt annat ämne så jag får göra det jag tycker är roligt ändå! Riktigt gött!

Ska börja planera projektarbete också eller vi har ju bestömt vad vi ska ha nu ska de bara börja arbetas med de också. Vill få klart de fort så man kan redovisa i början av nästa år.

De är ju nästan bara 10 månader till studenten de kommer gå fort hoppas jag! Men ja längtar efter Responstryck nu som fan!!! Massa veckors apu kan ju inte bli bättre än så! =)

Funderar på att sova i en timma nu kanske och sedan hitta på något ikväll! Vet vart jag vill åka men de är förlångt :/


<3

Ja då har det vart en ny dag igen men den tog slut väldigt fort måste jag säga. Var uppe tidigt idag och skjutsade mamma till jobbet sedan hem och fortsatte sova. Drog in till stan vid 11 och plocka upp Camilla & Anna för att sedan ta en fika =) Mumms! Sedan var vi och beställde tryckkläder! Ska bli kul och se vad Allan säger om våra val! ;)
Sedan käka ja å Camilla god mat!

Hemma en kort sväng & sedan till Johan vi åkte runt lite sedan dumpa ja han vid innebandyn och ja åkte hem och duscha fort för att plocka upp Claes. Vi var och beställde biobiljetter och sedan blev de en sallad =)
Vi kikade på Arn sedan och jag älskar dom filmerna så ja tycker att den var grymt bra! Så grattis i efterskott Badhboll =)

Nu ska jag sova för imon är de skola! Tralala! =)

Fan vad livet känns bra just nu =) Kan inte bli bättre än såhär!

Tralala!

Så nu är man hemma igen efter en dag med körkort haha! Är verkligen fortfarande lika glad! Va i knalleland idag med två av bröderna köpte skor och överaskning till Malin. Sedan hämta man Malin hos någon kompis. Hmm mamma skickar mig på ärenden nu men de är kul! Sedan hem och vände så åkte jag hem till Stefan lite! Tog några cigg och drack kaffe. Sedan körde ja hans golf och köpte cigg! Kändes konstigt att köra den när ja blivit så van vid mammas bil! Men de va la roligt det med!

Imon blir de kort dag i "skolan" ska bara åka och hämta lite arbetskläder sedan blir det väl käka någon god mat efter de med Camilla.!

På kvällen får vi se vad som händer inte riktigt bestämt mig, eller jag har men inte den andra personen. Så blir kanske yt och äta på kvällen och sedan bio? Ja vi får se vart de slutar!  Annars åker jag väl och hälsar på någon ny person imorgon :)

Lönen kommer imorgon med ett antal tusen rikare faaan så gött :) I LOVE!

Ne sova snart ska upp tidigt imon och köra mamma till jobbet haha! :D

25 Augusti 2008

Jag vet att klockan är över 12 men va fan ;)
Igår 14.45 hade jag iaf uppkörning nervös som fan var jag men jag klarade det!
Så överlycklig har jag nog aldrig varit i hela mitt liv. Den känslan när han sa att ja fått mitt körkort var underbar!
Mammsen stog och väntade på mig och det hade jag inte en aning om så de var bara sätta sig i bilen och köra direkt :) Mamma fick sitta bak så fick lillebror sitta fram för en gång skull! Blev tanka och sedan köpa massa gott och fika när vi kom hem!

Sedan åkte jag och plockade upp Camilla drog till Mölnlycke och sa hej till pappa sedan hem till systers pojkvän och sa hej också! Sedan blev de mat på burger king tack Camilla. Efter de blev de hämta Jenny sedan till Jim å tjöta lite.
Hämta även Ellinor efter det. Så jag har kört runt mycket idag vill jag lova.

Bensinen är nästan slut ;) Sorry mammsen =)

Nu ska ja sova riktigt gott så att jag orkar med morgondagen! =)

P&K

1 dag kvar...

Har haft väldigt fullt upp de sista nu därför har jag inte skrivit något inlägg på ett tag! Åkte iaf iväg i onsdgas å hade de trevligt var ute och tog ett par öl och tjöta skit hela natten! Torsdags så var de riktigt kul måste jag säga. Träffa även Lina då riktigt go tjej måste jag säga & henne vill jag träffa igen :) Blev att gå ut på kvällen då med jag å Lina å alla andra blondiner. Elov&Beny var där också sköna killar. Alla var riktigt trevlig. Ska inte säga mycket mer om dom dagarna ja va där uppe man måste va med för att förstå =)

I fredags så kom Marcus hit och hälsa på lite sedan kom även Ida assar & Sophie satt och drack lite och sedan blev det Swing och träffade Emmy var ett jävla liv när vi skulle gå upp bara men ja fick ju gå upp och hämta Emmy så blev de bra! =) Sedan efter krogen satt vi ute och tjöta skit göttans!

