TRO DET ELLER EJ!

Haft fullt upp nu sen i torsdags så inte hunnit skriva något här =)

Men i torsdags kväll blev de iaf helt wonderful! God mat go dricka bra film och världens bästa sällskap! Blev en sen natt. Tycker synd om .. som skulle upp tidigt på fredagen!

Igår var det en stressig men lika bra dag. Vaknade upp och ringde Jenny det första ja gjorde, de blev lunch i Knalleland sedan rally mellan alla rödljus och all trafik som borde varit hemma tycker jag! Sedan direkt till jobbet, hann inte hem emellan så hade väl inte dom bästa skorna haha men vad gör man inte för att hinna så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt <3
Fick jobba över endel igår också pga av vissa saker, hade väl inte jag räknat med direkt så blev stressa hem igen å in i duschen sen mot staden där .. vänta på mig jätte trött. ;) Kolla iaf lite film och pratade en massa.

Nu har ja iaf precis vaknat och ska snart börja jobba igen. Men det blir iaf goa pengar. Sedan ska ja tillbaka till .. Vet att jag kommer vara helt död imorgon när man ska upp till jobbet igen, men vad gör man inte för!

Nästa vecka jobbar jag bara lördag så antar att jag kommer befinna mig väldigt mycket i stan. Å då ska ja dra med Jennysen till knalleland all hennes lediga tid! =)


TORSDAG!

Bra dag än så länge. Funderar över vad ja ska äta för gott nu! Kolla om de finns något i frysen eller kanske kidnappa Robbin ett par minuter och åka till donken?

Först blir det iaf en dusch och fixa till mig lite! Och ikväll blir de.. Ja va blir de! ;)

JAG HAR...

Ingen kondition.. Så kass jag är haha, får nog ta och skaffa mig det!

Annars har vi bara haft en riktigt mysig hemmakväll. Med ostbricka å cider. Mmm. Verkligen inte fel alls.

Imorgon ska mamma till Ullared så jag får nog skriva en handlingslapp till henne! Moaha!

Nu blir det faktiskt snart sängen för min del. Ögonen känns tunga redan nu! Men de är väl bara posetivt eftersom man ska upp tidigt imorgon :D

Ne nu ska ja röka! Cya

GOD MORGON!

Vaknade för ca 1 timma sedan, riktigt skönt att sova ut kan ja lova. Datorn är dammsugen och de låter bra än så länge, nu är bara frågan om den blir för het med ;)

Nu ska ja städa lite åt mami sedan hoppa in i duschen. Sen får vi se vad planerna för dagen blir. Inget planerat och vet inte om ja orkar åka hemmifrån men ja får väl passa på för resten av veckan är det en massa jobb =)

Saknar sommaren <3


BRÄNNSKADOR!

Känner att min dator behöver genomgå en storstädning! Så direkt när ja slår upp mina gröna imorgon så ska dammsugarn fram.

Datorn börjar bli varm väääldigt varm nu när man har den i knät. Innan ja fixa fläkten sist de blev såhär så gick de så långt att ja fick brännmärken på mitt ben. Röd/lila märken SKIT FULT! Dom är fortfarande inte helt borta men ja vill ju inte direkt att det ska bli värre.


GILLAR!

Mina två små vänner har lyckats! Jag älskar låten och lyssnar på den om och om igen!

Så lyssna nu och hissa eller dissa!


LÖN!

Lönedag idag, alla borde vara lite gladare men inte då? Haha helt tvärtom men ja tror nog de flesta ja pratat med idag käkat huggorm ;)

Är ledig imorgon och de behövs för sedan är de jobb hela långa helgen men de blir underbara pengar nästa månad! Behöver ju varenda liten krona!

Ska lägga ut en bra låt på bloggen lite senare så ni får hålla utkik! Den har gått på repeat sen ja kom hem! <3

PERFEKT DAG!

Vaknade tidigt imorse utav att ja hade konstiga drömmar! Sedan begav man sig till jobbet, och vem trodde att jag skulle komma in på lunch med det största leendet ever! Jag fick FÖRLÄNGT! Till den 17 december och kommer gå på en 100% tjänst <3 = peeengar! Åhh så glad.

Sedan kom Ida och hämta mig och vi begav oss ut på vårat äventyr vi ska göra 1 gång i månaden.

