Lördag & Hanna ska tävla.

Sådär nu är man vaken och man har käkat en jätte god frukost som pappsen hade fixat =)
Nu ska man snart gå och göra sig iordning lite tror jag allt. Blir något slött ska ju sitta stilla hela dagen....
Snart ska vi iaf till lisebergshallen =) Syster gör sig i ordning för fullt =) Hon är den finaste som finns. Älskar henne massa mest :)

De första ja gjorde imorse va iaf att ringa till dig =) Blir alltid lika glad när man pratar med dig :$

Skriver sen hur allt går =) Måste fan göra mig iordning nu :)

Mölnlycke =)

Är nere hos pappsen nu och min kära systeryster =) Kom ner vid halv 8 någongång tror jag de var, jag skulle egentligen åkt tidigare men så blev de inte för ja å bror hamna vid ps när vi vaknade, haha. Men men.
Va har man gjort då? Kollat när hanna dansat lite å så =) Hon e ju bäst å kollat lets dance och ja tycker ju Tony skulle vunnit men inte då :(

Imon blir de väl att gå upp ganska tidigt iaf, sedan till lisebergshallen vid 1 så Hanna och Emelie kan öva sminka sig å allt va dom nu skulle göra inför tävlingen.

Haha måste bara säga att min bror gjode en så jävla snygg vurpa igår eller ja två haha. Först skulle jag och han försöka dansa som Hanna vilket slutade med att han hoppa rakt upp i luften och landade raklång på ryggen på de hårda golvet haha fan va vi skrattade. Sedan körde han cross med, och med all snö ute och ett jävla rådjur som kom springande framför crossen slutade med att vurpade för att inte köra på de. Hade ja velat se =)

Haha har skrattat massa idag också för pappa e så dum ;) haha!

Ne va ska man göra sova snart kanske?

http://www.youtube.com/watch?v=dMCP_NoyFlU där kan ni kika ;)

Torsdag...

Sådär inte hänt allt för mycket idag, men men.
Körskolan imorse och de gick verkligen perfa =) Fan va ja e bra vissa dagar asså haha.
Sedan gick ja å snacka med C en stund sedan blev de att följa med Assar å käka =) Satt iofs bara å kolla på men haha han fick ju trevligt sällskap iaf ;)
Sedan bara varit hemma, skulle ju pluggat men inte fan blev de så =/ kanske senare dagen  är ju trotsallt inte slut ännu.

Sen blir ja så sur på Malin, hon har raderat allt på gitar hero så de är bara att börja om från början. Fy fan ja blir galen, varför pillar dom på saker dom inte får? :@ aja inte mkt å göra åt saken nu...

Imon ska ja iaf till systeryster =) Ska in till stan å så på dagen sen käka gott på kvällen så får vi se va som händer. Kanske träffa Olivia en stund? På lördag ska hon iaf tävla min lilla älskling. Par Disco, och får hoppas de går bra för dom. Tränat nu hela veckan och legat i som bara den hon och Emelie. Hon är nervös nu och de märks när man pratar med henne kan jag lova ;) Tur iaf att de inte är någon träning imon för henne. Så hon kan vila sina knän och axlar eftersom dom arbetar lite för hårt och spec nu denna veckan haha =) Håll tummarna för my love =)

Undra om Jennysen skulle komma sedan =)

Kudden saknar mig nu =(

Ska snart gå upp och lägga mig i sängen och sova, får ju desvärre inte sova i min egna säng denna natten ehller eftersom den är utlånad till mammas kusin och hennes dotter. Men de gör inget, jag får snällt lägga mig i Jimmys stenhårda säng och då menar jag verkligen stenhård, känns som att sova på golvet och de är ju inte allt för skönt kan jag ju inte säga. Hade hellre legat hemma i Claes säng så han hade kunnat pilla i mitt hår tills ja somnat, haha tycker jag är värd de efter idag ;) Har nog fått de som ful ovana att han ska göra de innan ja ska sova. Sorry ;)

Imon ska ja iaf te stan på morgonen köra lite bil å grejjer haha =) Sedan ska ja väl hem lika fort igen. Funderar faktiskt på att plugga på mitt lov haha. Men vore gött å bli klar med den jäv.... inlämningen i so som är ett helvete haha. Den ska snart va klar och jag har inte börjat =/

Nae kudden ropar, hoppas ni sover skönare än mig inatt ;) Ni kan ju tänka lite på mig iaf hehe =)

Onsdag...

