Dags igen kanske?

Inte skrivit på ett tag för har verkligen inte haft någon ork till de alls. Men ja har iaf hunnit ta studenten och massa kalas har ja hunnit vara på och även midsommar har stått på mitt fullspäckade schema. Och jobbet är i full rulle. Jpbbar mer än vad jag är ledig, tex denna veckan jobbar jag 6 dagar av 7 goooa pengar ;)

Studenten!
Var helt klart den bästa dagen i mitt liv. Det spöregna och blåste men det var absolut ingen som vi tänkte på kan ja lova. Vi skrek våra halsar hesa och pimpla massa dricka, efter att släkt och vänner varit hemma avslutades kvällen på X&Y och jag hade galet roligt!

Midsommar!

Midsommardagen var bäst var med Ida båda härå var hennes mormor bjöd på god mat och två timmar på akuten. Sedan blev de party på apelviken. Med Ann Micke Jörgen Amelie & Ida =) Pressa ner jordgubbar i snappsar och mobba folk haha vuxna JAVISST! =)

Jobb...
Jobbar långa dagar och skrattar som galningar krockade bilar och galna människor kan de bli bättre haha ;) Jag trivs helt klart!

Övrigt <3
Hunnit vara på liseberg två gånger, ena dagen med Ida grymt kul och andra dagen med Johan galet! Kul som F*n
Vart med Ida den övriga tid jag haft, vart överallt å ingenstanns. Även hunnit fika med Anna =)

Men nu blir de sängen för ska upp om 6 timmar men lite update iaf :)

Du är guld värd, forever <3

Jenny Thorén <3


Idag fyller världens bästa Jenny 21. Så idag är det bara hennes dag. Tycker helt klart också att ni ska gå in på hennes blogg och skriva grattis. Tryck bara på bilden så kommer ni dit! Jenny är helt klart den absolut bästa vännen man kan ha. Hade inte jag haft henne så hade inte mitt liv haft någon mening. Vi träffades av en ren slump, våran enkrona ;) Sedan dess har vi suttit ihop! Inget kan skilja oss åt. You & me forever <3 Älskar dig. 16/11-05 <3


Aldrig utan dig vid min sida <3 Min Skrutten <3


Eftersom att inte jag sjöng för dig idag så lägger jag in denna! <3


Inte regn, snälla!

Vädret är det första ja kollar nu när ja sätter mig vid datorn och hoppas att det ska ändras, men de blir bara värre å värre. Kul regn hela dagen lång på studenten. Såååå kiligt!

Men men igår var ju första dagen på sommarjobbet ;) De gick riktigt bra måste jag säga, och as goa jobbarkompisar. Iaf dom ja träffat än så länge. Träffar väl fler utav dom idag när ja ska jobba!

Igår när ja kom hem satt ja nog i köket i tre timmar och prata med mamma om allt inför fredag, å ja fick säga all dricka ja ville ha osv sen snacka vi en massa onödig skit också haha!

Blev väckt i morse också utan Neonberger, snällt av han. Han ville att ja skulle ut å kolla posten om ja fått de han skickat men brevlådan var tom så ja lämnade min varma säng i onödan :( Nu ska ja iaf käka lite frukost å ta mig en go dusch. Sedan är de dags för att åka till jobbet igen! =)

Å skattepengarna kom igår, så underbart! Men hälften gick rakt in på sparkontot då ja har en liten skuld att betala. Men de kommer kännas skönt när den är borta sedan =) Å tro de eller ej men ja ska leva så snålt nu och inte ta bilen till stan hundra gånger om dagen för ja har inte råd med sånt. Vet inte vad ja ska spara till, men de kommer alltid något som man måste ha =)

7 grader & regn

Kollade precia vad det ska bli för väder på fredag! 7 grader och regn på våran student, de får inte vara sant. Som tur är kan det ändra sig vilket jag hoppas att det gör. Fyyy!

Vakna för en stund sen iaf har hunnit prata med Lowisa & Anna ett antal gånger och käkat lite frukost. Nu sitter jag här å vill ha cigg. Fy fan va jobbigt säger ja bara! Får väl kanske åka och köpa de om ja hittar pengar... Börjar iaf jobba om typ 1 timma. Och de känns bra. Första dagen idag men är inte ett dugg nervös faktiskt. De kommer gå kanon! Vet att förra sommaren då ja jobbade så blev min blogg den tråkigaste ever. Man gjorde bara samma sak på dagarna och de gjorde att folk inte orka läsa mer. Så ska försöka att inte göra samma misstag nu!