Innan de roliga börjar!

Och våra vinster efteråt =)

Sedan kolla vi lite annat. Lika smak? JA! Sedan dubbeldejt ;)


UNDERBAR HELG!

Helgen har varit bra i stora drag. Idag har ja vart hos Johanna i ngn timma suttit cóch pratat pratat och pratat! Va riktigt trevligt faktiskt. Och man undrar ibland hur folk tänker.

I veckan är det massa jobb på schemat. Ledi på onsdag så då kan man ju hitta på nått kuligt =)

Ska nog ta mig tid nästa vecka också och verkligen fixa mina naglar ordentligt eller om ja ska färga håret ljusare ;) Vi får se vad jag gör.

Nu ska ja iaf sova är väl tanken ska ringa min vän först bara!

SKITSNACK =)

Shit vad jag älskar allt jävla skitsnack, men kul att man kan prata med personer om saker så att allt löser sig =)

Men att folk som inte känner en snackar och bygger upp ett nytt liv åt en är väl underbart, eller vad säger du ;)

Nu är det iaf slut på all bullshit i DFS =P Me like. Nu ska ja bara ha lite nummer och ställa vissa personer mot väggen och fråga dom vad det roliga i det hela finns!

Puss på er <3

Grr haha..


ÄNTLIGEN!

Nu har underbara skåningarna kommit. Hunnit fika i en timma eller två och Julia har fått rida =)

Jag har även fått ett så fint halsband som lillplutten har gjort =)

Nu blir det snart god mat och senare kommer kanske Ida förbi.



LÖRDAG!

Vaknade ganska så nyss ska ta mig en dusch nu och sedan kommer väl Pauline och Julia när som helst skulle jag kunna tänka mig =)

Massa mysigt.

Sedan att folk ringer och väcker en på natten när dom har druckit och ska va så "perfekta" stör mig haha. Blev nog lite smått arg inatt jaa..


ÄLSKADE SYSS <3



Bäst är dom <3
http://www.youtube.com/watch?v=Ijrq9LPQdQM

FREDAGSMYS <3

Hemma från jobbet nu, slängt mig lite mat å kollat lite filmklipp på fb. Skulle åkt till ida nu och var väl nästintill färdig men nehe då går de inte längre. Så får väl sätta på lite kaffe här hemma istället. Någon som vill komma? Haha ja bjuder ;)

Dagen på jobbet har vart mys, blev fika med massa arbetskamrater och chefen också för att tacka en som går i pension nu. Jätte mysigt hade dom gjort det iaf.

Ikväll blir de iaf Idol och imorgon kommer världens bästa skåningar hit <3


ROLIGT!

Jag ljuger om ja säger att ja inte har roligt på mitt jobb, shiiit va underbart =)

Nu ska ja sova lite, hemska saker ja fick reda på nyss idioter de finns i detta jävla äckliga land. Allt finns publicerat på internet men just nu känner inte jag för att länka till detta. Gör de när dommen kommer =) Avrättning borde finnas <3

Natti på er

TELEFON!

Känns inte som ja gjort ngt annat än att prata i telefon nu på dagen.

Ida 2 gånger
Jörgen 4 gånger
Pappa 2 gånger
Alle 2 gånger
Hanna 1 gång
Jobbet 1 gång

Som sagt telefonen har suttit fast i örat på mig. ;)

Nu är Ida här men ja ska kasta ut henne snart för ja ska jobba =)

TIDIG MORGON!

Varit uppe tidigt idag också, kan ju inte bli bättre än så =)

Alle kom hit innan iaf å lämna tillbaka min tröja iaf, de va ett nyvaket troll han fick träffa kan ja lova haha! Sen har ja pratat med Ida tills nu. Hon är så seg hon ska komma å dricka kaffe med mig innan ja börjar jobba men vi får väl seom hon hinner detta haha!

Väntar på att morbror ska ringa nu, ska kolla upp en bil åt honom!

Dom ringde från jobbet innan också =) Fick en extra dag till imorgon, wiie så underbart så de finns inte. De blir nog en go lön i november med =)

BRA KVÄLL MEN VILL HA LÖRDAG <3

Bra dag MINST sagt =)

Ida kom hit innan satt och prata en massa om allt och inget som vanligt =) Hon va här tills ja skulle till jobbet och på jobbet har jag haft så sjukt roligt. Skrattat konstant och kvällen bara rusa och vipps så slutade man.