Sådär nu är man hemma igen =)

Sov somsagt hos Claes inatt. Mycket snällt tycker jag =) Skulle kollat på filmen med Claes igår men ja somnade på hans mage haha, de va skönt. Decka nästan direkt. Så ja undra om filmen var bra ;) Han väckte mig iaf när vi skulle flytta oss till sängen men ja kommer då fan inte ihåg mycket ;) Haha va ju jätte trött...
Vakna nog upp imorse lite när han gick till jobbet men somnade visst om lika fort haha minne finns inte för mignär jag e trött.

Vaknade sen vid 10 iaf och fick för mig att göra lite fint hemma hos han så han kom hem och bara kunde sätta sig å ta de lugnt. Diska å städa tyckte de blev fint även om nu inte han tänker påde så mycket så gör jag de haha ;)

Åkte hem vid 7 sen iaf och nu sitter jag här å slöar en massa. Mycket härligt.

Nepp grejja lite nu...

Tisdag kväll...

Sitter hemma hos en såndär Badhboll nu haha, åkte hit efter att ja hade körlektion idag. Körlektionen gick kanon måste jag säga stollt över mig själv haha =) Men så är de ju när man e bäst  =)
Sedan hem hit iaf, blir att sova här inatt eftersom att de hänt lite saker och så. Så var min säng  utlånad så fick välja att sova här eller hemma på soffan, så valde ju självklart här haha... Gjorde lite goa mackor innan Jörgen kom med min dator och lite kläder och annat ja behövde =)

Han kikar iaf ngn film nu, dunderar på om ja kanske med ska kolla lite?

Imon blir de iaf upp tifigt hihi ;)

Natten ;)

Måndagnatt och en dag har bara rusat iväg, blev att man sov väldigt länge idag och när ja väl vaknade var de massa folk här =) Jörgen Amelie & Marina, dom grejjamed lite bilar å sånt.
Mammsen gjorde världens godaste mat idag med och så kom ju Peter och åt här med. Efter ett tag dundra Gröhn in på gården med hehe ;)

Sedan ja då va ju Marina snäll å skjutsade mig till bussen eftersom ja skulle till stan å trägga ngn,
satt mest och tjötade en massa va uppe på ellos å grejjer sen ännu mera prat. Härligt härligt.

Imon blir de iaf körskolan och sedan ja ;)

Varför?


Trodde verkligen att ja hade släppt dig, men så bara ett litet ord mening va fan de nu va gjorde mig nere och deppig IGEN! Varför tycka om någon man aldrig kommer få? Varför hoppas man att de kanske kanske kommer att bli vi, när ja verkligen vet inerst inne att du inte vill de?
De sjuka är att jag verkligen kommer ihåg precis allt som hänt med dig. Jag kommer ihåg första gången vi träffades på en fest hemma hos en kompis, vi satt i soffan du och jag tittade på varandra och sedan satt vi i köket du och jag helt ensamma fick allra första kyssen utav dig på kvällen sedan kunde man verkligen inte somna och de va bara du som snurrade i mitt huvud och efter de har de bara snurrat i hitt huvud. Varit bra mellan oss från och till hela tiden.

Jag saknar allt vi har haft och allt som har med dig att göra, varför kan inget bara bli som förut?



Jag minns varje stund första gången som vi sågs,

då du pussade min mun och jag fick väl ingen sömn.

Varje dag tillsammans vi byggde ett liv,

jag gav dig allt jag kunde men du vände ryggen till.

Jag minns varje stund första gången som vi sågs,

då du pussade min mun och jag fick väl ingen sömn.

Jag kramar om min nalle och tänker på dig.

För hjärtat de känns tomt och jag längtar efter dig.

Livet går vidare man känner de så plågsamt.

Tiden läker inga sår och dagarna går långsamt.

Som jag sa de är svårt för mig att glömma,

nyckeln till mitt hjärta de va du i mina drömmar.


Dagarna är långa och tankarna är trånga,

vakna ensam utan dig och aldrig kunna somna.

Jag kramar om min nalle och tänker på dig,

för hjärtat de känns tomt och jag längtar efter dig




Hatar den låten, bara du du du som finns i huvet när man hör den , allt stämmer ju så perfekt in på hur de är...

Söndag och underbar helg =)

Har inte hunnit skriva så mycket här eftersom att helgen varit väldigt fullspäckad.

Igår var det iaf till att gå upp tidigt, Jossan kom hit vid 7 ca, sedan blev de in till stan och efter de upp till Jönköping och Elmia. Riktigt trevligt och jävligt kul där uppe måste jag säga. träffa Johan å så där med =) Var för det mesta efter vi kollat på allt vid Olas bli, den hade blivit riktigt jävla nice =) Min pärla också ;) hihi
Sedan åkte vi å käka pizza, Ola bjöd mig på pizza massa tack =)
Senare på kvällen åkte man iaf bort från snön och hem igen. Kom hem och la mig nästan direkt i sängen va galet trött...