Kolla länken -->
http://www.youtube.com/watch?v=ZfmGZ-5V8C0&feature=related

Och tyck till om inlägget nedanför. Puss ;)

Tyck till ♥

Säg vad ni tycker! Vet att jag har ett antal besökare om dagen. Så nu vill ja veta vad just ni tycker. Lyssna på youtueklippet under. Det är jag som sjunger och Marcus Perrra/Asshunter Persson som gjort musiken. Släng iväg en kommentar med din åsikt, negativt som posetivit. Allt uppskattas! ♥


Sista dagen i skolan!

Då hare vart sista dagen i skolan idag, var meningen att hela klasse skulle samlas osv men de va 7 som dök upp. Men orka bry sig om dom som dissar. Vi hade iaf as kul jag och Anna dampa loss totalt i slutet av dagen kan ja lova :D
Sedan hem till Eddie och hämta min platttång sen hem till en annan vän.

Nu tar ja de bara lugnt. Ska la göra lite käk å sånt sedan ringa Daniel och kolla upp de sista med flaket osv!

Skriver något mer kul ikväll ;)

Full Kicki med mobiltelefon = katastrof!

Har iofs inte druckit sedan balen men det var då det sist inträffade. Jag borde inte ha mobiltelefon när jag druckit. Det behöver inte vara mycket jag ska dricka innan ja slänger iväg ett sms det kan vara negativt eller väldigt mycket för posetivt.
Jag blev iaf sur över något på balen och skicka sms till Hampus, den kille som ja saknat såå mycket och drömt om varje natt osv osv. Vet iaf att ja nämnt hans namn i nästan alla inlägg för ett tag sedan, (fram tills den 28 maj för å va exakt). Det blev tre sms ja skicka och det var även tre sms för mycket för de va inga snälla saker som ja skrev. Jag visste när ja skicka dom att våran vänskap och det där extra som vi kanske hade skulle försvinna direkt. Men ändå trycker man på "sänd" DUM SOM MAN ÄR!

Kvällen gick och man tänkte väl egentligen inte så mycket ja sket i allt och försökte ha kul ändå.

Men dagen efter vaknar man med ångest, försökte prata med Hampus vilket inte gick så bra. Det är väl självklart att ja ångrar mig dagen efter och tror allt ska bli som vanligt direkt. Men INTE! Hampe va ledsen/besviken på de ja sagt å gjort så jag förstår om han inte vill ha något med mig att göra. Försöker göra allt för att han ska förlåta mig men ja lyckades inte.

Många tankar har gått till honom varje dag för att man vill att allt ska lösa sig men ja har inte vågat ta kontakt. Men men men, idag tog min Baby Hampus kontakt med mig och ville dra ett streck över allt ihop, eftersom han inte vill att vi ska va ovänner. Och den glädjen som spreds i min kropp då går inte beskriva med ord. Gladare än gladast blev jag.

Så nu är frågan, det är studenten på fredag. Undra om man kanske ska ha mobilen hemma... För händer inte det ena så händer det andra!

Och Hampus, du betyder massa för mig glöm aldrig det. Forever and ever <3


Motala och ett antal mil hemifrån <3

Efter att ja kom hem igår så snacka ja med Raaban han fjäska sönder så de sluta med att ja Eddie & Robbin åkte till Motala där dom skulle ha spelning. Robbin fick äran att köra den tråkiga vägen upp och Eddsan halvso i baksätet medans ja å Robbin digga musik. 2 timmar senare var vi iaf framme :) Åkte hem till Pontus där killarna börja dricka öl, ja fick saft muuumms haha enbart för att de va min tur att köra hem på kvällen. Vid halv 10 åkte vi ner till krogen dom skulle spela på, hitta ingen parkering först så fick släppa av dom så leta ja å pontus bror parkering. :) Väl inne på krogen hade dom soundcheck blabla va de nu hette lite roligt innan allt stämmer. Sedan röjde vi loss haha ;)
Sverigetema också så ALLA hade verkligen gult å blått på sig. De skulle aldrig ske på en krog i Borås! Tråkigt nog ;)
Efter spelningen va ja tröttare än tröttast så ja å Eddie gick ut på promenad i Motala för att hitta var ja ställt bilen gick iofs världensomväg men gött att komma ut.
Vid 3 var dom klara iaf krogen hade stängt å dom hade fått sina pengar! Dags för hemfärd. MEN ja å Robbin kommer inte bra överens när han druckit så vi börja bråka osv osv... Men han decka ganska snart å då äntligen kunde ja köra mot Borås.