Sen hjälpte jag Pierre med hans bil lite fort.

Nu blir det snart sängen ska ta en smoke med mamma först.

Och ni vet inte va de bästa är <3 På lördag kommer dom underbara skåningarna Pauline & Julia kommer bli så mysigt. Busa massa med lillflickan ska ja göra <3

En liten Julia <3


21 OKTOBER!

Ja tycker tiden går så sjukt fort, man hinner inte göra mycket. Speciellt inte dom dagarna man jobbar, man äter sover jobbar osv =) Men inte för att jag klagar på de. Jag älskar att jobba och igår skrev ja upp mig på massa extra tider inför nästa vecka. Så vi får väl se om ja kanske får några. Ja vill ju spara så mycket pengar nu å kunna köpa allt som jag vill ha. Men min säng jag har hittat är viktigast faktiskt för den är så grymt snygg <3

Är iaf uppe tidigt idag, inte likt mig då ja jobbar kväll ;) Men ja måste verkligen vända på mitt dygn. Och ja lyckas bara bättre å bättre.

Snart kommer Ida hit å håller mig lite sällskap tills jag börjar. De gillar vi, men nu blir det en smoke och sätta på lite kaffe.

Jag och Amanda flummar till det <3

LIITENKICKI SOVA LITE JA!

Tro det eller ej men lilla KickiLiiten ska besöka sin säng nu. Först ska ja ta mig en smoke.

Har inte gjort så mycket efter jobbet idag duschat dampat å skrattat inte hunnit med mer än så =)
Robbin & jag har haft diskussioner och flygande elefanter i olika färger. Bus å jag har dampat massvis. Stackars grodor säger ja bara eller va säger du hun?

På fredag 12.00 blir det studio och slänga ihop en ny låt med Martin. Det är brottom nu =(

Ne men som sagt ja ska ju sova nu. Imon blir det jobb igen fast kväll =)

Happyface..

Bra dag blev lite stressigt imorse kanske ;) Men så går de ibland.

Blev ingen mer uppdatering igår men låg bänkad framför tvn och kolla Grannfejden =) Fick även en godisnapp av mamma igår.. Hmm kan de varit för ja va så grinig hela dagen igår kanske? Haha..

Jobbat idag iaf, nu ska ja snart hoppa in i duschen och fixa till mina naglar och kolla om det går något bra på tvn ikväll.

I helgen blir det iaf Johan Falk filmerna för hela slanten, har hört att dom ska vara bra.. Stämmer de tro?


MÅNDAG =)

Ny vecka som börjar väldigt bra än så länge, jobbat ett par timmar och fått en extradag till att jobba.

Idag kommer det iaf bli lugnt hemma, maten är precis klar så ska väl få i mig lite sånt.

Skriver mera senare =)


SÖNDAG!

Då är helgen över nu då, vartit en bra helg förutom att ja mådde som ja mådde igår. Vet inte va de kan berott på.. :(

Linus kalas blev riktigt nice iaf =) Några öl spel å massa trevligt sällskap.

Imorse blev man väckt av jobbet igen =) Fick hoppa in extra ikväll vilket man inte tackar nej till.

Nu blir de iaf sängen eftersom de blir en tidig morgon imon med jobb =)

Förövrigt är et väldigt kul att se hur människor ändrar sig, garvar sönder. Öppna ögonen och se ;)

LINUS DAG IDAG!

Idag är ingen vanlig dag för det är Linus födelsedag HURRA HURRA HURRA!

Idag är de min bror som står i centrum han fyller hela 15 år. Mina små syskon börjar bli stora tiden går fort =)

Igår blev en lugn hemmakväll en sen natt i stan! Efter att kollat första delen av Idol åkte morbror å ja till Robin. Blev lite öl gammal musik som man lyssna på för 6-7 år sedan! Någon som kan gissa vad? ;) Sedan mat å efter de Tullen. Mycket trevlig kväll/natt låg väl i sängen vid halv 5 imorse.

Nu ska ja in i duschen å snygga till mig lite.. Ja ser ut som ett spöke. Tro mig..



