JOBB!

Ganska skönt nu telefon ringer rätt ofta och man får jobba. Helt underbart! Massa goa pengar sedan och just nu behöver ja varenda liten krona =) Wiie ;)

Snart påsk iaf och hela helgen är rätt uppbokad. Ska till stugan på fredag och lördag ska spenderas hos mamma. Söndag blir det antagligen en tripp ut till frida och hennes pojkar. Så ja ser verkligen fram emot allt =)

Sötan kommer imorgon också. Så mys..

Men nu ska ja få i mig lite mat sen träffa Frida en snabbis innan det blir jobb för min del..


OJ DÅ ;)

Har inte haft tid här alls.. Haft annat för mig.

Varit på bus med Bella var lite roligt massa olika bilar och sen kaffe på de.

I helgen har de varit jobb som stått på schemat. Vart på både solrosen och hemtjänsten, alltid bra med varriation.. =)

Va hos Jörgen i lördags och igår var det bara massa lugnt. Hemma hos Ann en sväng och lämna hennes och Mickes present sedan hem och laga go mat och kolla film =)

Idag håller jag på att tvätta wiiiiie vågen =P Eller inte men det är ju ett måste. Har precis tagit mig en dusch nu. Ska snart hänga upp den sista maskinen sedan blir de iväg en sväng med Ann =)

Får se vad som händer ikväll.. Hmm

Ja vill, ja vill, ja vill..... KOM IGEN!

VÅFFELDAGEN!

Det är vad det är idag, men jag gillar inte alls våfflor men däremot har jag ett hjärta som gör de, kanske överraska honom när han kommer hem från jobbet ;)?

Tror ja ska spendera eftermiddagen med Jenny idag om hon inte har ändrade planer =) Får se vad som hittas på..

Dagen i Halmstad igår var iaf helt underbar, det var inte en snöhög ute och 10+ grader. Vinden var ljummen och mm va allt var underbart! Spenderade några timmar på stan innan vi åkte till sjukhuset.
Sedan när allt var klart begav vi oss till stan igen då vi hade letat upp ett bra fik som bjöd på god mat ;)
Dagen var helt kanon måste jag säga.

Men nu ska ja ut och rota i skåpen i köket och kolla om ja hittar något ;)

HALMSTAD!

Försöka kasta iväg ett inlägg innan ja ska åka och plocka upp mamma och vi ska bege oss av mot Halmstad. Sitter och bränner en skiva nu så man har lite bra musik iaf..
Tror allt detta kommer bli en toppendag =)

Ska bli kul och se hur det går för min balklänning också, sista dagen den ligger ute på tradera idag och lite pengar kommer jag att få iaf men frågan är om de blir mer ;) Spännande som sagt!

Nu ska ja sminka mig lite sen måste jag åka.. Wiie

Over and out ;)

REGN REGN REGN!

Har helt räligt inte haft tid att skriva nu på några dagar. Ibland är det fullt upp.
I helgen har sötan varit hos oss, då är alltid lägenheten upp och ner och spel + leksaker överallt. Men denna helgen har de inte synts pappan  å sötan har legat i soffan och kollat massa film pga vissa saker.

I söndags var vi iaf ute hos min mamma, hon bjöd på god mat =) var där nästan hela dagen och kvällen spenderades hos Morgan + familj.

Igår var de Kicki & Jenny dag. Dom dagarna älskar jag lite extra mycket! Vi fixa om lite i storarummet och i köket. Så nu är köket så super fint nu saknar jag bara mina två limetavlor jag hittade på gekås. Det är nästan så att ja vill åka dit och köpa dom. Så fina är dom! Mycket kaffe och prat också självklart!

Idag ska ja slöa iaf, bara ligga i soffan å götta mig och vänta på att det ska sluta regna. Inte för att jag vet vad ja ska göra om de skulle vara sol men mer energi hade man ju haft då iaf.

Ne tjötigt detta blev. Nu ska ja kolla om de finns ngt bra på tvn och imorgon blir det Halmstad =)

DEPP DAG!

Sitter hemma hos mamma, tycker det är så fruktansvärt tråkigt att sitta hemma själv i en tom lägenhet utan en underbar pojkvän. Då känns de bättre här och att veta att snart är de liv i luckan. =P Då blir man lite piggare.