Idag har ja iaf övningskört en massa hela dagen. Vid 12 åkte vi mot Göteborg, kom till Torslanda snurra runt lite där sedan åkte vi till Kungälv. Åkte hem till Maria, men hon va inte hemma så mammsen satt och prata med hennes pappa. Så fick vi goa bullar med hihi =) Sedan tillbaka till Torsland och efterde mitt in i centrala göteborg. Efter massa vel om vart vi skulle käka så åkte vi till Nordstan så blev de Mc Donalds. Sedan åkte vi hem. Kom hem vid 8 igen, hade iaf rikitigt roligt =)

Får se om de kanske blir Elmia imon igen, följa med Ola upp och hämta hans bil. Hehe får se om ja orkar gå upp så tidigt hehe =)

Skara snart iaf =)

Trååk...

Sitter hemma och har så grymt tråkigt, Jörgen Amelie & mormor är ju här nu iaf men orkar inte vara där nere.
Jörgen va ju å köpte ny Jeep idag haha men OJ va långt han kom med den, i Vara ville den inte rulla längre, så nu ska den bogseras hem lite senare, mamma ska köra upp. Får se om ja kanske ska följa med  ;)
Kanske kan va kul eller ngt...

Imon så kommer Jossan och hämtar mig klockan 7 iaf =) Kommer bli mycket nice.

Elmia wiiiho =)

Ännu mera tråkig snö...

Varför ska de vara sånt jävla skitväder för? Får ju fan panik på detta. Jag vill ha likadan påsk som det var förra året, tänk vad underbart de hade varit... Men så verkar de ju inte bli ne.

Men men har iaf precis vaknat nu, ska snart ner och käka god frukost sedan får vi se va ja ska göra, blir nog inget grejja med bilen idag pga av vädret så kan nog inte köra den ändå :/ suck

Jörgen & Amelie kommer la iaf hit vid 10 så får väl gå ner och säga hej till dom då =)

Sedan hoppas jag ju att jag får besök idag med =) Hade varit trevligt.

Håret =)

mig

va tycks då?

Kvällen.

Sådär nu har lovet börjat och de känns ju helt underbart måste jag säga =) 3 veckor borta från skolan helt underbart måste jag ju säga =) Idag har ja vart med Camilla hela dagen i skolan, min fru haha =) gifte oss igår =)
Sedan när man kom hem från skolan så var huset fullt av en massa folk.
Jossan Jörgen + två till från falun som skulle köpa Jörgens jeep.
Stackare måste jag säga åkt så långt och blir stoppade i äspered utav polisen och får inte köra vidare, men Stefan räddare i nöden kom och fixade de, sedan åkte hennes bror tror ja de va från Laholm upp hit och hämta jeepen och fick köra upp till Falun och sedan tillbaka till Laholm stackars männsika, ;) Hoppas han tycker de är kul att köra bil ;)

Sedan slingade Jossan mitt hår och de blev grymt fint =) Riktigt nöjd måste jag säga hihi =)

Va händer på lovet nu då?
Imon ska ja va med Jossan grejja med hennes bil =) Sedan kanske att man får besök ;)
Lördag Elmia för hela slanten wiiie underbart.
Tisdag till torsdag blir de Skara =)
fredag till söndag Göteborg å kika på syster yster som ska tävla =)

Kommer bli mycket nice detta =)

Idag är de torsdag!

Haha är helt veckovilsen så trodde fan de va torsdag igår =/

Idag kom man till skolan och fick reda på att man inte började förän halv 10 de är så jobbigt, kan mani nte ha lektion ist. Men sedan ska vi visst städa i trycksalen. De är ju enbart suck suck suck.

Varför umgås man med folk man sedan snackar skit om? Varför vill man ens vara med personerna, eller är man bara för feg för att våga säga vad man egentligen tycker =/ Jag förstår mig inte på sånna personer men men. Deras problem och verkligen inte mitt men jags  stör mig på de. Eftersom att jag med umgås med personen så börjar man ju undra om den snackar skit om mig med ! Haha men fan orka bry!


Nepp nu blir de röööööööööööööka =) Med min FRU!

Torsdag...