Bror 15


Jag 15


7/11?

Då är de dags för syss att tävla i Lidköping, hoppas inte jag jobbar då så ja kan kolla, de är ju inte så långt dit =)
Någon som är på ? Robbin kanske haha!



NÄR SKA ALLT VÄNDA?

Vaknade inte på de bästa sättet idag kanske men va ska jag göra. Inget jag kan styra över. Sms och snö? Ne fy fan.

Ska iaf in till stan sedan med mamma har ja bestämt. Å ja måste köpa en ny jacka. Eller ne? Jag har iofs en till men då måste jag ha min halsduk som är hos Robbin, åka ut en sväng idag kanske å hämta den. Men de beror på om mamma sätter på vinterdäck på hennes bil för jag har inga =/ Får införskaffa mig de när nästa lön kommer.

Idag är det iaf 3 år & 11 månader <3

Bara tråkiga besked..

Liver är inte lätt, inga roliga besked idag. Men ibland får man försöka hålla humöret uppe ändå även om de är svårt.

Åkte in till stan en stund och fick prata av mig lite iaf, kändes mycket skönt efteråt.

Sedan har ja inte gjort så mycket mera. Bara tagit det lugnt. Skönt faktiskt.

Saknar förövrigt min underbara vän Robbin =( Längesen ja träffa honom nu. Får bli att hälsa på honom snart om han bara frisknar till.

Ne nu ska ja fortsätta med mitt och ni kan hålla er till erat!

GÖTEBORG OCH LITE TILL!

Vaknade imorse utav att man chef ringde, fick en extra dag att jobba och inte tackar man nej till de =) Lite extra pengar och då kan ja spara mer till den dagen då jag flyttar hemifrån.
För om jag får som jag vill så ska inte jag bo när sommaren kommer tillbaka.
Då hoppas jag på ett bra jobb och en fin lägenhet!
Får gärna flytta in i mosters lägenhet vilket är snällt men man vill ju ändå ha lite eget.

Ska in till stan sedan i vilket fall som helst om ja orkar ta tag i mig själv snart.

Mamma är i Göteborg nu och hälsar på Gunnel. <3

Sedan ska man aldrig säga att man hatar en person man älskar, för vad som än händer och hur mycket man än bråkar så kan man aldrig hata en person som varit nummer 1. Det finns en jag alltid kommer älska vad som än händer & jag ljuger om ja säger att ja hatar den. Även om ja varit väldigt arg/ledsen & besviken på "den" så kommer den föralltid ha en plats i hjärtat!

INTE BARA LITE TRÖTT!

Jobbet idag gick kanon, shit vad vi skrattat helt sjukt, trodde Mathilda skulle vika sig av skratt då jag prata med <***> i telefon. Stackarn =) Ja va nyfiken bara, thats it. Kvällen gick jätte fort, vilket är lite synd då man har kul! De vill man inte ska ta slut.

Sedan hem, blivit endel telefon och mamma blev sur för att inte ja hade tid att prata med henne innan hon somna. Men får prata med henne extra mycket imon innan ja ska till stan ;) Man får ju prata i telefon då man inte kan ses ;)

Nu ska ja slå igen mina gröna och vakna pigg å ännu gladare imon =)

Förövrigt vill ja veta vem som vinner Tävlingen på lördag. Mamma eller <***>.




LIVET LEKER!

Blev en bra dag igår =) Jenny & Jim kom och vi spela wii ;) Jenny vann å ja kom två iaf ;) Pojkarna kom sits haha ;) Sedan kaffe och massa prat om allt och inget. Sen blev de att åka till affären och köpa massa gott =)

Fick aaas ont i magen, har fått de två gångern nu efter att jag ätit vet inte va de är. Sen börja vi kolla en film men blev för trött så orkade aldrig se klart den. Får göra de ikväll ist.

Nu ska ja hoppa upp ur sängen iaf och fixa mig för snart är de jobb. Har ifos redan vart inne en sväng i stan å vänt. Men då va de kallt ute =( Skrapa rutorna å massa blää. Men vad gör man inte för..

