VIP

Jag vet inte hur ja ska börja detta inlägget alls. Berätta om hur ledsen och sårad man är eller om hur lyckad kväll ja fick igår?

Skit samma. Jobbat en massan u på responstryck alltid kul när dom vill ha oss där. Extra pengar är ju aldrig fel.

Sedan fyllde mamma 40 igår. Hon fick en tattuering utav mig å mina syskon + Jossan <3 På kvällen blev de Jönköping  & Dreamhack :O träffa Elov Beny Marcus Raaban Recce och DJM8 =) Fy fan vad kul jag hade. DJM8 spela även en låt för bara mig igår gulligt värre säger jag! Galen kväll/natt!

Jobbat idag. Mamma mötte mig efter jobbet och sedan blev de en sväng i knalleland och efter de mcd, där ja träffa på claes de va längesen ja såg honom :O Hjälp!
Sedan hem å idol och sånt Robin är kvar och det gillar vi! <3

Men nu är allt åt helvete och jag orkar inte dra upp varför. Men ja tänker sluta skriva blogg. Ser inget nöje med det längre!

Så ni får ha de så kul så ska ja börja om mitt liv på ruta  1!

Sista dagen imorgon!

Imorgon är det sista dagen på respons vilket kommer vara väldigt väldigt tråkigt men vad ska man göra när apun är slut?
Igår var det iaf lugnt bra dag på apun och bra dag hemma! Jossan va även här när ja kom hem och det är trevligt. Köpte även en ny telefon igår som ja verkligen älskar! Härmade Micha <3

Idag har man vart själv på apun men de gick riktigt fort :) Skickat ut grejjer till gina. Jobbade iofs själv mestadels men när de va lunch blev de kuligt iaf. Man vet inte riktigt vad man ska säga när alla killar pratar om bilar och skit bara.

Idag har Johan varit här iaf. Sedan pratat med jani från respons han å David ville ha något imon bara för det var sista dagen men det  bar ju redan planerat :) Sedan tjata han sig fram så nu vet han vad dom ska få och de är tråkigt :(
En godistårta och ja har tagit kort på den så ni ska få se hur fin den är ;)

Många klagar på för lite bilder på bloggen ;) Men här är det ju till för att skrivas ;)

Nu ska ja sova upp tiiidigt imorgon :/ Suck!

Lite poker först bara!

Haha å ja kolla hur många sms ja skicka på min förra mobil innan. På 1 år och 6 månader skicka ja 18513 stycken de är inte så mycket som ja trodde ja skickat så blev väldigt förvånad! ;)
Kul info för er menar jag!

Söndag :(

Ja då va man hemma igen nu då ja! Tråkigt men sant. Har sovit bort hela dagen idag var så skönt. Brukar inte kunna sova länge när ja är hos andra men hos Anders sover ja såå skönt :) Han tror de beror på han säng men ja håller inte med om de ;)

Väl i Borås så va mammsen snäll och hämta mig vid tåget. Och sen har ja å Jossan planerat torsdagen lite. =) Tror de blir skiiit bra =)

Nu ska ja med mamma ut och röka sedan försöka sova igen! Har ju inte varit vaken så länge ännu men ändå! Kommer bli tomt att sova själv bara!

Skövde <3

Efter e lång dag i ksolan igår så blev de att sätta sig på tåget till Anders. Blev en lugn kväll och ja fick kika idol :) De är inte dåligt. Men ja tror han gillar de ändå även om han säger att han hatar de haha!
Sedan kolla vi saw 5 också. Jag fatta inte ett skit så ja tycker inte den va speciellt bra men va ska man göra den måste ju ses iaf! Sedan somna man riktigt skönt :)

Idag har de vart lugnt. och nu är mitt hjärta och jobbar :( så fort han försvinner från mig så blir de helt tomt. Han är verkligen den mest underbara person jag träffat! Var egentligen meningen att jag skulle åkt hem idag. Men ja stanna kvar. <3 och det är inget jag ångrar. Tycker om honom SJUUUUKT mycket!

Nu ska ja spela poker och efter de ska ja kika film <3

Saknar min Jenny gör jag med :(

Kvällen :)

Dagen har vart bra bra bra! Förutom att när ja skulle spela in idag så krångla hela programmet så jag gav upp till slut och läraren ska kolla datorn för han kunde inte själv lösa problemet just nu!
Så ja prata lite med Niklas som de också krångla för sedan tog man en cigg å åkte hem!