Sitter hemma nu, denna dagen har faktiskt varit helt okej =) Haha mötte Snutten i stan i morse sedan åkte vi till skolan. Hade multimedia och de är tråkigt men webbdesign är nog ändå värre =/ Brandlarmet gick haha och lektionen blev en timma kortare skönt =)
Kolla modevisning i skolan osv riktigt snyggt gjort måste jag ju säga =) Sedan hade ja å Camilla snöbollskrig med Anna den stackaren men konstigt nog var de ändå jag som hade all snö på mig :( Suck, sedan körskolan gick riktigt bra idag tycker jag =) Och Chris med för den delen hihi =)

Hemma har man bara tagit de lugnt, Spelat med Linus endel och nu sitter jag här =)
Ska snart övningsköra med mammsen lite hihi =)
Sedan blir de väl slappt hemma i soffan.
Och snart är de påsklov hihi =)

De går fort nu. Prov idag med föresten och ja lyckades nog få ett g iaf haha.

Å den minsta crossen är såld nu med Wiie ;) Blir de större. Fy fan, jobbigt då låter de ju mer och man vaknar ännu enklare på morgonen. Haha får sätta upp någon regel för bröderna att dom inte får köra innan ett visst klockslag =)

Kvällen...

Sitter hemma nu, började en hyffsat bra film på tvn nyss men ja har en väldigt aggresiv bror så han slog sönder en anten så nu har vi ingen bild! Smart gjort, eller inte.

Dagen idag har iaf bestått av skola och innebandy i almås =) Har varit riktigt roligt och vo har garvat väääldigt mycket idag jag Anna & Camilla kan jag lova haha =)

Finns inte så mycket att säga,  har varit en lugn dag och väldigt rolig =)

Nu blir desvärre snart att lägga sig i sängen och börja plugga har ju fan prov imon suck jag vill inte!

Men men har ni haft en bra dag då?

.....

Sitter hemma nu, efter att ja hade varit hemma hos Claes ett tag helt själv idag pkte jag ner till hans jobb och tjötade skit. Stanna där ett ganska bra tag, vet intevarför för de va drygt haha ;) Men lite goa skratt blev de nog allt då och då. Sedan tog man bussen hem och mammsen kom och hämta mig vid bussen.
jag och stora lillebror har suttit och spelat  gitarr hero hela eftermiddagen. Han är bättre än mig och så kan de ju inte vara =O

Och Camilla kan inte heller följa med till Ayia Napa =( så då kan inte jag heller åka längre. Hemskt, ja som vill åka, fan då... Men men va ska man göra? =/ Ingen annan som vill åka med mig? (A)

Saken är ju inte bättre nu när Frölunda ligger under i inför andra perioden med :( Vinn snälla. Haha. Orkar inte höra på C:s tjöt om vi förlorar, men men.

Kanske sova tidigt idag? Jag är inte ett dugg trött. men ändå skönt att sova länge hihi =)

Skara nästa tisdag iaf =) Trevlans.

Måndag =)

Ny vecka nya möjligheter! Kan ju inte säga att veckan börja bra när de är massa äcklig snö ute överallt :( Det  är verkligen illa kan jag lova, men ja gick iaf upp tidigt imorse och åkte till stan och körskolan, Va lite kul att va ute och köra i snön slira gött ;) Haha måste man inte ha vinterdäck nu? Jaja de va de iaf inte på körskolansbil så slira gött i backarna ;) Men vi kunde inte göra de som var tänkt att vi skulle göra så vi parkerade och lite smått å gott =) men ja fick ju gratislektion pga av vädret och han inte kunde säga vad vi skulle göra. Så ja bara tacka å ta emot =)

Sedan åkte jag upp till Claes haha älskar att få väcka han =) Kuligt vettu, men han fick åka iväg och jobba nästan med en gång tråkigt nog =( Men men funderar på att kolla om de finns något att äta innan ja käkar upp allt hans godis :$ Haha.

Visst är de kul med snö? Nooooooot

Sovdags!

Borde lagt mig bra mycket tidigare eftersom ja ska upp väldigt tidigt nu på min lediga dag imon wiiie =) haha nooot.

Kvällen bestod iaf av msn gitar hero och wallander. Satt och tjöta med Perra mestadels av kvällen =) Mycket trevligt, ska antagligen upp någon dag till han sedan på lovet om en vecka. Ja ska få leka bäst å sjunga haha. Ska förtås göra annat roligt med, men ser fram emot detta =)

Ska även till C, Badh imon fast bara en liten stund =)

Va ska ja göra mera då? =/ Vill hitta på något kanske åka en sväng till götet? Får se får se...

ne natti på er =)

Söndag!

Kom precis hem nu, har varit en riktigt härlig dag!

