Sämre igen!

Blivit kass på detta med att blogga igen. Men de har mycket med mobilen att göra. Man har allt på den och därför startar man inte datorn varje dag längre. Sedan givetvis vädret. Hur skönt väder som hellst ute och då känner mig sig inte speciellt bra om man sitter här hela tiden ;)

Idag är det en städardag på Linvägen iaf! =)
Håller på att tvätta en massa. Och nu ser man att jag har en tvättstuga igen närjag bärt upp alla Freddys kläder som han tydligen inte orkar göra själv :) Han klagade igår på att han inte hade några strumpor. Nu när jag bärt upp alla hans så har han 16 par i sin låda. Ska bli kul att se hur många han har när strumporna jag tvättat nu torkat!

Har precis fått i mig en kopp kaffe och en tårtbit, ska fylla på min kopp nu igen och sedan fortsätta. Ska grejja i Caspers rum lite sortera kläder osv så man får lite ordning ;)

Senare idag kommer Lowisa hit. Ska bli roligt inte träffats sen vi jobba på Respons =P

Sen får vi som sagt se det är ju den 29e idag ska man fria kanske haha ;) Får väl se om min man hinner hem innan 12slaget annars får de la bli via sms ;) Det är ju lite mer romantiskt menar jag! =)

Vikt och sånt tråkigt..

När jag blev gravid med min lilla Casper så vägde jag 73.5 kg. Lite i överkant men det är dom där dumma sambokilona..

Jag bestämde mig ganska fort för att allt jag skulle gå upp ville jag gå ner fort fort. Och jag vet att jag gnällde mycket om att jag inte ville ha några bristningar inför Freddy, han sa bara "smörj in dig". Men det var jag väldigt dålig på det med. Det hände väldigt sällan!

Men som sagt dagen Casper föddes hade jag gått upp 18 äckliga kilon. Vara 21 år och väga över 90 kilo fy fan va äckligt tyckte jag då. Men jag hade ju varit gravid så hade något att skylla på. Dom två första veckorna gick jag ner otroligt mycket men sen har det gått sakta.

Satte upp ett nytt mål för mig själv att innan Caspers dop skall jag iaf gått ner alla kilo jag gått upp. (Då var inget datum spikat för dopet)

Men idag när jag ställde mig på vågen blev jag väldigt glad. - 18.3 kg!

Jag har lyckats med mitt mål och jävlar vad stollt jag är. Mindre än 3 månader tog det att få bort gravidkilona.
Nu är det bara sambokilona kvar men dom ska bort nu också. Men mitt första mål bli att väga under 70. Och jag lovar berätta när jag kommit så långt. =)

Förövrigt detta med bristningarna, jag klarade mig bra fick tre små på sidan bara. Inte jätte synbara!


Lite stollt får man väl vara?

VÅR?!

Vilket underbart väder vi har idag då! =)

Det har jag och lillkillen njutit av till fullo! Gått en härlig ispromenad och sedan satt jag i solen och njöt av min första kopp kaffe för detta året i solskenet! Underbart! Slank väl ner någon kaka också kanske, haha fy mig. Lillen ligger fortfarande ute och sover i vagnen men ja måste få i mig något att äta nu känner jag! Han har sovit 3 timmar än sålänge. Min lilla grodunge!

Om en stund ska ja även bort till församlingshemmet och kolla hur allt funkar och efter det kommer prästen hit.


Fixardag.

Idag är en riktigt tråkig dag. Det regnar ute och man blir bara depp! Uscha!

Så varför inte passa på att göra dagen lite mer tråkig genom att städa och fixa här hemma!
Har fått iordning på tvrum och matsal bara köket som behöver ett litet lyft också men de kan jag ta i samband med att jag skall laga mat sedan. För nu är det lillkillen som äter.

Han är bra mysig och det märks att han älskar musik! Han blir som en liten solstråle. Speciellt i sängen på morgonen, (nu när jag äntligen kan styra musiken i vårat sovrum med hjälp av mobilen) så kan ju vi lyssna på musik själva där utan att pappa är hemma eller utan att springa ner och starta datorn och styra musiken genom den. Känns lite lyx (= Inte alla som har högtalare inbyggt i taket *blink* Längtar tills vi renoverar här nere så man får grymt ljud här med!

Men nu ska ja prova lägga killen i sin puff han har somnat igen ;)

Förberedelser inför dopet.

Nu är det många bollar i luften för på söndag är det dop för lilleman! Tror jag börjar få det mesta under kontroll och det känns skönt. Något som är roligt med är att alla som är bjudna kan komma förutom 1. Kul att hela släkten kommer samlas. Det är faktiskt första gången både min och Freddys släkt kommer ses, de gillar vi. Även bjudit varsin vän till dopet. Tyckte de va lite svårt att välja vart man skulle dra gränsen på vilka man skulle bjuda och inte så då fick vi välja varsin!