Har vart ute och gått idag och vart duktig de är såå skönt när man väl kommer ut! Ska fortsätta såhär nu! Och inget godis ;) Kommer bli kanoners.

Imon blir de skola å projektarbete sedan ska ja till Anders <3 Ska kolla saw =) wiie!

Och så va med Jenny på lördag tror jag! ;) ?

Ne nu ska ja fortsätta nörda mig med min poker och kika tv!

<3

Skolan! /=

Sitter i skolan nu precis slutat svenskan så nu väntar man på att man ska ha möte med våran handledare om projektarbetet! Sedan blir de sjunga wiiie!

Igår var verkligen världens bästa dag på apun haha. Stackars lilla David han gjorde nått fel och de fick han verkligen höra. Går inte förklara hur roligt det var om man inte var där. Men de handlade iaf om att skriva ut vilket land de ska skickas till på alla lådor som ska iväg! Sedan hade vi gummibandskrig! Mycket kul ;) Haha David va mobbad hela dagen! Å chefen var borta så de va bara leva lyx! Massa rast och annat kul!

Senare på dagen var jag med Jossan vi åkte till stan å köpte presenter till hennes kille! Vi va inne på black scare och ja är sååå sugen på att göra en ny tatuering så de önskar jag mig i julklapp bara så alla vet! Vill ha något vid sidan av magen! Men först ska ja träna så ja kan med och visa den haha!
Bara höra det ljudet när dom tatuerar någon är ju KÄRLEK!

Sedan va ja lite barnvakt med gick väldigt bra för en gångskull!

Fick även höra älsklings röst innan ja skulle sova, han är verkligen saknad! <3

Underbar dag igen :)

Så där nu äntligen sitter jag ner första gången på denna dagen och tar det lugnt.

Apu idag och ännu mer projektarbete. Gick kanon bara bilder som ska in nu. Sen är de klart för tryckning. Även bokat in lite möten å sånt känns bra. Sedan hem och bytte om sedan ut å gå... så otroligt skönt de är <3 ny vana från mig som ska göras varje dag nu! Preics druckit varmakoppen nu haha jag ääälskar de =)

Ska skriva i min loggbok lite nu och sedan blir de poker ikväll för hela slanten =)

Får se hur det blir på apun imon kommer nog bli väldigt rörigt och vi kommer va ivägen! Ja fattar inte hur dom ska få ut den stora maskinen haha blir intresant =)

Anders, du gör mig hel <3

BTW!!! Manian - Welcome to the club, där har vi äkta kärlek!

Livet leker <3

Har inte skrivit på hela helgen ;) Men de e ju bara för ja vart i Skövde uppe hos Anders. Har varit riktigt mys. Kollat på barnfilm som vanligt haha!

Igår var man med Johan iaf en stund han hämtade mig vid tåget sen satt vi hemma hos mig och drack kaffe med mamma och tjöta skit. Sedan fixa Anders så ja fick Photoshop på min dator <3 Wiie så jävla gött :)

Idag har de vart apu båda bra och dåligt. Lowisa vet varför haha. Men iaf jobbat med projektarbetet uppe hos grafarna och Anneli har sprungit och hjälpt oss hela tiden och hjälpt till med bra färger så trycket kommer bli snyggt sedan. Så nu är layouten nästan klar lite text och bilder som ska in sen vill Lennart kolla på de också! Även kikat ut papper å sånt idag så vi vet vad vi ska ha när vi trycker så nu går det verkligen framåt och det känns bra. Om ca 4 veckor har dom tid och trycka elevkatalogen iaf då är den nya digitalen där och omslaget är färdigt <3 Såååå underbart. Har grejjat med de nu hemma i en timma också. Stor sten som försvunnit från mitt hjärta nu!

Imon blir det mer projekt och sedan börjar även mitt nya liv imon. Mamma ska hjälpa mig så gott hon kan hon ska va sträng så vem vet ;) Nyår då ska ja nästan va klar med de ja börjar imon det är mitt mål. Kommer bli guld.

Ne nu ska ja ta mig en lååång dusch sedan blir de poker <3

Torsdag morgon :(

SItter i skolan nu och har Svenska det är ju alltid lika roligt not :(
Slutar iofs snart å då blir det ner och spela in en ny låt.
Efter de sa ja åka hem så kommer Jennysen till mig så ska vi träna =)
Sedan får vi se vad vi ska hitta på något roligt blir det iaf de har jag bestämt!

