Jenny Thorén <3

Aldrig i hela mitt liv vill jag förlora dig. De finns 1 äkta vän för alla människor de finns 1 person man kan berätta ALLT för. Jag har hittat min Jenny du är mitt allt. Hur skulle livet vara utan dig? Du finns verkligen alltid vid min sida och du stöttar mig genom allt likaså som jag stöttar dig genom allt. Det ska vara vi föralltid, för jag kan inte tänka mig ett liv utan dig. Mitt hjärta skulle sluta slå om inte du fanns, för mitt hjärta de slår enbart för dig och kommer alltid att göra. Du är det absolut bästa som någonsin har hänt mig och ja kommer aldrig låta dig försvinna. 3 år av en JÄVLA massa kärlek <3

Ny piercing ;)

Kommit hem från Gbg precis, plocka upp Jenny strax innan halv 9 imorse sedan bar de av. Plocka upp syss och Karin ocg efter de BARBARELLA lätt det bästa stället som finns. Jag fick börja göra min piercing och fick välja mellan stor eller liten stav och självklart tog ja den lilla. Jenny fick titta på haha och hon blev också sugen så hon beställde tid för sin piercing :) På tur var det Hanna de blev jätte fint och jag tror allt hon är nöjd. Sedan gick vi i Nordstan lite Jenny hitta as heta kläder och ja hitta inte ett skit :( synd om mig. Sedan blev de kinamat mumma =)
Kvart i 3 gjorde Jenny sin piercing i näsan och de såg ut att göra ont ont ont :(

Sedan raggarbilen hem till Borås igen. Nu ska ja strax bort till Jennie tänkte jag och rota i hennes garderob efter fina kläder ;)

Ska lägga upp en kass bild med på hur jag ser ut =)

 Syns inte jätte bra men men ;)


Snart nyår!

Och äntligen så har ja å Jenny fått våran nyår planerad de känns skönt. Var med henne idag och inhandlade lite utav allt vi ska ha =) Kommer bli riktigt mysigt hoppas jag! <3
Sedan åkte vi runt i stan och letade! De gick bra och båda blev glada för de vi hittade ;)
Imon ska vi åka till Göteborg och efter massa krångel med bilar så ska vi åka 740 haha ja som inte kan köra sånna bilar :P så de ska bli intresant kan ja lova. Hämta syss & Karin så ska syss få sin julklapp/present utav mig som är en piercing i naveln, ja ska passa på att smycka ut mig själv lite samtidigt också ;)

Haft de enbart mysigt annars å nu vet ja inte va ja ska skriva mer ;) Mitt liv har blivit lite sådär halv privat =)

Om du bara visste...

På julaftons kväll blev det att åka till Hjers och dricka massa julgroggar som vi kalla det! Massa gott. Sedan blev det dart jag och Hjers vann. Iofs var det väl mera hans förtjänst än min men det var kul ändå :) Mamma kom och hämtade mig vid halv 4 och jag kan lova att mitt minne svek mig :O

Igår var ja baaakis hela långa dagen men jag tog mig upp och var hos Jenny vid 6 där dom hade julmys. Var trevligt, åkte ut till Dalsjöfors sedan och hälsa på hos Ted skjutsade även dom till Gröhn sedan sen till stan igen. Där vi skulle fått pengar men klart som fan vi inte fick haha irriterande. Får vi dom inte på måndag nu så är det synd om honom :@
Åkte hem till Mange en stund sedan och kika på hans lägenhet så jävla nice :) Tog en cigg och tjöta en massa skit också. Sedan blev det hem och sängen =)

Idag så ska ja till stan med Jenny och shoppa loss =) Får ju passa på nu änna :) Ska ringa mormor och kolla om man får ha hennes bil annars får hon köra mig till bussen eftersom inte mamma är hemma. Dom är i stan och kikar när Jörgen kör. Ska bli kul att få höra hur det gått sedan.



Jag tänker på dig hela tiden =/

Julafton <3

Nu börjar det bli kväll och denna dagen har vart väldigt bra än så länge.

Igår var vi iaf hos Gunnel och åt middag, mycket gott fick ju lite julklappar och sedan så massa gott julgodis :) Kom hem efter 11-12 någon gång ingen riktig koll fick en hemsk julklapp men jag bet ihop jag försöker vara starkare än någonsin. Tror de kommer bli bra tillslut. Sedan satt jag och Eddie aka Recca och prata i telefon i ett antal timmar. Vid halv 6 började väl vi bli trötta och la på men ja somna inte förän 6 ändå imorse. Tack för att jag fick prata av mig med dig och allt annat det var mega snällt.