Sovit bort hela dagen idag iaf. Jossan & Emma har vart här å så med :) Trevligt. Å nu är ja trött igen. Sängen snart kanske. Och studenten på fredag  lääääääängtar sönder <3

1 mil senare <3

Var uppe vid 8 imorse typ. Väckte alla mina syskon och gav dom frukost å sen satte vi oss på cyklarna och begav oss mot tävlingen. Efter att cyklat å letat flaggor och bokstäver och gjort lite tävlingar var vi i mål fick 488 poäng och kom på ordet med ofc ;) Sedan hem och fika och nu spelar dom tvspel. Jäääävla liv måste jag säga. Men nu har iaf mamma slutat jobba så ja hoppas att hon är på g hemåt :)

Ja ska snart ta mig en dusch tänkte jag och sedan käka mat och sen ska ja iväg. Får se hur många gånger min dag hinner ändra sig men de återstår att se, eftersom jag är sämst på att planera!

Men hjälp?



Okej vart ska vi börja? Dessa två människor är mina vänner, festat tillsammans i mängder av städer. T.ex. Halmstad, Kinna, Karlstad Jönköping, Göteborg och på öppet hav mellan Stockholm&Riga. Var även med dom på uppe på scen å tönta mig när dom spelade på Dreamhack. Man ställde upp i sista minuten. Många har säkert hört deras första singel som heter Singel & sökande. Och nu kommer nästa singel. Förlåt killar men vad är detta? Det är så otroligt dåligt ja gillar alla era andra låtar å sen kommer denna? Ja skämms nästan... Man läser kommentarer på youtube. Folk tycker att det är likt Markoolio och vissa tror de kommer bli en sommarplåga? Tyvärr men denna låten går inte hem hos det svenska folket. Bättre lycka nästa gång <3


Nej nej nej!

Denna dagen börjar ta slut nu, de är inte bra! För de betyder att ja snart ska gå upp och vara med mina syskon en hel dag och det är en hög också. 14, 11, 8 & 6 år är dom. Då kanske ni kan tänka er själva hur de är.

Linus 15 - En tyken bror som alltid ska ha rätt och jävlas med alla så fort han får tillfälle!
Malin 11 - Är den bästa på att retas med alla och nypas när ingen ser är hennes grej!
Jesper 8 - En vilde som flyger runt överallt honom kan man se både högt och lågt!
Jimmy 6 - Får inte han sin vilja igenom direkt så är det kört, då är de öronproppar nästa!

Mamma ska jobba och ja ska gå upp tidigt och ut å trampa runt på en cykel med dom. Tandemcykel hade vart bra. Då kan ja sitta bak å Linus fram så slipper jag trampa eftersom ja är så frukstansvärt lat. Undra om man ska införslaffa sig de imorgon bitti?

Ne önska mig lycka till imorgon de lär ja behöva!

Den är död :(

Är en massa folk här nu, allt för å få brors cross att funka utan att behöva byta denna dyra del. Dom kör fram å tillbaka på vägen utanför eller ja bror blir dragen bakom en fyrhjuling men inget händer. Kommer vara världens liv ikväll igen om inte den startar så ja håller tummarna för att den ska åter upplivas haha!

Dagen idag har iaf vart lugn än så länge :) Var i skolan och kolla 20 min på en tråkig film sen drig ja ner till tryck och tryckte några tröjor och lite dekaler fan så najs de blev asså. Skulle tryckt en handduk åt syss med men eftersom trycksättet till de inte får användas längre så blev de inget med de. Hon kommer döda mig :/ Sorry...

Sedan är ja sugen på utgång i Gbg men jag och Sandra ska styra upp en helg då vi ska röja :)

Saknar min underbara C också. Jobbigt värre.

2009.06.04

Har sovit skit kasst inatt vet inte varför vaknat hela tiden känns som ja fått max 1 timmas sömn...

Men men. Har precis duschat nu ska väl gå och göra mig iordning sen ska ja åka och hämta Jimmy klockan 2. Min ena chef ringde idag också. Så ska jobba två dagar nästa vecka :) Hur gött är inte de då =) Peeengar! Så om man lägger ihop alla veckor nu ja kommer jobba i sommar så blir de 11 stycken. Så underbart, hoppas iofs på att få jobb där efter sommaren också. Iaf lite timmar då och då så man kan leva! Men vi får väl se vad som händer!