Sedan måste ja väl packa åsånt idag med och planera morgondagen för då blir de Skövde. Skulle egentligen inte åkt upp men de löste sig som tur va =)
Anders ska iofs jobba imon så då får ni mer än gärna underhålla mig imon kväll! =) Från halv 10 och framåt.
Om de nu inte blir så ja kollar film de får vi se.

Låt denna dagen ta slut orkar inte torsdagar inte fredag heller men ändå, då är det ju ändå snart helg!

Onsdag <3

Vilken underbar dag ändå haha. Har vart as gött på respons idag, jobbat ihop med Tommy Daniel och David hela dagen haha å de blev väldigt mycket skratt kan jag lova. De va nice sedan bjöd Lennart mig på mat han tyckte inte ja skulle behöva äta själv på skolan eftersom inte Lowisa var där idag haha! Sedan mer jobb med killarna. Och ciggen tog slut med :( Men tur att de finns lastbilschafförer som får vänta för att vi är sega och tar med mig ut och röker haha.
Sluta rätt tidigt idag med de va skönt så nu tar ja de massa lugnt =)

Hela dagen igår var en katastrof men den orkar vi inte prata om, va iaf med Jenny efter apun. Och vi hade mys. Sen kolla ja på en film med Taken ;) Tycker verkligen den var grymt bra...

Men nu måste ja öva inför imon, suck haha ;) ni ska få höra!

Hockey <3

Vart en helt okej dag än sålänge  men väldigt dryg. Lowisa va med i radion idag med haha. Ja å Jani stog där och skratta å lyssnade på henne =) Hon vann iaf 4 biljetter till Bhc ikväll. Så den ska vi gå på =) Haha ja alla hörde nog henne på Respons idag det var kul. Kuverterat en massa också. Gick väldigt fort när vi väl orkade börja.

Sedan åkte jag hem till Jenny och tog en cigg, ska nana där ikväll och prata av mig. Hon är världens underbaraste person. Älskar henne enormt. Hon finns ALLTID där. Och på söndag är det 3 år babe <3

Nu ska ja iaf släng i mig lite mat och stänga av datorn. Orkar inte sitta här blir så uttråkad och deprimerad. Haha de är väl första gången ni hör mig säga så om min dator. Men den skapar bara problem ;)

Imon blir de tillvaka till Respons wiiie. och nästa vecka ska vi börja på projektarbetet, vi ska sitta uppe hos en grafare och få en massa hjälpa de kommer bli skönt att komma igång med det!

Vänskap är det bästa som finns <3


Söndag =)

Sådär hemma från pappa nu. va en tråkig väg hem att åka massa regn och de blåste som fan. Men kom väl iaf hem tillslut. Väl hemma tog ja en låång dusch och nu sitter jag här =)
Ska kolla massa på tv  ikväll och bara låta datorn få vara ifred. Ja tror inte att den tycker om att va i sitt knä hela tiden.

Var hos farmor och farfar idag iaf och träffa kusinerna å så. Dom blir stor så fort haha inte träffat dom sen i somras. ;) Men men .

I veckan blir det iaf bara APU och till den äckligt tråkiga skolan. Låt tiden gå fort så man får ta studenten någongång! Vill inte vara kvar. Ska träna med Jenny i veckan, de behövs verkligen.

Ne nu blir de tv!

Lördag kväll!

Jaha åkte till Allum innan idag blev lite nya underkläder å sånt. Älska ;) Sedan lämna syss in sin mobil sen åkte vi väl hem igen.

Blev god mat sedan har jaskjutsat Hanna till David nu, så nu har ja såååå tråkigt. Skulle ju träffat lite folk idag men de blev inte så... Orkar inte åka in till stan å de är ju där dom flesta är just nu men men. Börjar bli ganska trött vilket är bra för då kan man sova snart!

Imon ska ja iaf hem till mammsen igen :) Bir nog att åka ganska så tdigt imon för har endel å fixa hemma å sen längtar ja faktiskt hm också :O Tro de eller ej. Men men.

Vill att de ska bli fredag, då får man äntligen träffa Anders igen. Så blir de nog bio på lördag :)
Men de bästa av allt är att få somna bredvid honom och vakna upp bredvid den finaste som finns.