Blev väckt första gången 9 imorse men ja somnade om lika fort sedan blev jag väckt igen vid 11 då de Peter Mormor och Ann kom hit. Blev julfika och massa skratt! Sedan massa julmat och efter de åkte vi in till stan och plockade upp TOMTEN aka Lasse. ;) Blev riiiiktigt kul jävlar vad vi skratta Tomte ändå från Göteborg och de hördes vill jag lova.

Nu har vi precis fikat iaf efter att öppnat alla julklappar =)

Vid 8 tiden kommer Jenny 6 Jim hit tror jag =) Blev jätte glad när Jenny ringde och frågade om dom fick komma. Efter det blir det julgrogg hos Hjers =)

Kan ju skriva lite utav allt jag fick idag med ;)

Tomten kom med
Solkort
Presentkort på MQ 500 :-
Björn Borg hotpants
En MASSA pengar
As heta strumpor, de är porr ;)
Godis osv osv...

Lite utav de ja fick iaf me like =)


Hanna!



Va tycker ni ? =)

Måndag :)

Vet inte vart ja ska börja skriva om mitt liv?

Men i lördags var det iaf en så dryg dag. Var hemma och satt i sängen och degade med datorn i knät. Vid 6 kom lite folk hit men ja åkte till stan och hämtade Jenny och hem till ngn. Hade inte direkt kul så ville bara åka hem igen men fick snällt vänta tills dom ville ha skjuts till stan sedan hem och la mig i soffan och prata lite med folket som var här sedan sängen.

Igår åkte ja till min älskade Hanna. Åkte ner till centrum direkt och köpte hårfärg till henne. Första gången vi färgade blev väl lite sådär men sedan gjorde vi de en gång till och de blev skitsnyggt ;) Fattar inte hur hon vågar låta mig färga hennes hår men som tur va ble de ju great! Ska lägga upp ett kort på henne sedan :) Så får ni säga vad ni tycker. Sedan åkte vi på en utflykt vid 00.00 =) Till västra frölunda. Tog en cigg och åkte hem igen.

Imorse blev man väckt av att Andreas skicka sms, så fick gå upp ur min varma säng så åkte jag hem till honom. Tog några cigg och myste med hans hund ;) De ni... Å ja tror han tyckte om sina julklappar för han fick öpnna dom direkt, han blev en fin julgran =) haha. Sedan åkte ja hem till syss igen och vi hade tjej dag =)

Nu är jag hemma och kollar på mina syskon när dom spela Wii dom sitter och har as kul haha.

Imon ska vi på till morfars fru han var gift med innan han dog. Komplicerat de lät men men dit ska vi imon iaf. Kommer nog bli mysigt värre.

God morgon

Har precis vaknat nu och gått upp ur min varma säng. Världens tråkigaste dag känns de som om att det kommer bli regnar ute. Och ja är allmänt trött och grinig idag också. =/

Hade iaf ett väldigt roligt samtal med en person igår, kan inte förstå hur man orkar leva i en lögn? Så patetisk är du. Du är det störtsa misstaget i mitt liv. Vi båda satt där så jävla förbannande men man garva bara istället finns ingen energi att lägga ner på dig mer nu. Tack för den roliga pratstunden N =)

Men men nu ska ja iaf hoppa in i duschen städa mitt rum fixa i ordning, åka och ta en cigg med Mange. Vilket jag skulle gjort igår men ja somnade förlåt :( Sedan kommer de la lite folk hit ikväll massa öl å sånt mumma =)

Fredag <3

Försökt sova bort hela dagen idag eftersom ja inte är på något bra humör. Men vid 4 kom Jenny till mig och vi åkte och köpte julklappar. Så nu har ja äntligen fått köpt de till Andreas hoppas han blir glad <3

Ikväll blir det lugnt. Kolla film och sånt. Och imon får vi se vad som händer. På söndag blir det iaf Göteborg träffa baby och sedan köpa lite mer julklappar och sen sova hos pappa å massa sånt =)

Ne vad ska man hitta på nu då? Städa lite kanske :(

Kvällen =(

Precis kommit hem typ, åkte en sväng till Jenny innan så blev de kaffe på donken även Jim & Eric var med. Va ganska kul, men var även jobbigt att skratta kändes tillgjort haha men så kan de vara! Ja å Jim tävla om vem som kom först hem till Jenny idag med, han var smartare än jag och körde andra hållet i rondellen så ja förlora :( Synd om mig ;)

Måste säga grattis till Lowisa med som fått sitt körkort du är bäst gumman!
Sedan fick ja MVG i Tryck B masssa glad blev jag då!