Ne ta sig upp va de ja! Ha en bra dag för de ska jag <3

DIN DRÖM MIN VERKLIGHET

Internet cpa sönder igår så blev inget bloggande för min del pga av de, men de hände allt för mycket igår som man inte önskat. Men kvällen slutade bra ändå =)

Idag gar de bestått av jobb och sedan in till stan medans mamma fixa kaffe =) Nu blir de snart duschen och sen kanske Jenny Jim & Ozzy kommer på besök till oss =) Vore massa kul faktiskt.

Nu ska ja hoppa in i duschen sen blir de wii moaha <3

Dagen blir bäst!

SÖNDAG!

Brukar väl vara den tråkigaste dagen på veckan, men min har varit helt okej. =)

De första orden ja slängde ur mig imorse var "DRA ÅT HELVETE" sen va de dagen igång =)

Sedan bjöd mormor på mat så gott! å sen jobbat, tiden rusar fram som vanligt å sen blev de cigg å massa prat efter de.

Vill bara skrika rakt ut just nu shiiiiiiiit, ni fattar inte..

VAD SKA MAN SÄGA!

När folk inte brukar skriva blogg så blir det som inlägget nedanför haha =)

Varit på Tullen ikväll hemma hos Ann&Micke. Kollat fotbollen och kastat dart, gick inge vidare någon utav gångerna faktiskt =) Men de gör inget =) Ja satt å drack Vatten medans dom andra gotta sig men hade lika kul ändå.

Bästa kommentaren på kvällen var iaf.
"Du hade 90 minuter på dig att gå förbi tvn så valde du just denna sekunden!!!!" Det inträffade de första "målet" som inte blev mål. Lite kul ändå.

Nu ska ja äta upp chipsen vi köpte igår och sen sova.

FRÄSCHT!

Nu bör det av mot någonstans och gör något sen in mot stand och kolla sverige matchen !
Idag har jag inte gjort så himla mycket tagit det lugnt, det har varit en väldigt bar dag,
har många tankar och funderingar.
Imorgon ska jag sjunga i kyrka och kolla om jag får bli lucia och senare på eftermiddagen
så ska jag börja jobba igen efter att ha varit ledig i några dagar jippie .




ÅKTE RÄTT PERSON UR IDOL?

Carolina lämna Idol och jag gillar de! Tyckte inte om henne för fem öre. Jag har mina sex favoriter som ja självklart hoppas på till slutet. Vet iofs vem ja vill ska vinna hela skiten också men allt kan ändras.

Har iaf vart å kört lite folk upp till M&R. Nu väntar jag på att telefonen ska ringa. Men vad är det man säger En vaktad telefon ringer aldrig?


VEM ÄR GLADAST?

Vaknade med ett leende på läpparna idag =) Vart lite folk här i förmiddags druckit kaffe och tjötat skit.
Sedan staden bra musik, max, lämnat tillbaka mitt bränslefilter, kaffe, södra osv.. Har allt hunnit med endel.

Nu är ja lite ledsen iofs mamma har gjort jätte god mat och jag är proppmätt. De funkar ju inte!

Ikväll blir de.. Idol å sen film =)

Cp KIICKII <3


YOU ARE THE REASON I SMILE

Vet inte vad jag ska skriva för att få till ett bra inlägg nu, helt tom i huvudet..

Dagen blev bra iaf, trevligt folk här på besök och sedan staden och efter de studion. Vart med Niclas & Martin blev ingen musik gjord då vi bara snacka om massa fyllegrejer man gjort isina dagar. (Nu lät de visst som att jag var 80+) Ont i magen av skratt hade jag när ja åkte hem!

Sedan blanka däck och regn grr ;) I LOVE <3 ;)



VAD VILL DU VETA?

Ni får ställa en fråga om vad som hellst! Rolig/tråkig/pinsam/idiotisk, helt enkelt vad som hellst. Va anonym om du vill mig spelar ingen roll.

VÅGA FRÅGA!

GOD MORGON =)

En nyvaken Kicki med ruffsigt hår,
förstora mjukisbyxor,
smink i hela ansiktet
och en kurrande mage
är vad ni möts av om
ni sätter era små fula fötter innanför mina dörrar!


Men hoppas ni får en bra dag iaf!

TVINGAD!

Vart en bra dag faktiskt, och ja har ju glömt säga att ja har namnsdag idag haha! SÄG GRATTIS NU! =)
Vart i stan en sväng och suttit ute i kylan och pratat sedan hem och käkat glass! Eller marängswish eller ja hur de nu stavas.