Mammsen kom och väckte mig vid 11 sedan gick man och duschade och fixade iordning sig efter de åkte vi till Ulricehamn och vistfestgård för att äta påskmat, var blen de godaste jag ätit på länge =) Sedan satt man och tjöta lite skit å så =)
Sedan åkte vi hem igen, jag övningskörde =) Wiie kuligt.
Sedan skjutsade lillebror bort mig till Jossan, grejja lite med hennes bil och sedan bar de av till stan. Åkte upp till Claes och hämtade skivor sen skjutsade vi han så han kunde handla lite =) Sen ja åkte vi bara runt runt. Prova bilen lite =) Wiiie

Kom iaf precis hem nu och sitter bara å väntar på att klockan ska bli 9 så man kan kika Wallander =)

Imon blir de att gå upp tidigt och kör med körskolan, boka massa mer tider och så. Sedan vet jag inte vad som händer är ju ledig =)

Design...

H¨ller på att ändra en massa nu därför ser allt lite skummt ut, mycket kvar som ska fixas, men de är mest iofs lite små pill som maybe bara jag stör mig på... ;)

Lördag!

Sitter hemma och tar de lugnt nu, blir att kolla melodifestivalen med mammsen. Kan bli roligt, första jag tittar på detta året. Vem vill ni ska vinna?

Idag har de vart väldigt lugnt, vaknade kavrt över 2 väldigt utviald och glad =) Gick ut i garaget till Jörgen Gröhn och Marina, dom vaxa/polera? haha va fan heter de? Aja dom gjorde så den blänkte en massa iaf å de blev sån skillnad och verkligen snyggt =) Sedan blev de mat och sen efter de har ja bara suttit här lat som jag är.
Mammsen är och köper massa godis nu, hoppas hon tog med allt som står på min önskelista =)

Imon ska vill till Ulricehamn påskmiddag eller ngt var de där ute på vist. Kommer nog bli riktigt gott, men detta gör ju att jag måste gå upp tidigt haha.

Måndag är ja iaf ledig men dum som jag är har ja satt en körlektion tio över åtta på måndag morgon så de blir bara att gå upp ändå...

Ne ska ta en dusch nu och sätta sig i soffan kanske!

Kvällen.

Klockan är väl kanske inte så mycket ännu men men, har suttit här å kikat runt en massa och jag har hittat massa snygga kläder. Tänk om ja vore rik? Då hade jag beställt dom direkt =) Lite party kläder myströja osv =) grr kär ja blev i dom då, jobbigt.

Sedan förlorade Borås iag mot Västerås =( sorgligt men sant, hade så gärna sett att dom vunnit, men tycker ändå att detta är bra jobbat av Bhc =) hjärta er ;) Får hoppas de går lika bra nästa säsong om inte bättre. Nu hoppas vi iaf att Frölunda ska vinna över färjestad =) Vore härligt, och då vet jag även någon som kommer bli sur? Men vet du va haha ja bryr mig inte om ditt lag ;) Äckligt hihi!

Ne nu ska ja kolla lite tv och fortsätta tjöta på Claes! Haha du kan väl köpa mina kläder haha! Du e ju rik =)

Fredag!

Sådär hemma nu och sitter i sängen åtar de massa lugnt!
Skolan idag var slö som vanligt haha, satt bara och lyssnade vissa saker va iofs mer intresanta än andra men va fan ;) Efter skolan gick jag iaf till Claes jobb, fick vänta tills han hade lunch, då bjöd han på mat =) Jätte gott verkligen! Tack tack. Satt och prata resa, ja vill verkligen åka iväg. Camilla kanske ska följa med nu =) Väntar bara på ett ja eller nej nu! Men de lutar åt ett ja sa hon innan vilket var kul =)

Va händer ikväll då? Ja vill va hemma men ändå göra något! Får se va de blir till slut.

Finns de något mer kul att berätta tro? hmm...

1 vecka till elmia nu iaf =) FAAAN va underbart!

Kväll.

Ska strax krypa ner i sängen nu börjar bli trött igen. Ska väl bara ner och röka och sånt kul man alltid gör innan man ska sova.
Suttit och pratat i telefon nu ett bra tag =) Mycket trevligt tycker jag allt.

Vad ska ja göra finns de inte någon som vill följa med mig Mell & Claes till Ayia Napa? Ja vill inte åka själv med dom där två killarna, när dom blir fulla e de ju katastrof hahaha =) Kommer ju bli as kul.

Men men, kort dag i skolan imon lyssna på projektredovisningar sedan så slutar man. Gött =)

Love love.

Hehe inget har gått snett, allt är precis som jag vill ha de. Vill inte ha förhållande nu så enkelt är de. Har någon annan i huvudet bara ja ska glömma till 100% Det går bättre än förväntat och jag mår prima. Vill bara inte vara kär just nu, för ja ska fan leva livet ett tag. Iaf hela hela somaren! Underbart, oja! Haha, innan har ja bara haft han i huvudet och inte gjort ngt, men den spärren har släppt och jag känner att jag kan leva utan att förstöra något!