¨Sorry världens tråkigaste inlägg men ni får väl stå ut ni själv som väljer i slutändan ändå om ni ska läa eller inte =)


A <3

Lördag <3

Igår var det såndär tråkig dag i skolan igen vi gjorde ite ett skit så ja följde med Jossan till Knalleland ist. Blevbjuden på mat utav henne också sötnosen =) Sedan hem till mig tog ur hennes löshår åsånt sedan så åkte jag till Mölnlycke.

Jörgen har även satt i cd i min bil nu å måste säga att ljude är ganska bra :O Hihi så ja klagar inte!

Väl här nere åkte vi å handlade sedan hem å åt god mat å kollade Idol.

Gick även nästan 21timmar för mig att inte röka. Men sedan satt man still och ja va hände då? Jo man gick ut. Suck på mig.

Nu ska vi snart åka till Allum eller hur de nu stavas kika lite kläder och Hanna ska lämna in sin mobil som är en katastrof haha. När vi kommer hem sen igen ska vi iaf ut och gå så blir de väl någon bra film å så ikväll tror jag!

Men men nu ropar dom på mig måste rusa ;)

Ska även fylla på mobilen mina pengar e slut :(

Puss <3<3<3

Tråkiga torsdag...

Snart är denna dagen slut de ska bli skönt för den har varit så tråkig tycker jag.

Upp å till skolan tråkigt som fan, hade längtat efter att spela in något kul idag men min röst ville inte som jag. Sjöng ju inte ett skit rätt. Så ja la ner det. Och valde en ny låt som ja tänkte ja ska öva massa på till nästa vecka.
Sedan kom iaf Jenny och vi tryckte två stycken tröjor till hennes pappa som han ska få i farsdagpresent. Sja be Jenny ta kort på dom för ja blev nöjd som fan :)

Sedan hem iaf har bara suttit haft världens jävla huvudvärk... Lägga sig å dö hade inte vart fel just nu. Vad som helst bara ja slipper de. Å inga alvedon finns de hemma heller. :(

Känner mig bara trött å grinig just nu. Så saknar man älsklingen också å de gör ju inte saken bättre. Ååå vad ja vill somna i hans famn. <3 Han är bäst!

Onsdag <3

Denna dagen har varit kanon efter att lagt mig tidigt igår så vaknade man självklart utvilad slängde i mig lite frukost och sedan var det ut och skrapa rutorna på bilen fy vad man vill ha sommar säger jag bara. På Respons idag har de vart lite små jobb att göra. Så vi har sprungit fram å tillbaka å hjälpt de som behövt oss. De gjorde iaf att dagen gick fort. var på skolan på lunchen och åt när det för en gång skull var god mat. Fick trycka en tröja åt Allan för å visa IT eleverna hur man gjorde sedan tillbaka. Fixade klart sista orderna till Gina Trico sedan hemfärd =)

Nu sitter jag och har extremt tråkigt. Ska snart hoppa in i duschen sedan ska mamma göra gott käk ;) Ska lägga mig tidigt idag med för om ja känner mig själv rätt lär de inte bli mycket sömn i helgen. Ska ju till pappsen då och då blir de ofta sitta vid datorn hela nätterna suck vilket liv :(

Har mycket utgifter nu också suck :(
Besikta bilen.
Klippa mig.
Fritidskort.
Jörgen ska ha pengar.
Fylla på mobilen.
Bensin.
Å sedan försöka spara lite också :(



Krya på dig älskling <3  Inget kul att du är sjuk. Tycker om dig mest av allt <3 Vill alltid få vara vid din sida. Har trott jag varit lycklig innan men de går inte jämföra med hur jag känner nu. Du är bäst. Kommer alltid vara din <3

Kväll =)

Sitter och tittar på sos familj nu. Så jävla tråkigt är det men vad ska man göra? Har bytt däck på bilen idag eller inte jag haha mamma gjorde och jag tittade på. Men de såg inte så svårt ut. Ska beställa en besiktningstid nu bara de ända som man kan få tvåa på som ja vet är avgassystemet men de ska Jörgen fixa.

Har varit på konstigt humör idag, känns som att man skulle kunna slå på alla som varit i ens närhet. men har fixat de ganska bra, har väl kommit lite för tykna kommentarer mot vissa men men =/

Är iaf sjukt trött ska ta en cigg när programmet är slut sedan ska ja faktiskt sova!