På torsdag vid 16 ska jag till församlingshemmet och gå igenom hur sakerna där funkar osv och klockan 17 kommer prästen hem och skall gå igenom hur dopet blir. Ska bli spännande.

Efter dopet skall det bjudas på gott och det är nu beställt och skall hämtas upp på lördag ef/kväll så man slipper fixa med det samma dag som dopet.

Och eftersom vi inte har Ella till helgen ställer snälla Morgan upp och hjälper oss hämta henne på söndag så även hon kan få vara med på dopet. =)



Den fina klänningen är struken och rosetterna är dit satta. Tack snälla mamma för hjälpen med det.



Även broderat in Caspers namn och datumet han döps.

Denna klänningen har användts ett antal gånger och Casper är nummer 18 att bära den.
Tycker det är lite roligt. Tredje generationen! Och alla som döpts i den har sina namn inbroderade.


Sömntutor!

Jag har verkligen världens underbaraste son, han vet precis hur man gör mamma glad! En natt sen han föddes har han varit vaken och inte velat sova.
I början vakna han med 3 timmars mellanrum och ville äta lite sen somnar han alltid om och mellan 8-10 vaknar han på morgonen! Gick inte klaga på de. Sedan har timmarna han sover bara ökat. Nu sover han 6 timmar i streck vill ha lite mat sen sover han vidare. De känns så skönt för när man själv är utvilad orkar man med dagarna och kan lägga massa energi på allt möjligt!

Igår somna min kille vid halv 11 vaknade halv 5 imorse sedan sov vi vidare till 10 ;) Lyx <3


22 ;)

Inte haft tid alls för detta med blogg denna helgen. Och det beror på många anledningar!

Fyllde ju faktiskt år i fredags och hela dagen bestod av attfixa och dona inför kalaset på kvällen!
Hela tjocka släkten kom och det var så mysigt. Och tack gode gud för att vi har hus då släkten faktiskt är ganska stor. Bjöd bara dom allra närmsta och det resulterade i 27 personer =)

Fick massa fina saker och en telefon av min underbara baby! Där är en anledning till varför jag inte bloggat. Och lite små sur är jag allt. För de finns ingen app till android telefoner dåligt utav blogg tycker jag! Så nu har jag börjat fundera på att byta! Vill ju kunna mobilblogga, har ju sett fram emot de :( Men men..

I lördags var de heldag på isen med fyrhjulingar och skridskor. Jätte mysigt verkligen och tro det eller ej men en fyrhjuling skulle nog passa mig rätt bra. De får vi spara ihop till! (Hoppas inte Freddy läser detta bara ;) Då blir han lite för nöjd!)

Och igår använde vi 1 utav våra 12 julklappar ifrån mamma. Nämligen söndagsmiddag! Det var verkligen hur gott som hellst. <3

Nu sover min lilla kille i mitt knä och jag funderar på att stoppa ner han i vagnen istället och ta en promenad! Vi får se =)

Trött liten kille!

Går dagen blev mysig som väntat, jag och hjärtat tände upp ljus och åt pannacotta (stavning) Super gott sen myste vi ner oss i soffan och kika tv bara! 

Idag har vi haft Jenny på besök! Hon har fått kolla på lite när jag skottat snö, vi har kollat bebiskläder. Lagat mat fikat och bara haft de gott.

Detta inlägg är inte det lättaste att skriva dock, har en övertrött kille som inte sovit ordentligt idag! Bara 40 min i vagnen när vi va ute, så nu sitter han i mitt knä och sparkar med fötterna på tangentbordet :P

Så vi avslutar nog här. Ska ta en bild sedan på mina fina blommor jag fick va min kärlek igår. Han är den bästa i hela världen <3

Alla hjärtans dag!

Känner på mig att detta kommer bli en kanon dag!

Jag och Casper tog en liten sovmorgon idag som vanligt men gick ändå upp tidigare än vi brukar! Klockan var ca kvart över 9 när vi gick upp! Har hunnit göra Casper fin och även mig själv ;) Käkat frukost och hängt upp en tvätt.
Nu ska vi göra en kladdkaka till moster som kommer sedan! =) Ska även hinna åka till affären innan dess med!

Igår kväll åkte vi en snabbis till stan iaf kolla lite olika telefoner och nu har jag bestämt mig, eller nja! Hade väl svårt att bestämma mig så valet var mellan tre olika telefoner. Telefon 1 fanns inte och beställa på sidan Freddy brukar beställa ifrån så den valdes bort fort.. (konstigt va) Sedan fick Freddys jobbar kompis göra valet mellan 2 & 3 och det blev denna

Så detta är min fina present från min älskling som förhoppningsvis hinner komma till fredag!

