FULL RULLE!

Håller på att få iordning på vårat lilla hem. Tvätten är strax helt klar förutom att den ska vikas då ;) Maten är snart klar den också efter det är det väl bara disken som ska fixas. Den finns inte högt upp på min lista iofs men det måste göras det med innan jag känner att jag verkligen kan koppla av och njuta av min lediga dag.

Men om ja lägger in en högre växel nu så är jag strax klar. Då är det lite ärenden i stan som ska fixas sen ska ja nog våldgästa någon och kräva lite kaffe tror jag :P Låter great tycker jag! =)

Imorgon och på fredag är det jobb som väntar mig sen är denna månaden fulländad med nummret 16!

Men mest av allt vill jag nog bara ha måndag ;) De ska bli så kul att få veta lite mer om hur livet snart kommer se ut!

14 SEPTEMBER 2010

Hej min små söta vänner =)

Idag är jag äntligen ledig lite, var verkligen underbart skönt att få sovmorgon vill ja lova! Det blir det i två dagar till framöver då jag har turen att få jobba lite kväll!

Har kollat lite med chefen om mina lasdagar osv och måste säga att det känns som turen bara blir mer och mer på min sida. 16 är en siffra som förföljer mig året ut nu och det känns som det är en siffra jag skall kunna handskas med ganska så bra iaf!

Annars är det ganska lugnt just nu, jobbar och sliter och planerar för framtiden! Man har ju så mycket funderingar och det är skönt att veta att allt kommer bli så jäkla perfekt! Jag längtar som en tok.

Idag ska jag nog iaf fortsätta ta det lugnt kolla lite tv och ikväll blir det idol! Mitt hjärta ska antagligen jobba ikväll så det blir en ensam kväll =(

Men det får gå ändå! <3

Jag och min älskade i Alanya <3


2 SEPTEMBER 2010

Kan ni tänka er! Inte skrivit på ett väldigt bra tag.. Men som sagt har ju fullt upp i mitt liv. Den senaste månaden nu har det varit fullt upp. Lite av vad som händer i mitt liv är fortfarande hemlighetsstämplat så det får ni reda på längre fram. Men kan iaf lova er att mycket händer nu och inom en snar framtid. Fullspäckat schema!

Kom iaf hem från Alanya i onsdags. Har haft den bästa veckan i mitt liv, sol bad och drinkar dagarna i ända.
42 grader i skuggan så värmen ska man ju iaf inte klaga på! Utan Freddy hade inte resan varit något. Lite spännande saker hände allt där nere också! Kan ni gissa vad ;) ?

Flyget hem gjorde så mitt öra valde att lägga lock på sig, det har ännu inte släppt och det gör fruktansvärt ont, hade panik dom sista timmarna på jobbet igår kväll men ja fixa de. Sedan in till akuten.. Där det var oändlig väntetid så dom skicka hem mig men fick en tid idag halv 2. Mamma kommer och hämtar mig efter jobbet så får vi hoppas dom kan lösa så mitt öra mår bra. Ett jävla tryck är det!

Nu ska ja slänga på mig lite kläder och göra mig redo!

Puss på er ;)

RSS 2.0