Men nu orkar ja inte skriva mer ;)

ANDREAS <3


Andreas Sankey <3

Älsk kom till mig i måndags, va så sjukt underbart hämta honom i Gbg sedan hem till mig och en massa mys. Har vart helt underbart hela veckan han va hos mig. Finner inga ord för hur bäst han är ;)
Idag har ja å Jenny jobbat sedan var ja Andreas å jenny i stan lite och kolla runt sedan blev de MAX ;) grr va gott haha.

Älsk har åkt hem nu och det är jätte jobbigt, saknar hans närhet så de gör ont i hela mig. När ja lämnade honom vid bussen visste ja inte vart ja skulle ta vägen ville inte lämna honom alls. Hoppas på att få se min baby på lördag igen, lite utgång å så kanske ;) Vem vet !

Nu väntar ja på att jenny ska ringa mig sedan lägga mig i min tomma säng utan honom. Suck :(

Kvällen <3

Sitter hemma med min baby nu, ska snart sätta på en ny film och gosa ner mig bredvid honom i soffan. Krama om honom hårt och aldrig släppa taget! Finns inga ord för hur underbart bra jag mår just nu! Hjärtat ska vara hos mig tills på fredag så ja kommer enbart leva i lyx.

Lowisa ja håller tummarna imon :) <3

Puuuuuusss

Va trött jag bliiiir!

Anders sluta hålla på som du gör nu snälla hur fan orkar du? Du är så barnslig, ta hand om ditt jävla liv istället? Ge upp ditt jävla skitsnack, jag är singel. Och jag vet att Andreas läser detta också så du behöver inte va orolig att jag ljuger för dig! Du är så sjuk i huvudet!!!!!!!!!!!

Trött som fan!

Vaknade lite sent idag är fortfarande hemma och skolan har redan börjat! Men eftersom ja har en underbar vän vid namn Jenny älskling Thorén så är hon så snäll och hämtar mig och kär mig till skolan nu! Så ja sitter och väntar på henne.

Saknar Andreas så de skriker om det också! <3 Shiet vet inte vad ja ska ta mig till... Ne men om man kanske ska göra ngt nu så tiden går lite fortare!

Får se Andreas kommer kanske till mig idag igen, det beror på lite <3 Får reda på de snart! Hoppas han kan! <333

Fjärilar i magen <3

Haft fullt upp därför inget skrivande.

Igår så kom Andreas till mig hämtade honom vid statioen strax efter 7 sedan plocka vi upp Ann också sedan ut till dalsjöfors. Satt hemma hos mig lite och drackoch lyssna musik! Fick dricka mina älskade Rosa Pantern grr ;) Sedan gick vi bort till Jennie & Daniel och tog en massa mer öl. Tjöta skit och drack. Lite singstar med Ramona också ;) Jag vann hihi! Sedan hem igen och hade massa mys.

Idag har det vart riktigt lugnt. Legat nere i soffan och kikat film med mamma och bror. Sedan begav vi oss mot gbg efter 5 någon gång. Svängde förbi syss och lämna lite saker och tog med oss annat hem! Sedan vela vi runt i gbg innan vi kom hem till honom. Va jobbigt att åka ifrån honom :( Han är så sjukt underbar! <3 Har massa fjärilar i magen nu kan jag lova. Tur att vi ses på torsdag igen säger jag bara!

Nu kollar jag Wallander men den är väl snart slut och då blir de sängen.

Andreas är den bästa som finns <3


Äntligen sängen

Nu har ja precis kommit hem! Har vart hos Ann idag och kikat idol och haft det mys! Alltid lika trevligt. Kevi vann idol, visst han är duktig men Alice gjorde vinnar låten 100 gånger bättre tycker jag! Vad tycker ni :P?

Sedan körde man dom till krogen å ja å Linus åkte hem och slöa! Fick verkligen be på mina bara knän när klockan slog 01.45 för att bror skulle följa med till stan och hämta mamma och med lite övertalning gick de perfa! Precis kommit hem nu, ne vet själv hur dryga fulla människor är!

Nu ska ja krypa ner i sängen och sova bort dagen imon! Får se om de blir som planerat! Annars har jag alltid en plan B! Och just nu känns de mer som plan B än plan A imorgon men vem vet! Den som lever får se!