Anders Johansson <3

Trööött :(

Fy vilken dag, egentligen har vi inte gjort så mycket på respons med de va så jävla stressigt. Packa massa jävla lådar och fort gick de. Fy fan sen fick Lowisa börja gåra ett annat jobb istället för de skulle vara klart samtidigt. Så ja fick gå där fram åtillbaka å hjälpa båda. När min maskin stog still sprang ja till Lowisa och ja ni fattar säkert ( noooot )
Men när de va ca. 1000 ex kavr ja skulle göra så fick vi gå hem :) Då tog David över de ja gjorde moahaha! Han såg inte så glad ut över de =)

Igår va de iaf lugnt var hemma från Frida vid 5 skulle ja kunna tro. Sedan prata ja med älskling hela kvällen. Han är bäst <3

Nu vill ja lägga mig och sova men gör ja de vaknar ja inte mer idag kan jag lova. Så får la hålla uppe mina gröna saker någon timma till iaf.

Du får mig att skratta, du är så jävla njehbwifhr gaaah irriterad på dig. Sluta tro att du är något snälla?
Orkar fan inte bry mig om dig du klarar dig nog så bra själv ska du se. Jag vet så mycket mer än du tror!

Hos Frida

Sitter ute hos Frida nu efter en konstig början på dagen. Vaknade av att Lowisa skicka sms, ja hade försovit mig suck. Men blev iaf glad när ja läste att jai nte behöver komma efterso vi redan hade slutat då de inte fanns något att göra.

Gjorde mig i ordning lite och åkte ut till Frida så här sitter jag nu!
Vi har spelat BUZZ haft girltalk och även lekt med Philip på lekplatsen. Sedan gick vi en sväng så han somnade. Nu ska Frida laga mat och ja ska väl roa henne på något sätt =)


11 dagar kvar tills ja får träffa mitt hjärta :)

Lugn helg :)

Kan ju iaf börja med att svara på någon kommetar någon Martin skrivit. Denna Hjers ja skrev om i januari haha han heter Tommy iaf. Vem nu du är haha ;)

Ja men igår var de iaf lugnt. Mamma va på akuten å ja va hemma å slöa sönder :) När mamma kom hem fick ja kinamat de e fan de bästa som finns. Sedan kolla vi någon film å så.

idag har det med vart lugnt. Varit ute å gått i över en timma! De ni ;) Sedan mötte ja upp jenny och åkte ut till Frida å lilla Philip. Han är en riktig busunge men sååå otroligt söt :)

Funderar på att sova snart eftersom de e apu imon igen. Orkar inte haha! Men de är väl bara till att pallra sig upp och åka. Skönt å slippa ta bussen. Sen måste ja byta däck på bilen imon och sedan ska ja simma. För nu jävlar ska ja börja "träna" bli en duktig flicka haha!

tråkig blogg idag som vanligt!

Anders <3

Lördag :)

Sovit länge idag haha men va så sjukt trött igår. Vaknade iaf vid halv 3 eller något :O Å nu väntar ja på att mamma ska koma hem med mat haha ;)

Igår vär en helt galen kväll säger jag bara! Har iaf ALDRIG varit så rädd i hela mitt liv, med de är ju mitt problem och inte erat. Körde iaf mamma till Ann dom va sega där så fick vänta länge innan man kunde köra dom till krogen :) Men kasta lite pil sålänge haha ja e kung på de ;)
Sedan väl hemma hinner man väl sitta ner i 5 min innan Jörgen ringer och då ska dom till stan å tillbaka för dom ska ha mat. Så då fick man köra IGEN! Efter ett bra tag var man tillbaka i dsf. Gick in till Ted lite å träffa lite kul folk. Sedan åkte ja å en som verkligen ville därifrån å bytte bil. Sedan var klockan redan 2 och vi hämtade mamma å Ann. Var galen på att dom skulle va så dryga. Mat å hångel haha ork på dom ;) Haha sedan ut till Målsryd å lämna Mange sedan till Aplared å lämna raggarn som inte mådde allt för bra. Sedan hämta J & A sen äntligen hem å sova.

Ja som tänkte att min kväll skulle vara lugn och skön hemma å få prata massa med min A men nej då de fick jag ju inte...

Ne fy vad tråkigt inlägg detta blev sorry haha!

Kör försiktigt ;)

Å Grattis Mackan till körkortet <3

RSS 2.0