Nu är de msn som gäller ska spela lite snart är väl tanken. Men måste ju även nämna lilla Zonie =) Ska träffa han ngn dag nu i veckan och kolla in hans nya studio ;) Sjunga ska ja göra också, de vet han inte om iofs för de bestämde jag nu =) Men ni kan ju alltid kolla in hans myspace när ni ändå är i farten =) http://www.myspace.com/amboza



SAMTALSÄMNEN VID KÖKSBORDET.

Precis ätit middag nu och ja kan lova att vi skrattat.

Malin sitter och skäller på mig för att ja slänger in massa skit i hennes rum. Malin plockar bara ihop allt i påsar som hon inte vill ha sen kastar mamma allt.

- Malin : Du har ju lagt en trasig mobil i mitt rum, tror du ja vill ha den?
- Jag : Men jag har inga trasiga mobiler!
- Mamma : Men en såndär blå orange har du väl haft?
- Jag : Ne verkligen inte...
- Linus : MEN DE ÄR JU FÖR HELVETE MIN!!! HAR DU SLÄNGT MIN MOBIL?
- Mamma : Ojdå..



- Jag : Malin ska inte du pierca dig snart?
- Mamma : Vart skulle hon piercia sig?
- Jag : I naveln?
- Mamma : Ne hon är för liten
- Jag : Linus ska inte du tattuera dig då?
- Linus : JOO! =)
- Mamma : Ne han är för liten!
- Jag : Men när jag var i Malins ålder pierca ju jag mig första gången och när ja gick i 8an tattuera ja mig. Dom ligger ju efter. Varför får jag göra massa saker men inte dom?
- Mamma : Men du är ju en försökskanin, du får göra allt sen vet jag vad dom andra får göra och inte. ;)

Lite fördelar finns de ju med att vara äldst ibland ;)

Jag och mina underbara syskon <3


LITE NYTT

Hr fixat lite med bloggen nu, tog sin lilla tid att fatta vad och hur man skulle ändra då ja gjort saker idag jag aldrig gjort innan, inte super nöjd men de får duga sålänge. Ska be Robbin göra en cool header till mig också när han har tid.

Annars har ja väl mer eller mindre bara sovit bort hela dagen och nu så ska ja snart käka lite frukost! Bättre sent än aldrig!

Vad händer för kul idag gott folk? KickiLiiten är öppen för förslag <3

Okej?

Igen?

Haha ne då är du sjuk, inte igen va?

Hoppas inte de, eller bäst för dig att de inte är så!

Är de så, så säger jag bye bye forever..

Vantar & Mössa <3

Det är verkligen kallt på morgonen nu.. Känns att det snart är vinter de är inge vidare eftersom ja vill ha sommar.
Skrapat rutorna på bilen idag x2 först min egna sen min jobb bil. Kallt om händerna men de ända posetiva är ju att ja ka ta fram min mössa I LÖÖÖÖV =)

Bra dag på jobbet as usual och sedan fixat å trixat så nu vet vi hur vi ska laga sak nummer 3 på bilen och billigt kommer de bli =) Helt otroligt underbart!

Nu tror ja allt ja ska va så ful och instalera sims på min brors dator eftersom de inte funkar på min =) Moaha säg inget till honom han blir arg då ;)

Lillebror =)


Lite glad nu äntligen!

Varit en händelserik dag och det är underbart att tiden flyter på och man får massa gjort.

Först jobb 7-15 och efter en tankeställare igår så satte jag mig och rensa min msn, ganska så rejält 282 kontakter är väck och jag kommer inte sakna dom, så ni som finns kvar har tur ;) Även rensat min bilddagbok 70 kontakter borta där. Egentligen? Varför har man massa folk överallt som man inte pratar med? Haha lite sjukt ändå.

Sedan skicka Nyberg sms så då blev de att åka till garaget med lillebror och laga mitt avgassystem eller jag laga inte jag hämta verktyg och städa lite, mer kunde jag inte göra. Så de är kalas bra nu =) 1 sak är lagad och en klump från hjärtat har lossnat. Sedan kolla han någon rem och den "laga" han också =) Så efter 4 timmar i ett garage med lite krångel då min bil läcker bensin så man inte kan svettsa under den så åkte jag därifrån med världens största leende på läpparna.