Igår var de världens lugnaste dag så skööönt =) Satt hemma sedan kom Jossan tvätta hennes bil sedan till viared en stund och kikade mycket nice ;) Sedan blev MAX grr de e så jävla gott =)  Sedan hem å kikade tv å sådär.

Idag åkte Marcus hem också. Men men.

Ja ska iaf ut lite snart. Och imon blir de skola. Men det är bara 1 år kvar =)

6 dagar kvar...

Sitter här nu och är ganska så nyvaken. Saka snart gå och göra lite frukost sedan ta mig en dusch och sedan vänta på att mamma kommer hem så man kan åka pch köpa cigg. Tänker inte direkt gå i detta tråkiga väder. Men det är ju inte ovanligt att det regnar i Borås...

Igår var det iaf väldigt lugnt. Jöregn & Amelie var här en stund va faktiskt ett tag sedan man satt och tjötade med dom nu i vanliga fall brukar det bara vara hej sen så försvinner man haha!

Fick reda på mitt schema igår också vilket jag blev ganska så nöjd med, ända tråkiga dagen är fredagar fy fan :(
Första dagen på fredag i skolan och på kvällen blir de faktiskt utgång... På en fredag de kommer väl vara riktigt dött men vi gör det bästa av situationen jag och min Ida.

Får se om man ska iväg imon också! Vore lite kul faktiskt!

<3<3<3

7 dagar kvar!

Ja i lördags blev det party tillslut iaf, var väl inte meningen från början men jag ångrar mig inte att jag följde med. Jag & Jenny va hemma hos Tuska och festade å Robin var självklart med också! Var faktiskt riktigt kul, och eftersom vi var fattiga den dagen blev det även Tonic men det var faktiskt kul. Drog hem ganska fort iofs eller kanske inte hem men det är väl skit samma =) Tack för maten iaf =)

Igår va en väldigt slö dag låg och kikade film och käkade bakis mat som självklart är en go pizza. Drog hem vid 2 tiden ca, och då var det enbart att börja planera upp sitt liv måste jag säga. Så vid halv8, 8 kom min rally mormor och körde mig till Martin där jag kunde spela in lite. Självklart så krånglade allt bara för oss men vi fick ändå ut de bästa och vi hade många roliga knep för hur det skulle gå till! Tack Martin <3 Betydde så otroligt mycket ska du veta!
Var hemma igen vid 23 och då blev de bara slöa!

Idag får man se vad som händer kanske övningsköra lite :O Är ett måste, annars blir det bara öva öva öva.

Nepp nu ska ja ta en cigg en lång varm go dusch och sedan hoppas jag på att jag är människa igen. Måste lyssna på Singel & Sökande först =) I LOVE <3

Lördag!

Sådär lote dåligt uppdaterat nu när man vart borta å grejjer men kul har jag iaf haft det måste jag säga.

Va ju med Pontus i tisdags och de va massa mys så nu saknar man han ännu mera än vad man gjorde innan. Låg i hans säng och kikade film å enbart hade de mys. Sedan senare på kvällen följde han mig hem och då blev det film och massa godis.
Onsdagen försökte vi slinga syssling Pontus hår ;) Men de blev inge bra de syntes inte ett skit väldigt skummt. Sedan färgade Jennie även Elins hår vilket blev mycket bättre =) Sedan blev de stan och på kvällen Massa gott å äta och två as bra filmer.
Torsdagen var man nere i stan och kikade runt och fikade m.m Så min tid i Nybro var faktiskt väldigt lugn och de va så otroligt skönt att komma iväg från Borås skulle kunna tänka mig att åka tillbaka nu direkt.

Igår var jag med Jossan blev pizza och sedan va man hos Stefan ett tag också och tjötade lite skit.
På kvällen var man enbart rastlös men jag och Marcus satt och tjötade hela hela kvällen haha. De va trevligt.

Idag har man väl nästan bara hunnit gå upp ska in i duschen snart sedan får man se vad som händer, kommer väl lite folk å så kanske.

Hoppas faktiskt att Pontus kan komma nästa helg hade vart nice tycker jag! =)

Och Mellgren du är också guld värd ska du veta! =)

Tisdag och Småland =)

Ja nu sitter jag nere i Nybro, fick ett ryck igår och valde att åka ner till Jennie för att hälsa på lite :) På cirka en timma fick jag duscha laga mat packa och stressa som vanligt när lilla Kicki hittar på något bus =)

Så igår när jag kom blev de pizza och jag fick i mig en halv utan svårigheter min tunga var nog med hungrig därför den inte krånglade =) Sedan blev de att gå ner till Mc Donalds och möte Koffe. Alltid trevligt att se honom. Sedan körde han hem oss till Jennie mycket snällt =) Efter de blev de att ja Jennie & Suss kollade på Mordkommissionen eller va de nu heter, alltid lika bra. Sedan la vi oss i Pontus rum ja å Jennie och prata i någon timma! Saknat dig babe <3

Idag blev vi väckta men vi låg kvar och pratade om döden så glada var vi imorse haha! Vilket sätt som skulle vara lättast att dö på! Frysa ihjäl drunka eller brinna upp. Ja du vi kom inte fram till något gemensamt beslut. Hon ville brinna upp och ja ville frysa ihjäl fast bara om ja fick dricka en massa dricka med mycket % i först! Sedan blev de iaf frukost och kika lite OS var väl inget kul direkt för när de va Sveriges tur så låste sig bilden och ljudet försvann!