Haha ingen som vill va singel med mig :)?

Trött

Är så seg idag så de finns inte, men ja får väl skylla mig själv kan ja tänka mig =/ Igår blev de iaf hockey med Ida! Tycker matchen var hyffsat bra och spännande om inte annat. Blev förlängning sedan och då vann Västerås. Ska ja vara ärlig tycker faktiskt jag att bhc skulle vunnit dom hade förtjänat de. Men iofs sätter man inte pucken i målet så... Men dom hade massa med chanser...
Efter de åkte jag iaf till Brämhult, Robin kom och mötte mig vid bussen =) Snällt. Satt hemma hos han och tjötade massa massa. Sedan fixa han mat åt mig även fast ja inte va hungrig ;) Men de va snällt. Sedan pilla han i mitt hår tills ja somnade. Sedan satte han sig vid datorn och kom och väckte mig i morse när ja skulle upp. Gulligt tycker jag.
Sedan va de väl bara att åka till skolan, va väääldigt trött. Men fick iaf ledigt på måndag. som sagt Allan är snäll han =) Sedan kolla vi film på historian. Någon som vill säga vad den handlade om? Haha ja va där men ändå inte ;) Fy mig.

Nepp ska fixa i mitt rum nu, sedan ska ja ringa Hanna.

Vem vill följa med mig till Ayia Napa? =(

Känslor...

När man vill styra över känslor då kan man göra det! Vill man inte går de inte. Ska vara singel hela sommaren <3 Hjärta!

De blir aldrig som man tänkt sig.

Kom nyss hem har käkat lite och sådär =) Skulle ju egentligen inte kommit hem idag så mammsen blev litch chockad när ja smsade, Skulle ju egentligen haft körlektion men Chris va sjuk så den blev inställd =( Ja som vill köra massa så ja har körkort snart, men inte då.
Ska iaf snart ta bussen till stan igen och möta Ida sen så blir de hockey =)
Får se om vårat kära BHC tar hem segern ikväll vilket jag verkligen hoppas att dom gör.
Efter de ska ja iaf till dig =) Wiiie.

Nepp om man kanske ska fixa i ordning sig lite? Har ju ändå inget bättre för mig så...

Hoppas man får sommarjobbet också =)

Tralala

Har inte gjort något utav allt ja skulle ha gjort men de är lugnt för mig haha.
Men Frölunda spelade iaf och tog en seger =) 3-1 mot färjestad gött. Eller hur Claes! =)

Imon blir de iaf skola, körskolan hockey och hem till dig... =) Göött!

Hoppas vi tar Västerås imon =) I will!

Tisdag...

Har precis vaknat nu typ,  hunnit äta frukost och sånt med iofs. Ska snart hoppa in i duschen sedan blir de staden.
Igår var man bara hemma och pluggade hela dagen haha, gjorde färdigt tre stycken inlämningar duktig som jag är =) Sedan kom Johan & Bengtsson hit och hälsade på lite med, alltid trevligt med sällskap.

Nu är iaf allt typ halvklart till Augusti, jag Lowisa Badh & Mellgren åker förhoppningsvis till Ayia Napa den 8 august och är borta i två veckor =) Fatta va underbart de vore =) Längtar tills vi bara bokat resan. Claes har ju iaf förbokat nu =)

Funderar på om ja ska va ännu duktigare och göra en inlämning till och sedan kan ja slöa massa haha =) Hinner kanske detta innan ja ska pysa ;)

Vilken hårfärg ska jag ha?

Vilket är finast  Kommentera snälla!

 1.

2.

3.

God morgon =)

Har årecis vaknat nu =) Vakna utav någon jävel har kört cross fram å tillbaka utanför, kanske tippart på att de e Daniel? Ja vet inte haha! Har iaf sovit riktigt gott verkligen utvilad, för de blev ja inte igår, men inte för de gör mågot!

Funderar på om ja ska vara duktig idag och göra klart lite skolgrejjer så ja slipper att ha så mycket sedan. Och imon hinner ja ju inte allt för mycket eftersom att de blir mys då =)

Funderar på att färga mitt hår också. Men hur? Ljusa slingor i hela håret? Eller två ljusa slingor under som ja har haft innan? Eller mörkare? Hjälp mig snälla? Får panik när inte ja kan betsämma mig =(

Va ska ni göra idag annars då?

Söndag!