Blivit massa inlägg från mig idag! :O Haha nu är ni verkligen uppdaterade om mitt tråkiga liv.

16 November 2005 <3

SKOLAN!

Idag är det exakt ett halvår kvar tills man tar studenten! Kan de bli mer underbart! Så lång tid i skolan och snart är det över! Nedräkning började för längesen men nu är det nära.

6 månader.
26 Veckor
182 Dagar.
104 skoldagar. Kan vara mindre vet inte riktigt när alla lov och studiedagar är ;)

Det är inte mycket.

STUDENT 2009 <3

Rubrik?

Sitter och dunkar neradio nu och prata med m8 & syss. Dagen blev inte som planerad riktigt men vad gör de ! =) Blir en myskväll idag ändå! Blir nog gbg på söndag ist skulle ja kunna tänka mig :)

Undra om man ska sminka sig lite !? Ser ut som ett spöke.

Haha du är så jävla löjlig, vad håller du på med? Saknar dig mig kanske? Jag går vidare lika mycket som du går vidare i ditt liv. Låt mig vara lycklig istället! Det är ändå du som gjort så att det såhär inte jag! De är du som borde vara dne lyckliga utav oss två inte jag ! Men det verkar ändå va tvärtom and I LOVE IT!

Skoolan!

Sitter i skolan nu har rörligbild men oj vad mycket jag gör NOT! Mamma ringde mig idag för att kolla om ja var vaken! Och de är väl klart att jag var haha! Hon orkade nog inte bara gå upp och kolla! Fick ta hennes bil till skolan fya. Och på rasten ska ja till Jocke på carnes och fråga efter vinterdäck ;) Känns som att det kan behövas? :O

Sedan leta upp graf läraren också och prata med honom! Kika om man kanske får sluta för dagen  ;)

Sedan ska ja hem och städa lite och så sedan åka till pappsen, han är iofs inte hemma förän halv 6 men de gör väl inget! Tar ju bara 5 min därifrån till stationen om man kör som jag gör ;) För där ska ja hämta Andreas klockan 18.00

Sedan åka hem till mig och tvinga han att se idolfinalen med mig, han kommer nog inte bli så glad men han får ställa upp! ;) Ta en öl eller två också!

Kollat på lucia nu på morgonen också och det var riktigt dåligt. Men Anna sjöng jääävligt bra :O Resten kunde man ju lika väl hoppat över.

Ne nu ska ja ringa min syss och kolla vad hon gör för roligt =)


Tro det eller ej ;)

Men jag kan nog säga att det är första gången jag pluggar nu under denna terminen i skolan ordentligt. Jag ligger inte efter men som sagt hoppas på att få lite ledigt imon eftermiddag så man kan hitta på något kul. Så jag är fardig med halva kursen i Graf B nu vilket känns väääldigt bra. Gjort tre stycken bilder eller ja omslag till olika saker. och jag är helt nöjd.

Spelat in en ny låt idag med i skolan. Ja tycker de blev skit kasst men jaja de får duga. Den är svår att sjunga så vad ska man göra? Vollan ska iaf lyssna på den nu och sedan ge mig en massa tipps. För det vill jag ha! Vill ha lite kritik så man vet vad man ska göra bättre eller snarare att tänka på. Ska bli kul å se vad han säger iaf!

Dagen idag har iaf vart bra. Eftersom de va sista torsdagen innan lovet så har vi fikat på alla lektioner och lekt leker haha! Man måste få leka av sig även om man går i trean ;)

Men nu funderar jag på att plugga lite till och efter de ska ja nog slänga mig i soffan och kolla tv och va social med min familj.

MSN = Missförstånd. Jag hatar skiten, men ändå sitter jag där mer eller mindre 24/7 ;) haha

Natti natti!

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska snart slå igen datorn och få mig lite skönhetssömn. Känner att det kan behövas eftersom de blir en lång dag imorgon eller iaf kanske, beror ju på om vi ska jobba. Lennart ska ringa imorgon. Och eftersom inte jag har ngt bättre för mig kommer jag ju inte tacka nej i så fall ;)

Ska spela in en låt imorgon också. Tänker bara på en person när ja sjunger den eller hör den låten iofs vilket inte är så bra men va fan! Då kanske ja får lite mera känsla i rösten eller så blir ja helt iskall haha den som lever får se!