Tänkte för en gång skull köra min egna bil hit idag men INTE DÅ! Stannade och tanka sedan var den bilturen över. Min audi bara jävlas med mig. Skönt att den snart ska besigtigas och sedan ut på blocket. För jag vill då INTE ha kvar den. Då är ja hellre billös.. Får snart åka in till staden igen och lämna nycklarna hemma och hoppas min sambo hinner fixa bilen innan han beger sig av mot Göteborg igen. Hoppas hoppas, för där den står nu är ingen bra parkering.

Annars är dagen bara skit, är en riktig lipsillsdag allt går emot mig och inget känns bra. Ingen ork att göra något. Vill bara lägga mig ner i soffan och dra en filt över huvudet och vakna upp av en puss eller två. Men de är ju bara drömmar.. =(

Vad livet kan vara tråkigt ibalnd va.. ;) Tror de mesta beror på en krånglande bil..

20

Då har man varit 20 i en hel månad nu då ;) Å vill ni veta en hemlighet? Haha det är ta mig fan ingen skillnad alls. Så nu vill jag mer än gärna stanna i ålder, det blir bra såhär. Allt i mitt liv är ändå perfekt och kan inte bli bättre. Så Stanna tiden :D

Är hos mammsen idag med och leker med mina minsta bröder. Ska allt kolla om dom vill spela en omgång bowling innan ja ska ställa mig och laga lite mat till dom!

Puss på min älskling <3


16 MARS 2010

Blev en mysig kväll med hjärtat igår men inga tavlor blev upphängda! Istället begav vi oss ut till mamma och hälsade på. Blev lite kaffe och vattenmelon ;) Me like!

Idag blir en lugn dag, jag ska inte göra många knop ;) Halv 3 skall ja va hos mamma och leka med Jimmy och Jesper en timme eller två då mammsen är på kurs.
Men innan de skall jag bara lata mig =) Det får ja idag eftersom ja gjorde så mycket här hemma igår haha ;)

Vill "framkalla" massa kort också, någon som har tipps från vilken sida på nätet man kan göra de ?

Happyface ;)


NY VECKA, NYA MÖJLIGHETER!

Haft världens bästa helg rent ut sagt! Den kunde verkligen inte bli bättre.

Efter att ha jobbat torsdag + fredag på respons så var det äntligen helg =)

I fredags var de lugnt trötta som as både han och jag, men lördagen var vi iaf ute hos hans bror och drack kaffe och jag spela wii med lill Eddie & Amanda medans nästan alla andra var i garaget!
Sedan hem och gjorde egen pizza och hade mys framför melodifestivalen.

SJälvklart så vann rätt låt. Jag älskar den, mm hoppas de går bra sedan med ;)

Efter att sovit länge igår satte vi oss i bilen och begav oss mot Ullared och gekås =)
Hitta hur mycket fint som helst tavlor, kläder osv ;) Mina bästa köp är helt klart min nya jacka + väska ;) Grr på de.

Idag blir det lugnt iaf, ska röja iordning lite medans jag håller på att tvätta. Sedan ska hyllor och tavlor upp på väggarna ikväll.

Vill att min loverboy ska komma hem nu ;)

10 MARS 2010 - NU SKA DET ÄNDRAS!

Hade en toppen dag igår också, fixa och dona här hemma sedan begav jag mig till Jenny där det bjöds på kaffe. Riktigt trevligt. =)

Sedan hem och fixa lite till och vänta på älsklingen , och jag lovar er.. Vilken snygging som kom hem =) Grr, han är så läcker min sambo!

Sedan är jag trött på folk som gnäller men aldrig gör något åt saker och ting. Och besviken är jag också..
Men på grund av detta nu så har jag fått nya krafter, nu jävlar!!!