Sitter äntligen hemma i soffan nu efter en mycket bra helg =)

Igår blev de party =) Va riktigt roligt. Först till Hulta, Joni fyllde 20 grattis =) Go förfest och sedan ner till tonic va faktiskt riktigt trevligt hehe. Sedan kom Ida också och då begav vi oss till swing där de va riktigt kul igår faktiskt tyckte jag =) Massa dans och så. Tack Ida!
Sedan kom Robin å mötte mig gick och mötte Claes efter de med så inte Ida blev ensam. Å Jenny du försvann fan haha ;) Åkte hem till Robin sen iaf, kändes som de tog  hundra år hem till han med bussen men men.
Låg och tjötade en massa och så. Efter ett tag somna ja väldigt skönt i hans säng =)

Vaknade rätt tidigt idag haha förlåt för ja väckte dig :) Haha gjorde inte mkt mest musik och massa prat. Mycket trevligt. Sen ner till stan och mötte Ida, åkte upp till sjöbo med Hellström och massa och kolla hockey =)
BHC vann och så jävla gött var de. 3-2 efter förlängning så nu blir de match på onsdag igen =) Och vi ska ta dom jävlarna heja HC! haha. mjaa

Ledig imon iaf riktigt härligt bara ta de lugnt och så. Får se om de kanske dyker upp ngt =/

Ne trött nu.

Puss

Lördagmorgon

sitter i sängen nu vaknade precis och jag orkar inte gå upp. Är iofs väldigt hungrig och jävligt röksugen så. Ja de överväger ju att gå ifrån denna varma goa säng...
Men fan måste ju leta ipp mamma med innan en Jenny älskling Thorén mördar mig...

Drömde om sommaren, på ett sätt vill inte jag heller ha den längre :( Klart de ska bli Skönt med sommar men inte utan.... Ja =/ Fyfy. Inget kommer ju att kunna bli som vanligt...

Snart är de Elmia också wiiiho =)


Borås Hc <3

Efter en kort dag i skolan blev de hem slänga i sig mat och sedan stan igen där jag mötte Ida, vi tog bussen till knallelnad sedan gick vi till ishallen där de väntade en spännande match. Tycker faktiskt matchen var riktigt bra =) Första perioden stog de 1-1 och fy de va jobbigt så nervös man var, men tillslut så vann dom med 4-1? Haha som sagt minne som en guldfisk! Träffa lite kul folk och så med. Pavo Tommi Mange Johan Alex osv. Va en hel hög med folk =)

Efter de gick vi iaf te max och träffa claes jesper å hampus å sen kom Jennysen och hämtade mig där vi åkte hem till mig där Jenny fick mat haha =) Satt och tjötade med Stefan endel med, allt kommer lösa sig =)

Nu sitter jag i sängen och väntar på dig men som sagt svart är du nog idag i så fall. Haha,

Får se om de blir party imorgon med Jenny, de hade varit riktigt roligt men eftersom allt är som de är så får ja som sagt säga kanske. Men jag vill verkligen =)

helgen efter denna kanske de blir skara igen tycker de va grymt roligt där uppe och ja vill tillbaka =)

Finns de något mer kul att säga tro? Ne inte vad jag vet S:

Hoppas att allt kanske kommer att bli enklare nu, jag vet inte men vi får seoch jag hoppas detta. Vi är ju så jävla bra vänner och vill inte att de ska sabbas pga utav känslor. Men jag ska göra allt vad jag kan ska du veta men vi får inte höras på ett tag bara så ska du nog se att allt kommer bli perfekt =)

Mår bättre och är glad =)

Igår så åkte man direkt efter skolan hem till Claes, kröp ner i hans säng så fort jag kom dit var så trött. Sedan när han kom hem från jobbet och maten med sin mamma och solningen och allt va han nu gjorde så kom han med och la sig i sängen och då kunde ju inte ja vila mera. Haha så log och retades med han bara. Efter de gick jag och gjorde god mat till mig och åkte och mötte Ida i knalleland, efter de blev de hockey =) Borås HC <3
Dom vann med 5-2 ? eller haha, minnet är bra men kort, men vi hade iaf as kul och fan va man saknat hockeyn. Träffa Johan Mange och Pavo med =)
Sedan åkte jag hem till Claes igen och gjorde popcorn och snodde hans dator medan han kolla tråkig fotboll, sedan la man sig i soffan så fick han pilla i mitt hår, och ja somande va skönt. =) Vakna nog några gånger med ett ryck men men haha.

