FREDAG!

Vart en fullspäckad dag som vanligt. Jobbat sedan hem en snabbis och slog in lite julklappar. Sen blev de köpa pizza och åkte ut till mamma och åt. Bror och hjärtat har varit i garaget i många timmar nu dom borde frysa ;) Jennie har vart här en sväng också alltid trevligt.

Imorgon får vi se vad som händer blir väl en dag i D-fors kan ja tänka mig för min crosskåta pojkvän ska la fixa med massor.

Tänkte jag skulle bjuda på mig själv. Ett klipp från förra årets Dreamhack. Fick 2 timmar på mig innan man skulle befinna sig på scenen. Aj då. Jag är ingen scen mäniska kolla och se. Haha skäms men som sagt bjuder på mig själv idag!


ROSA MOLN!

Veckan har varit kanon än så länge.
I måndags kväll var de julmys med jobbet, jätte trevligt verkligen och man ändrar på sig väldigt mycket så fort man kommer utanför våran grupplokal. ;) Sedan hem till mamma där bror och hjärtat kolla crosssaker så var hemma rätt så sent men de gör inget..

Igår var jag iaf ledig och ja tycker ja hann med väldigt mycket ändå. Tvätta ALL tvätt och plocka lite sen en snabb sväng till stan och köpte lite kläder och julklapp + present till lill flickan. Hitta så mycket fint.
Sen hem och vänta på att vi skulle åka ut till Gunnel, känns skönt att ha fått träffa henne nu och vi satt och prata om allt mellan himmel och jord. Förövrigt tyckte hon ja gjort ett bra val ;) Sedan blev de en sväng till Morgan efter de.

Idag blir det lugnt iaf fram till tre sen är de full rulle igen. Måste röja upp massa innan de. Lill tjejens säng syns ju inte äns under alla kläder. ;) BAD!

LOVE

Du är början på nåt nytt
och nånting underbart
För mig, för mig, för mig
<3

LUCIA!

Lucia idag då ja, har inte sett någon lucia men ja har varit en iaf  ;) Haha NOOT! Men kul har vi haft det på jobbet. Luciafika imorse när man kan som komunen hade fixat ;) Tackar vi för.

Annars har de varit en kanon dag hitils, får se va som händer ikväll. Antingen blir det bara en hel mysig kväll med min käraste man. Kanske hinner se Jenny också <3 Hade varit nått de ;) Saknar henne ju.

Och igår tyckte farbror blå om mig ;)

Ne nu ska ja fortsätta titta när dom bakar pepparkakor :D


UPPTAGEN!

Varit en fullbokad vecka än så länge. Jobbat 5 dagar utav 6 än så länge. Är hemma på timmar nu så ska snart tillbaka till jobbet igen och göra andra passet.

Annars i veckan har de också bara varit massa jobb. Och hunnit träffa lite folk och så med såklart.

Tagit en kaffe och cigg med Jennie även träffat Ida.

Var ledig i torsdags så då blev de massa städa och sen god mat på en mysig plats med den bästa i mitt liv. Sedan kaffe och pepparkakor hos Jörgen & Amelie på kvällen.

Igår hade vi en Idolkväll. Var ju bara tvungen att se finalen mamma skulle kommit och hälsat på också men pga vissa saker så blev det inte så. Får väl ta de längre fram istället.

12 dagar kvar till julafton och inte en julklapp är inköpt. Kan någon hjälpa mig att komma med massa förslag vad man kan köpa till alla åldrar.

Nu blir de kaffe och cigg på trappan. CYA

JUL PÅ LISEBERG!

Blev en riktig myskväll i lördags, efter att Jenny slutat jobbet så bar de av mot Liseberg med våra pojkar ;)

Spela lite och Jim & Freddy körde väl lite olika spel. Tror de blev rätt lika mellan vinsterna där. Sen vann ja å baby stjärnvinster ;)

Hade mysigt med dom bästa i mitt liv.

Igår var de en mysdag i soffan med massa godis och kaffe hemma hos mamma. Nu sitter ja å väntar på att grannen ska komma förbi på kaffe sen ska ja åka hem.


NAGLAR !

 

Haft fullt upp nu de sista =)

Jobbat jobbat jobbat. Igår var de riktigt lugnt. Fick kolla på Idol för en gång skull, kanske att de beror på att Freddy var så trött. Jenny och Jim ville kommit förbi också men så blev de inte =(

 

Idag har ja varit själv hemma hela dagen, städat som en galning och sedan ner till staden och fixa till mina naglar! Och självklart är dom 100%äkta =)

Ikväll får vi se vad som händer väntar på att Freddy & bror ska komma dom är iväg och jobbar =)


FIXAT!

Hade en riktig myskväll med Jenny igår. Ett antal koppar kaffe några cigg kakor chips och nötter och massa prat som vanligt. Hon är den bästa!

Älskling jobba över massa igår vilket resulterade i att jag fick kolla på "mina" program på tvn. Vid 22 tiden åkte vi ut till mammsen för att ja slarvat som vanligt. INTE OKEJ! Men vi fixa de perfa.

Inatt har ja haft hemska drömmar. Vakna upp i panik tre gånger. Jobbigt.

Har varit och klippt mig nu precis iaf och ska snart jobba. =) Niiiice!

FIXAT!

Hade en riktig myskväll med Jenny igår. Ett antal koppar kaffe några cigg kakor chips och nötter och massa prat som vanligt. Hon är den bästa!

Älskling jobba över massa igår vilket resulterade i att jag fick kolla på "mina" program på tvn. Vid 22 tiden åkte vi ut till mammsen för att ja slarvat som vanligt. INTE OKEJ! Men vi fixa de perfa.

Inatt har ja haft hemska drömmar. Vakna upp i panik tre gånger. Jobbigt.

Har varit och klippt mig nu precis iaf och ska snart jobba. =) Niiiice!

OK

Tycker de är såå tråkigt att blogga nu för tiden.. Jag gör så mycket annat än att sitta vid datorn egentligen. Orkar inte läsa andras bloggar heller.. Bara dom viktigaste!

Men som sagt jobbar heeela tiden mer eller mindre inte en ledig dag nästan.

Nu ska ja iaf träffa Jennysen <3 My dear! Vet inte vad vi ska hitta på för kuligt men något blir det alltid. Klippa mig imorgon också eftersom ja inte gjorde det i fredags pga vissa saker..

2009.10.29 <3

RSS 2.0