Mamma ringde även innan och ja trodde ja skulle bli galen. Nu hoppas jag verkligen att Peter ställer upp på lördag och är med mina syskon. De är något cykelgrejs så man ska ut och cykla aaaas långt och göra massa tävlingar. De har mamma planerat in och anmält sig till men nu ska hon jobba. Och cyklar inte Peter med så ska jag göra de! Men jag cykla!??? Hallå eller, vet inte när ja satt på en cykel sist. Gaah. Kommer bli galen om ja ska behöva göra det! Vill inte :(

Nepp göra sig iordning lite och åka då kanske.

2009.06.03

Varit en helt okej dag idag. Blev väckt första gången imorse av Anna sedan av min C och sedan vet ja inte vem de va som väckte mig nästa gång vid 11 när ja ändå skulle gå upp. Slängde i mig frukost och åkte å hämta Anna och sen skolan där vi skulle planera lite saker. Men MPTT06 kan verkligen INTE planera... Haha Kom fram till ballonger och inget annat ;) Typ...
Efter att  varit och pratat med min lärare som jag sjungit för nu hela trean var jag gladare än gladast. Ja fick MVG helt sjukt trodde jag skulle få VG men de blev mer än så :D De fira ja å Anna med max haha. Satt och prata i typ 4 timmar och munnen var inte stängd en sekund. Fanns så mycket att prata om.

Sedan kolla vi på friskolornas bal. Lite små kul och speciellt att få kommentera alla andra haha :) Träffa min Jenny med en stund :)

Nu kollar ja å bror på tv men som vanligt håller han i kontrollen och det är bara å hålla med honom han slår så hårt :$ haha.

Men nu ska ja ta en cigg å duscha =)

Saknar mitt hjärta en massa... :(

2009.06.02

Igår åkte ja hem till Pato men var tvungen att svänga förbi min Jenny först för att få lite saker haha. Men efter ett tag var ja äntligen där. Fick iofs sitta i hans tråkiga storarum ett tag men varför behöver ni inte veta ;)
Sen blev de film vet inte va den hette men helt okej. Men tekniska killar finns det INTE =)

Va iofs väldigt sur imorse när en viss PATO väcker mig å C vid 8 för att han "städar" sin lägenhet eller va han nu gjorde. Sprang fram å tillbaka å bara var allmänt jobbig. Försökte somna om men gick inte, var tom nära på att åka hem till Jenny för ja trodde ja skulle dö. Men men... Fick iaf somna å vakna bredvis sweet och de gillar vi ;)

Vart med Anna hela dagen. Hafft tjejsnack och druckit kaffe eller jag har druckit kaffe på donken hon körde på milkshake =) Sedan två lektioner i skolan iofs bara utvärderingar och betygssnack. Fick IG i religion och G i naturkunskap. Så de får la bli bra!

Slöar i soffan nu och kikar på när Malin spelar. Vääääldigt kul not :/

C <3

Ja vet nått som inte ni vet :)

Fick reda på en väääldigt rolig sak nyss så kul! Vill inte skriva ut det här för tror personen själv vill vara först med att berätta! :)

Men nu ska ja åka till Pato å ha mys med min C  ;) Sova där inatt med!

Så tjiiing :D

1 juni

Tiden bara springer iväg ju, helt sjukt nu är det juni och dagarna till studenten kommer gå fort. Snart är de vi som står på flaket och har tagit studenten. Shit va ja längtar!

Ganska kort dag i skolan idag var där vid halv 11 då ja prata med Vollan lite för länge i telefon imorse när ja vaknat haha. Han gör de sista på vår låt nu och ikväll är den klar! De har han lovat :D Sedan blev de skola iaf gjorde inte ett skit satt ute och röka mest och cpa runt. Fick reda på mitt betyg i tryck c idag också! Ja fick MVG och jag är den ända som får de ;) Kan inte hjälpa att jag är lite bättre än alla andra ;) Moaha! Ne nu ska vi va snälla. Fick även VG i estetiskverksamhet också väldigt bra eftersom ja inte gjort något i den kursen typ förutom en ängel som blev skit ful haha. Bara tacka å ta emot =)

Vid halv två åkte jag hem till C iaf pato var också där å han va lika tyken som vanligt ;) haha men när pato åkte blev de film. Mamma mia. Kan nog inte ens räkna alla gånger som C sucka för att dom skulle börja sjunga IGEN haha så söt men tro de eller ej det var  han som valde film :) Sedan käk, grillat kött å potatissallad i love it å så kaffe. Ja är beroende av kaffe! :$

Kom hem för en stund sedan och saknar min C redan :( suck...

Christoffer Hallin <3



Gillar dig <3

RSS 2.0