Nu ska ja försöka få i mig lite mat och sen ringa min JennyPenny.

Iofs fått lite tråkiga besked idag med men alla mina tankar till dig <3


Boring..

Lugn dag =) Vart hos Jenny en stund tagit en kaffe och kollat tv å hus ;) Tror vi hitta vårat drömhus ändå =) Sååå fint!

Nu är de tv som gäller och imorgon blir det jobb och sedan till Målsryd så min kassa bil blir lite hel hoppas de går annars blir jag galen..

Men nu får de nog nästan bli cigg och spela sen sova =)

Wiieho!

Nu är kvällen hemlighetsstämplad :D

Tråk..

Bara regnar ute och ja va peppad för massa igår men idag vill man ju bara krypa ner i sängen igen.. Men de får bli en dusch och fixa sig lite kanske så kanske man får lite energi?

Är själv hemma nu eftersom mamma och lite andra är nere i Göteborg och hälsar på Gunnel, ja kände bara att ja inte klara av att följa med. Får ta de när hon kommer hem igen ist!

Markus är på väg till Borås igen nu iaf vill träffa honom men får se om tiden och orken finns senare.

Och att man kunde tro att en männsika är på ett sätt och sedan ändras så sjukt fort är lite crazy ;) Nu vet jag och de känns bra. Moahaha..

Va ett tag sen ja skrev ett inlägg om någon som betydde något nu så kanske ska ta och göra de? =)

Men först ska ja sätta på lite kaffe ;)


Tankspridd

Nu får de bli sängen för min del och fundera över allt som händer runt omkring. Jag är iaf glad att ja har mina vänner! Mer än någonsin.

Tomt är ju bara förnamnet..

Efter att ha vrit med en och samma person i 7 dagar av 8 så är det kanske inte konstigt att det känns tomt. Helt galet är det. Men men =(

Varit i stan en sväng idag och köpt nytt bensinfilter IGEN! Sedan även kollat lite andra affärer =)

Sen en svän till Henke och kolla när dom elda upp massa skit och snacka lite skit =)

Sen även hämtat min mobil som varit på lagning, det bästa av allt är ju självklart att jag fick en helt NY eftersom dom inte kunde laga den gamla så ja tackar och tar emot!

Har kollat på idol nu och jag hatar Camilla hon ska ut...

Fått hem en ny häst idag också och tro det eller ej men söööt va den :D

Nu ska ja ahh :( Ne ja vet inte sakna..

God morgon..

Vet inte riktigt hur man ska säga att kvällen va igår.. Blandade känslor. Rätt personer gick ju iaf vidare i idol helt klart =) Sedan kolla vi på inlåst.. Å sen ringde mamma =(

Berättade att operationen inte gick att genomföra då cancern har spritt sig, fy fan vad livet är orättvist. Blev helt tom chockad och min första tanke blev röka? De går inte ihop asså..

Kolla sedan klart på filmen från i onsdgas å sedan ICE AGE 3 :D Moaha =) Bäst..

Men nu ska ja ta mig upp eller snart iaf ;)

Kväll igen..

Denna dagen har bara försbunnit men vart vet jag inte iofs =/ Mina chips är slut nu också så väntar på mr att vi ska köpa nya =) Tihi! Sedan blir de idol ofc.

Undra hur allt går också.. Inte hört ett ljud.. =(

Tråkigt inlägg men ja har ju faktiskt inte gjort så mkt mera.

 

Sötaste katten af <3


Saknad..

Saknar min förra parfym som ja alltid hade, den finns inte att köpa längre och de är jävligt synd eftersom den lukatde så gott =( Puma Jamaica <3

 

Men nu får ja va glad att ja hittat en annan favorit Puma Urban motion. Haha tänker iofs bara på Hallin när ja ser min parfym nu men det är bara för han tycker de ser ut som nagellack ;)

 

 

Men men nog om de ;) Nu ska ja spela lite sen får vi la se va de blir. Tagit mig två alvedon nu huvudvärken vägrar försvinna =(

 

Sedan att det redan är 1 oktober är ju helt sjukt :O Tiden går fort när man har roligt. Och Jenny ditt  sms innan va bäst haha <3


RSS 2.0