Nu är iaf Jennie och jobbar och jag sitter här, ska ner och möta henne lite senare och efter de ska ja träffa Pontus en stund. De va bra längesen =O Vågar jag haha!

Så 45 min kvar nu innan man ska gå sin väg i de regniga Nybro där man knappt hittar! Och möta syssling. Ja får iaf låna ett paraply =) Tackar man för :)

Hoppas ni har det kul hemma i Borås, själv är jag överlycklig att va därifrån =)

Underbar dag igen :)

Blev en lång sovmorgon idag vilket jag älskar! Blev dock växkt av att Pontus skickade sms en gång men de gör ju inget  :) Somnade om lika fort men sedan ringde ida vid 1 och då va de bara till att springa upp och hoppa in i duschen. Vi åkte med mamma in till stan där det blev ännu mera shopping. Jag och Ida hittade världens finnaste skor som båda ville ha så då blev de att vi köpte dom :) Jag hitta ett till par eller förlåt Ida slängde på mig ett par skor ja skulle prova och som vanligt var dom fina så ja köpte dom också. Sedan fick mamma ett par skor också =) Snäll som jag är.

Efter de gick jag och köpte min finaste jacka älskar den massa :) Sedan blev det en parfym också =) Ida köpte en tshirt och en tröja riktigt nice de också :)

Sedan blev de lite glass och sedan ett varv på sjöbobussen tråkigt som vi hade men Johan kom och hämta oss sedan så följde med han + 2 och kolla när dom plocka pinnar och la i en hästtransport ;) Haha eller ngt sånt. Sedan följde han med oss hem till mig lite. Blev lite käk och sedan skulle Ida hem förstår att hon vill hem tidigt :) Håller alla mina två tummar ;)

Pratade precis med fin nu så go är han =) Längtar efter dig massa ska du veta. Men vi ses snart! Har inga kort på honom heller och det gör mig galen =( Men men får ta massa kort på honom när vi ses haha!

Så vad händer imon nu då? KickiLiiten är öppen för förslag!

Staden med Ida <3

Idag blev de att åka in till stan med Ida. Sååå underbart! Blev först donken. Fick i mig en cheesburgare jag är bäst :D Även om det kanske tog lite lång tid. Sedan blev de knalleland. Och när jag är med Ida som vanligt så hittar jag kläder. De är inte bra men kläderna är fan så snygga! Så lite underkläder blev de allt och en tröja. Sedan hitta Ida en jätte fin jacka. Jag skratta när jag var tvungen att ta på mig den, men vet ni vad :O Nu saknar jag den och ångrar att jag inte köpte den :( Så nu blir de staden imon igen och då måste jag bara ha den kärlek :)

Sedan tog vi en lååång fika. På Latte vart annars :O Drack vatten och så fick ja min kladdkaka jätte kladdig, mycket snällt av honom. Vi fick även ett husdjur vi båda älskar. Den får hete geting haha! Den flög runt där under ett glas. När det blev kallt ute blev de att vi satt på donken igen och bara pratade. Älskar att prata med henne. Massa kärlek till dig my love <3

Vi ska ses i veckan igen och jag längtar :) Men just nu väntar jag på att P ska ringa =) Så jag kan sova riktigt gott sedan. Underbar att prata med :)

Fredag :)

Har vart väldigt lugnt för min del måste jag säga :)
Igår åkte man hem till bästis! Och efter ett tag kom hans flicka också! Grejjade en massa men de gick inte så bra ;) Haha.  Skulle egentligen gått ut med Jenny men hade verkligen ingen lust till det!

Snart så kommer Mattias hit och hälsar på inte träffat han på ett år lite mer :O

Men saknar fortfarande fin! Kom hit nu nu nu :(

Skriver mera sedan :)

Far away =(

Långt borta, varför ska någon alltid vara långt borta när man vill ses och få den där kramen. Bara ha någon som håller om en när man kollar på tv bara få närheten av någon. Det är nästan lite jobbigt. Och singellivet? Nae de har jag tröttnat på nu! Det börjar bli så långtråkigt alltid samma sak alltid sova ensam och aldrig få någon närhet!