Nu måste jag sova, klockan börjar tjuta vid 6 imonbitti :(


Bara för att jag mår bra :)

Vart en helt okej dag i skolan faktiskt. Förutom att läraren förstörde för mig två gånger enbart för att ja skulle göra om och göra de ytterligare lite bättre. Då blev jag arg, å de märkte han också vill jag lova haha!
Sedan hem där hela familjen satt och bakade pepparkakor så självklart var jag med tvungen att baka lite med! Men ja orkade inte tillslut och kasta mina fina små hjärtan ner på plåten så dom blev inte så dom blev bara mos. Men men, jag hade inte tålamodet till det idag!

Har lekt med Jenny i veckan också. Shiet så underbar hon är älskar henne mest av allt. Hon finns verkligen alltid där. Jag nöjer mig med en riktigt nära vän. En som man kan prata med allt om och även om vi inte ses varje dag så betyder vi ändå mest för varandra, hon vet allt om mig och jag vet allt om henne. Jag är glad att du är min prinsessa! <3

Nu ska ja göra lite bilder i ps tänkte jag så slipper ja ha så mycket  att göra i skolan på fredag eftersom jag vart lite lat på just den lektionen.

Sedan blir det duschen. <3

Andreas Sankey, finns här för dig <3

Hahaha!

[email protected] den killen adda ja på msn innan fick den tav Mark-w haha han hade assar som visningsbild så drev sönder med honom fan vad kul det var! Lite tönt är vad han är!

Min lilla fula bil e såld nu med :( Så sur är jag! Gaaaah. :(

God morgon alla ;)

Sovit jätte skänt i nattr fick iofs panik när ja vaknade imorse och inte såg Andreas bredvid mig. Hade drömt om honom hela natten så klart ja trodde han skulle ligga bredvid mig när jag vaknade men inte då!! ;)



Han är så fin så :)

Jörgen ringde precis, och nu ska han sälja min lilla pärla :( Den finns inte mer snart och jag ska börja åka buss. Suck jag vill inte :( Man är så bekväm och lat när man fått körkort och aft tillgång till bil... Men vad ska ja göra åt saken jag har inte råd att köpa den och egentligen inte köra den heller för den delen.

Nu ska jag slänga i mig lite frukost hade jag tänkt. Är själv hemma också och de är så underbart så! <3

Jag har saknat min blogg bara skriva skriva skriva de är ju underbart! =O

Skriva blogg...

Har inte skrivit på en vecka har egentligen inte lust att skriva nu heller men ja vet att många vill! Är det så roligt att läsa om någons liv ;) ?

Förra helgen var det fest och sånt där kul :)
På måndagen åkte ja å Lowisa till gbg och hämtade Andreas så blev de filmkväll med honom. Han åkte hem på tisdagen och efter det så blev de lugnt.
Onsdag sov man torsdag skola + jobb.
Igår var det fredag vilket är väldigt skönt =) Blev knalleland med Camilla efter skolan och sedan mötte ja Andreas igen vid 5. Hem till mig en stund och efter de till Assar och Sophie och kikade på idol. Robin åkte ut :( Ja som varken tycker om Alice eller Kevin... =/ Skulle inte kunna tänka mig att lyssna på någon av dom! Sedan åkte vi till stan och köpte mat sedan åkte ja å Andreas hem till mig och kikade på film sedan somna man i hans famn vid 7 :)

Ikväll har det iaf varit lugnt eftersom ja är så sjukt trött. Får se om de blir gbg imon kanske/kanske inte.

Snart är det jullov och det behöver jag väldigt mycket är så skoltrött så de finns inte. Sedan hoppas man på att man får jobba  i veckan också vill ha pengar! Ingen bil längre heller :( Suck kommer bli jobbigt att behöva åka buss igen till och från skolan men vad ska man göra.

Men på ett sätt är det bra ska försöka spara en massa pengar nu så ja kan köpa det jag vill :) Byta mobilnummer ska jag nog också göra. Massa folk som har mitt nummer nu som inte borde ha det och det är sååå störande att få sms och samtal av jobbiga människor.

Vet inte vad som hänt i mitt liv mer. Inte så mycket en vecka går fort och man hinner inte göra något.

Vill flytta från Borås också! Lämna denna jävla staden och skaffa sig en massa nya vänner och börja ett nytt liv. Alla känner alla och inget är privat! Jag är så trött på allt det. Men ett halvår kvar sedan tar jag studenten och då kan jag äntligen flytta! Bara bestämma vart jag vill flytta och hitta ett jobb i den staden med kanske ;)

RSS 2.0