Imorse tog jag mig sovmorgon men när man väl kom till skolan så visa de sig att ja lika väl kunde ha sovit till 12 haha eftersom lektionen inte började förän 12.45 bara för Allan är seg.
Men jag Anna & Camilla gick och åt pizza och hade riktigt roligt tycker jag =)
Sedan körlektion gick väldigt bra och Chriss är stollt =)
Sen kom Josse och hämtade mig och de blev att grejja med hennes bil =) Blev snyggt som faaaan.
Sen hem till mig och fikade.

Nu vet ja inte vad ja ska göra. :P Prata med Perra tror jag nog =)

Kväll...

Sitter i sängen och ja hur mår man =/ Spela roll, har iaf tjötat med Perra en massa och han får mig gladare konstigt nog. Imon blir de iaf skola sedan hem till Claes, sedan ner på hockey och sedan tillbaka för att sova hos Claes. Känns skönt att få komma bort härifrån ett tag. Även om de bara är en dag.

Ska sova nu iaf.

Och Lowisa du kan prata med mig med de vet du <3

Varför?

Känns som att man lever två olika liv, ett liv i skolan och ett helt annat när man väl kommer hem. I skolan är man alltid glad och man har fan roligt, sen kommer man hem och lika fort som man sätter foten innanför dörren rasar den glada Kicki som fanns på 2 sekunder. Man kryper bara ihop i sängen och kramas med den ända som alltid är en trogen.

Vet inte hur ja ska tänka om allt, går ju inte tänka posetivit om något känns de som. Kanske att ja ska prova de ja har funderat på nu hela eftermiddagen. Bara en vecka kanske två? Vem vet de kanske bli bättre? Man kan väl alltid hoppas på de iaf?

Sitter och lyssnar på världens bästa låt nu. Perra - Let me save your day. Asså så underbar låt, den ända ja lyssnat på nu i en timma kanske. Men mna tröttnar verkligen inte heller <3

Prata med Josse precis också =) Och hennes pärla är nog ute och rullar på vägarna igen i helgen =) wiiie

...

Precis kommit hem från staden nu =)
Började med en härlig sovmorgon och sedan skola. vet inte varför men de känns fan som vi haft lov haha ;)
Efter skolan följde jag med Lowisa som skulle fixa lite saker efter de körskolan. Går riktigt bra nu tycker jag (=
Sedan gick jag till Claes och tjöta skit.

Undra om de blir utomlands =) ? Lowisa kan ju följa med nu iaf vilket jag tycker är väldigt bra hihi. Får se hur de blir bara för resan vi skulle tagit är borta nu =( Men har hittat en annan men då börja ju Claes tveka på om de va bra att åka just då. Kanske lite sent? Han skulle kika mer när han kom hem från jobbet. Men hoppas de fixar sig. Vi vill ju vara borta två veckor också.

Hmm va ska man göra nu då? Är lika rastlös som vanligt på måndagar ;)

Skara va underbart =)

Kan inte säga mer än att helgen verkligen var lyckad.

Igår vaknade man ganska sent och ja som tänkte att ja skulle ta de lugnt innan vi åkte till Skara, men nej så blev de inte. Stressade som ett as och när ja äntligen kom hem till Claes efter att rally moster kört mig dit blev de dricka med en gång och försöka lugna ner sig lite.
Åkte sedan och hämtade Dennis och sedan var man påväg =) Kom upp till vandrarhemmet där man kunde börja göra sig i ordnig. Blev ännu mera dricka också såklart haha.
Sedan fick vi vänta på Tim & hans tjej innan vi kunde gå hem till Asshunter eftersom ingen visste vart han bodde. Där var festen iaf igång redan och de va riktigt roligt. Baby Alice & Secondtunez ;) Och fanns två mycket fina killar haha =) När artisterna tagit taxi till stället så fortsatte vi ännu mer och öste på =)
Sedan blev de Olins, lite öl och ännu mera kul. Satt uppe i vip rummet lite med folket men sen blev de ös på dansgolvet. Så jävla roligt men kvällen tog slut allt för fort tycker jag.
Efter många om och men och poliser som inte kunde något om Skara så fick man mat iaf och sedan taxi tillbaka till sängen =) Fick ligga och knö med Claes i sängen men de va mys ;)

Hehe filmen blev nice också haha hade ju väldigt roligt med Dennis kamera där ett tag ;) Claes komentar imorse va söt med haha =) men men...

Idag har man inte gjort mycket åkte bara hem från Skara och sen har jag & assar bara suttit hemma hos mig och slöat sönder. Fick goda mackor av mammsen med och godis hehe ;) Nu har iaf Assar precis åkte hem och de va någon skum bil här utanför idag IGEN =/ Vad vill dom oss?

Nu ska ja snart sova iaf. Inte blivit mycket sömn denna helgen spec inte inatt...

RSS 2.0