Och jag vill vara massa med fin just nu! Tänker på han hela tiden. Suck inget kul :(


=) Gladast

Nu äntligen är det gjort, jag Jenny och Ellinor åkte till Göteborg plockade även upp syss i Mölnlycke sedan bar det av till Barbarella! Efter att yrat runt i Göteborg kom vi iaf äntligen rätt och jag fick ju äran att pierca mig först haha! Men de va skönt att få de gjort, trodde att de skulle göra bra mycket ondare men kändes faktiskt knappt! =) Och han som piercade mig var fan världens bästa han tog de så lungt och man satt och prata han var väldigt bra på att lugna ner mig måste jag säga! Tror faktiskt Jenny tycker precis som jag!? För hon piercade sig också! Riktigt nice blev det :) Mellan brösten!

Efter de så åkte jag och syss till Liseberg och dom andra åkte hem! Träffa Jennie + familj. Riktigt längesedan var det! Träffa även alla andra där nerifrån i landet :) Sedan vann jag och syss två stjärnvinster :) Mumms! Får se när man kan äta de bara haha!

Vill vara med fin !

Äntligen ;)

Nu har mitt sommarlov börjat haha! ;) Inge mer jobb och ja ska göra vad jag vill =) Ska börja med att åka till göteborg idag där syster möter mig vid 4. Sedan efter de ska vi till Barbarella där ja ska piercam ig i tungan =) Nu jävlar haha har velat de slänge men aldrig gjort de ;) Men men efter de ska vi iaf till Liseberg och treäffa Jennie + familj och hennes ena bror som ska spela där ;) Lite därför man åker dit hehe =)

Skitsnack! Jag vet inte vad ja ska säga och inte säga, skulle vilja göra en hel lista på folk som du snackar skit om! När du är med dom så är du jätte snäll emot dom och verkar som om de inte finns en bättre person och att du verkligen bryr dig men sekunden efter att dom försvunnit så snackar du skit direkt. Hon är dålig på de han på de dom är si och dom är så. Tänker inte skriva upp massa saker som du har sagt för de är egentligen ingen mer än personen som borde veta om de. För alla saker är inte direkt snälla om ja får säga vad jag tycker. Och jag vet att du snackar skit om mig också och jag skulle bli väldigt glad om man fick höra vad du egentligen tyckte och tänkte om mig. Ja vill bara samla ihop allt folk så alla ska få säga vad dom vet att du sagt till alla. Jag mår ju dåligt över vad du sagt till mig om alla andra när jag vet att det skulle såra dom ordentligt om dom nu fick reda på de. Men tror på något sätt att dom blir lyckligare utan dig!
Gaaaah kan inte alla bara inse nu att du ljuger för dom! Jag insåg de aldeles försent, men jag lever iaf inte i en lögn längre :)
Tycker faktiskt synd om dom som du kallar för vänner!

Sista dagen!

Japp då har man jobbat sista dagen på jobbet nu då! Kommer sakna de stället faktiskt även om de är tungt och jobbigt att gå dit ibland. Men nu har de gått två månader och jag känner det i min rygg som fan så någon som kan massera får gärna komma hit just precis nu :)

Imon bär det nog av till gbg iaf en stund över dagen bara pierca sig och träffa Jennie med familj eftersom hennes bror spelar där imorgon :)
Och blir det inte de så blir det antagligen Ullared med mormor :)

Får se vad som händer ;)

Söndag :)

Japp i torsdags kom ju babe och hämtade mig och vi åkte till Varberg =) Hade världens goaste dag. Och röd blev jag haha fast nu är jag ju brun ;) Efter Varberg åkte vi hem till mig lite så ja fick hämta kläder så bar de av hem till Jenny och lite öl och gjorde oss i ordning för utgång =) Blev swing där man träffade några roliga :) Sedan satt vi i stan till 4 ca och sedan kom någon som ja inte vet vem de var och skjutsade hem mig å hmm ja haha. Somnade vid 6 och upp klockan 7 igen för att påka till Liseberg med mammsen =)
Vann chocklad med hihi så nu kan jag äta massa ;) Men de behöver jag ju egentligen inte. När man kom hem därifrån iaf så gick jag till Jennie och tog en cigg sedan blev de sängen.

Igår var det bara jobb och det är det idag med. Men imon är de sista dagen och sedan ska ja nog till Göteborg och pierca mig och på tisdag Liseberg igen för att säga hej till Jennie och hennes familj var ju ett tag sen man träffade dom =(

Sedan får vi se vad som händer i veckan. Hoppas Niklasen är i Mölnlycke så man kan tjöta lite med honom och den andra Niklas med kanske ;) Vi får se. Ja ska leva livet nu när mitt korta sommarlov börjar haha :)  Kanske fixa lite musik med ;) Vem vet moaha!

RSS 2.0