EN UNDERBAR HELG!

Har haft det super bra hela helgen måste jag säga. Jobba igår på dagen och när ja kom hem var huset fullt av folk.
Ann, Micke, Amanda Felicia, Jesper, Jimmy, Jenny Jim och självklart Freddy å Ella. Gosa med kissekatterna lite sen gjorde jag och Jenny god mat som vi åt.

När alla åkt hem sedan gick ja å lilltjejen en promenad på 1 timma och köpte godis. Hon var så redig så. När hon precis dykt ner i sängen sedan plinga de på dörren och de va bus eller godis. Vem ville inte ut på sånt sedan då? Jo tösen såklart. Fick leta upp något gammalt vitt och gjorde henne till spöke. Sen åkte vi till dom vi kände så hon med fick göra. Hon somna med ett leende på läpparna igår. (kommer spökkort inom snarframtid på bloggen)

Idag har Freddans jobbar kompis och lilla dotter varit här och druckit lite kaffe och kikat runt. Go tös måste jag säga.
"hålla katten knääät" var nog orden som kom mest ur munnen hon fick självklart hjälpa till och mata å hon va så nöjd.

Sen har Lillebror vart med och kört undan massa skräp så  nu är det inte så mycket kvar duktiga grabbar ;)

Sen har pappa å familjen varit här farmor och farfar var även med. Jätte roligt =) Fick en jätte fin blomma <3 Mera kaffe och fika å farfars lussekatter I LOOOOOVE <3

Nu är iaf Freddy och lämnar Ella och hämtar någon skrot och jag passar på att blogga ;) Ska bort till mamma och hämta lite torrfoder och kolla om katterna vill ha de istället dom växer ju så de knakar! Sen blir det en lugn hemmakväll med mitt hjärta.

<3

1 ÅR <3

1 år med min älskade Freddy idag <3


TJEJMYS!

Had en riktigt trevlig/mysig kväll igår med min Jenny =) "mat" och en masssssa prat. Hon är ju bara för bäst asså!
Och självklart håller jag alla tummar och tår de vet du ju om!

Idag är de lugnt än så länge ska jobba ikväll så finns ju inte så mkt att göra innan dess. Mysa med mina kissekatter bara =)

De blir jobb imorgon också såklart sen får vi se hur de blir resten av helgen! Vill att pappa ska komma och hälsa på så får väl slå en pling till honom om en stund!

Men nu ska ja passa på att röka medans de små liven sover =)

GODINGAR!

 

Här är våra godingar! Sälma & Skrollan <3


MYSPYS!

Dagen och kvällen igår var helt underbar! Mormor kom hit och satt och hjälpte mig med mina små bebisar! Drack lite kaffe och kolla på tv. Efter en stunds bus tog jag mig en cigg och när jag kommer in igen ligger båda två bredvid varandra i filten och sover. Dom är så söta så!

Sen kom Amelie och Jörgen hit blev mer kaffe och mina bröder och mormor kom igen med glass. Så det var allt fullrulle igår. Alla vill ju se mina småttingar :D

När Freddy kom hem blev han iaf helt frälst så den svarta katten blev hans och jag tog den grå!

Min lille snutt var väldigt illa däran igår men imorse när jag väckte dom och gav dom mat så var det inget fel alls. Nu är båda lika pigga och glada och springer runt här. Så nu gäller det att ha ögon i nacken för att hålla koll på dom!
Dom är så söööta <3

Vi får väl se vad dagen har att erbjuda idag.. Förslag?

BEBISAR!

Fick en förfrågan igår om ja ville ta hand om två små kattungar som blivit övergivna av sin mamma och sprang runt på ett stort företag inne i stan! Kunde ju inte annat än att ta emot dom. Men frågan var ju om dom skulle klara natten..

Men imorse ringde de i telefonen och dom hade fått tag i båda så åkte in å hämta dom plus att ja fick skaffa lite mat som dom kunde äta.. Välling =)

Mormor har varit på besök nu och vi har matat dom och nu ligger dom i en filt och sover så gott. Dom är inte mer än 4 veckor gamla så det kommer bli en tuff match men det ska vi klara av.

Mina nya små älsklingar är det! Kommer lite bilder på dom senare.. <3

HUSÄGARE!

Kan ni tänka er jag är 20 år och är husägare tillsammans med min underbara sambo Freddy <3 Ganska sjukt.. Kan inte riktigt förstå att det är sant ännu.

Veckan innan vi skulle åka utomlands var vi och kolla på vårat vackra hus. Vi ville verkligen bara ha de utan tvekan.
Veckan efter och samma dag vi skulle ta oss till Turkiet skrev vi på kontraktet =) Bra start på en underbar resa!

29 oktober (våran 1års dag) var det planerat att flytta in! Men ändrarde planer vi fick nycklarna den 14 November istället.

Har nu den senaste tiden packat som en galning med hjälp av min underbara Jenny och sedan flyttat allt.

Har nu äntligen kommit i ordning lite i huset och Freddan har börjat riva på övervåningen. Det känns helt underbart, kommer att få de precis så som vi vill ha det överallt. Trivs som fisken i vattnet ;)

Jobbet rullar på det också har nu bytt grupp så jobbar i Söder istället för Norr och jag trivs där med ;) Har schemalagt nu en bit in på nästa år och hoppas ju verkligen att det ska fortsätta så!

Har ju även lovat så många gånger att jag skall börja blogga igen men nu ska jag verkligen bevisa att jag är precis lika grym som innan!!
Internet är ju igång från och med idag i huset så alla möjligheter finns!

Men mina kära vänner nu ska ja bege mig ut på trappan och ta mig en cigg (syndar fortfarande) sen ska ja upp en trappa och fixa lite.. Sen laga lite god mat och njuta av 3 inbokade program på tvn.. Tro det eller ej men sånt hinns med ;)

Ställ gärna en massa frågor nu också och kom med idéer vad ja ska skriva om nu när jag äntligen har börjat ett nytt liv!


RSS 2.0