Mitt mål är till den 1 juni. Jag SKA lyckas. Vad jag menar får ni veta då ;) Men nu så de ta mig fan hända saker här.
Tur att jag har familj och vänner som stöttar mig =)

Idag får vi se om det blir en trip till en annan vän. Ska ringa och höra efter lite senare. Men ikväll ska jag iaf åka till min mamma. Punkt slut ;)


Så gammal bild haha ;)


9 MARS 2010

Duktiga Kicki är i farten och ska slänga iväg ett nytt inlägg ;)

Dagen igår var mer än underbar. Jossan & lilltjejen kom hit på fika innan vi begav oss av mot staden och uträttade massa ärenden och drack ännu mer kaffe. Hade de riktigt super kul Jossan fick en ny bling bling och lilltjejen fick ett par så super duper mega fina skor ;)

Idag hoppas vi på en lika bra dag. Ska fixa här hemma så blir baby glad när han kommer hem så han slipper ;) Lite senare ska ja bege mig av mot Trandared och träffa min snygging Jenny =) Får se vad vi ska hitta på för roligt bara hon bjuder på kaffe så är jag lyckligast i världen. ;)

Imorgon får vi se om det blir som jag planerat.. Vi får se, vi får se..

Nu ska ja ut i köket ta ett bloss eller två ringa min älskling och tycka synd om mig själv lite som har en ful visdomstand som växer ut som gör förbannat ont!!!

Over and out ;)


8 MARS 2010

Kicki har helt klart haft en kanon helg.

Efter jobb i fredags blev de hem och kolla tv med älsklingen.
Lördagen bestod av en heldag i vårt kära Göteborg. Unvierseum stod på schemat. Roligt roligt. Sedan hälsa på pappa och Karin en sväng, kaffe och bullar + spel. I´m so happy <3

Igår hade vi en myssöndag i soffan med film och godis. Kvällen spenderades med mamma och mina syskon. Blev många wii matcher och inte vann jag inte. Nej nej, men som de ser ut nu så blir de en hel kväll med wii nästa helg ;) Me like, då ska ja allt ta hem några guldmedaljer...

Idag får jag fin främmat. Jossan & Emma kommer och hälsar på, längesedan man träffa dom nu så de kommer bli mega roligt. Blir en trip ner till stan och lite kaffe ofc ;)

Men nu ska ja fortsätta städa, ( en bomb har slått ner här ;) )


5 MARS 2010

Ny dag nya möjligheter!

Varför vaknar man alltid så tidigt när man inte behöver gå upp? Det stör mig, kunde ha en go sovmorgon men vaknar klockan 8? Finns det en ogilla knapp så trycker vi på den nu!

Men ja hinner ju få en del gjort innan ja ska sätta mig i en kall bil med is på rutorna och rulla upp på motorvägen och bege mig av mot jobbet. Men om ja känner mig själv rätt så kommer det aldrig bli något gjort. Ja kommer gå mellan storarummet och köket och inte göra någonting.

Igår var det kalas, trevligt faktiskt. God mat och go tårta.. Mumms =) Hoppas din dag var bra Amelie!

I helgen blir det nog Göteborg med mina guldklimpar, kanske att man tar en sväng förbi pappsen då med? Vem vet?

Men nu ska ja ut i köket igen, ringa min älskade sambo och sen göra frukost!

Nu blir de ingen blogg i helgen men jag LOVAR! Detta var inte mitt sista

2 år gammal bild på mig å syster haha ;)


4 MARS 2010

Har funderat på detta med blogg ett bra tag nu, om man verkligen ska skriva blogg eller låta bli.
Helt ärligt så saknar jag att skriva blogg men ändå så känns de inte som folk ska veta allt man gör hela tiden.
Visst ja kan välja själv vad ja ska skriva och undvika det jag inte vill att någon skall veta men ändå?
Jag har inte bestämt mig än för hur det kommer att bli med min blogg, fortfarande ett stort frågetecken!

Men visst är det underbart att vakna upp av att solen lyser? Sätta sig och ta en cigg och känna hur det bränner på kroppen utav värmen! Å det är så underbart. Bättre start på dagen finns inte. Bara hålla tummarna på att snön försvinner snart också så att vi får lite vår i vårat avlånga land.

Idag kommer bli en lugn dag, ska göra fint här hemma och ikväll blir det kalas för Amelie som fyller år. Kanske att man ska orka ta sig något varv runt Ramnasjön också? Lovar absolut inget, då jag är en utav dom lataste..

Men iaf god morgon på er och hoppas att eran dag kommer bli lika bra som min!


RSS 2.0