Vad ska man göra för att de ska bli rätt?

Igår var väl kanske inte den bästa dagen :( Dagen började bra lång go sovmorgon eftersom man inte jobbade. Sedan stanna Johan utanför så åkte man med han en sväng. Alltid trevligt och tack för colan och bullen ;) hihi. Sedan kom man hem och allt blev väl typ ett helvete!!!

Klart att jag reagerar som jag gör inte de roligaste precis att få höra sånt! Men men jag får väl vänta å framtiden den som du försöker förutse nu! Allt var/är iaf underbart! Du säger att inget kommer ändras eller har ändrats men de har de för mig! Håller iaf tummarna för att allt ska bli bra igen.

Sedan blev de övningsköra igen åkte till äspered och sedan till Gunnel och hälsade på! Va där ett bra tag! Vi skulle stannat och tagit en cigg men de blev kaffe godis och kakor haha :) Sedan blev de iaf hem!

Slängde sig på sängen och prata med dig igen! </3

Dagen idag börja väl inte heller speciellt bra. Linus kom upp och sa att hästen gått ur hagen fattar inte hur den lyckas hela tiden, men men va bara att ta sig upp springa bort till hagen och leta efter hästen.

In i duschen nu iaf så får vi se vad som händer efter de!

Måndag och ny vecka!

Så då var denna helgen över och midsommar har de varit också! Inte för att man har märkt att det varit en speciell helg men de är sånt som händer. Har ju jobbat istället och tjänat riktigt goa pengar å dom är väldigt välkomna till mitt konto ;)

Jobbade iaf i lördags sedan tog man tåget till Skara tog någon öl ihop med Perrra Frippe Emmy Tessan å Pino lite kubb blev de också =) Men ja å Perrra blev utklassade av Emmy & Frippe :( fy! Sedan var de hem på söndagen och jobba!

Har jobbat idag med men nu så är jag ledig i 4 dagar! Men de blir övningsköra en massa för uppkörningen börjar verkligen närma sig :O

Snart är det Iron Maiden iaf hihi =)

Saknar dig <3 Men du gör mig glad!


Orkar inte skriva längre =/

Ja så är det har ingen ork alls att skriva någon blogg börjar tycka de är tråkigt haha men de har väl jag kanske sagt innan kan jag tänka mig men ändå fortsatt!

Har väl hänt lite iaf kanske inte allt för mycket men ändå ;)
Började ju jobba förra måndagen så har allt tjänat ihop ett par kronor nu! Känns bra!
Min älskade har fyllt 20 också! Så den 14 var de party hemma hos henne! Tyckte de va riktigt kul även om de var tråkigt när alla drog på krogen och ja som inte hade några pengar fick stanna :(

Vad har hänt mer för kul då? Ja hmm inte mycket alls egentligen vart i skara hos Perrra lite träffat Emmy & Frippe när dom va här! Gjorde världens bästa låt som inte får finnas längre tillsammans allihopa var delaktiga på något sätt och gjorde världens låt som blev hmm ja? Omtyckt av vissa men hatad av dom som inte får hata den ;)

Övningskör gör jag iaf för fullt nu eftersom att jag har uppkörning snart! Får vi se hur de går nervös är jag iaf  ;) Fya!

Och midsommar blir lugn eftersom jag ska jobba lördag morgon men va fan de är goa pengar och man behöver inte dricka för att ha roligt!

Ne ja vet inte va ja ska skriva så ni blir nöjda haha! ;)

Tisdag + Halkkörning!

Sådär kom hem för ett tag sedan har gjort halkan idag och ja tyckte faktiskt de va riktigt skoj (= Sladda runt lite haha! Så nu har man gjort den iaf och har bara uppkörning kvar! Längtar efter körkort nu kan jag lova.

Imon är de skolavslutning iaf gött tvåan är klar och bara ett år kvar i skolan! Å efter de blir de la jobba suck.

Händer mer i livet då? hmm inte ett skit tror jag! Planera in å träffa Ida snart och Jenny, åka till systeryster jobba lite och ja massa massa mer (=



Nytt ;)



Nya kläderna!

1 Juni =)

Vilken underbar helg och slut på skolan. Har fått reda på alla betyg nu i skolan iaf! Slutade på 5 G, 3 VG & 1 MVG så jag är helt nöjd =) Eftersom jag inte sattsat på mer än G i något ämne så är de ju bara tacka å ta emot ;) Men men.

I fredags var de iaf lugnt! Skulle vart med Camilla men blev ju tyvärr inte så :( Så jag satt borta hos Jenny och rökte vattenpipa ;) mumma. Sedan va Jossan här lite med =)  På dagen var man i stan med mammsen med innan skolan! Hitta en as fin kjol och tröja som jag köpte =) Såg ett par nice shorts med men kanske var bra ja inte köpte dom Jenny ;) hehe. Köpte snygga kläder till bror med fräääckt ;)

Igår var det varberg som gällde, sola för hela slanten, och ja brände min rygg lite aj, Men va fan de gör inget nu är jag iaf lite brunare igen vilket ja tycker om ;) Sedan blev de åka hem fast var uppe i skogen och smög runt först. Skumma typer de finns! Ni har inget här å göra!!! Sedan blev de iaf stan och mötte Mimmi sedan ut till Camilla och parta loss lite (= Va riktigt trevligt fast att man inte kände så många... Får festa ihop igen babe snart!

Nu har jag iaf försökt ligga ute i solen men de blåser ju inte ett skit ute =/ panik. men ja ska ut snart igen! Så jävla gött väder så de finns inte (=

Haha å sedan så är halkan bokad nu med. Går framåt även fast jag är segare än segast :S Men men de får ta sin tid!

RSS 2.0