 

Men nu får ja springa och göra kladdkaka innan Casper är hungrig ;)


Nicke nyfiken!

Hemma från moster! Sitter och gör absolut inget funderar på om ja ska laga mat eller om Freddy får göra sin goda köttfärssås, får nästan ringa och överlägga om detta!

Hade det iaf väldans mysigt hos Ann fick goa frallor och negerbollar =) Hämta även ett recept och en ingridiens till min lilla överaskning till hjärtat imorgon ;)

Sen verkar de som om att Freddy kommer hem hyffsat i tid idag och då är frågan?!

Skruva upp gardinstänger och sätte dit dörrhandtag en våning upp!?
Eller...
Åka till knalleland och kolla på telefon till mig ;) ?!

Lillkillen måste ja försöka få att somna lite med, han är så trött så han vet inte vart han skall ta vägen men ack så nyfiken!

Ny vecka, nya möjligheter!

Sitter just nu med en sovande Casper i knät, han ska strax få hoppa i sina ytterkläder och åka till gammelmoster!

Tror denna veckan kommer bli en bra vecka! Redan massa planer och det blir så mycket roligare! Imorgon kommer min söta syster på besök ska ha lite alla hjärtans dag mys på dagen och på kvällen ska ja å min man ha de med ;)
På onsdag kommer Jenny.
Och tro de eller ej men på fredag blir ja gammal ;) då blir det kalas! Och lördag ska vi till göteborg är tanken så denna veckan kommer gå väldigt fort tror jag!

Men som sagt bäst att åka nu när bebis är nytankad ;)

Gammelmoster och Casper <3


Söndag!

Härlig dag! Först fick vi besök imorse, från Caspers farfar han lämna lite saker som Freddy haft då han var "liten" ;)
Efter att dom åkt vidare mot kalas fick vi lägga i femmans växel här hemma så vi också skulle komma iväg på kalaset. När vi äntligen är klara och Freddy sätter nyckeln i dörren och skall låsa ringer jouren. Där vände dagen fullt och jag och lilleman fick åka på kalas själva så fick Freddan dyka upp när han var färdig med sitt.

Vi firade kusinen Eddie som jag tror blev väldigt nöjd för sina presenter. Fox mössa & fox tröja! =) Spenderade halva dagen hemma hos dom och nu är vi hemma. Har inte gjort många knop. Kollat lite telefoner, är sugen på en ny men vet inte riktigt vad jag vill ha! HTC igen kanske? Eller så får det bli en iphone 4s får ta mig en funderare! =)

Nu är pappan iväg på jour igen och Casper äter! Eller sover snarare ;) Men vi hoppas pappsen kommer hem snart för då blir de go mat ;)


Ett utav mina köp när jag var med Ida i stan! Resten ska ja ha på dopet så de visar jag inte än ;)


Underbara helg!?

Inte skrivit på någon dag nu igen men de gör mig inget för ja har haft så mycket kul för mig!

I torsdags var jag på återbesök hos bm, känns skönt att ha de avklarat! Och efter de ville jag gått på stan och sedan åkt en sväng till knalleland MEN eftersom ingen ville umgås med mig tänkte jag strunta i de och bara kollat Gina fort och sedan åkt hem så smarta Kicki tog ingen barnvagn med sig! Det ångrar jag nu i efterhand för Ida sluta tidigare än väntat så hon ville ju umgås med oss. Men innan vi skulle hämta upp henne blev de att gå i stan och bära runt min lilla klump (men de ger väl bra träning) ;) Fick köpt en hel del fina kläder till min lilla kille. Riktiga fynd <3

Efter att vi hämtat Ida åkte vi till knalleland och fortsatte gå runt där Ida passa Casper en stund och gav mig en massa kläder som ja skulle prova och det slutade med att det blev dyrt men en vääääldigt nöjd jag! Oj oj sexy mama ;) Haha! Tusen tack för hjälpen Ida =) Efter att inhandlat lite presenter osv blev det mat på Norrmalm eller något, jag vet inte vart jag var! Men gott iaf. Bra dag <3

Idag är det inte så mycket planerat, skulle åkt till Morgan nu på fm och druckit 11 kaffe men pappan i huset har jour denna helgen så när Casper var färdig matad och bytt på och skall hoppa i sina ytterkläder så fick pappan åka och nu sitter vi ensama i soffan och väntar på att han skall komma hem igen! =)
Ikväll blir det melodifestivalen mamma och syster skulle jag tippa på kommer hit =)

Och nu blev detta ett jobbigt inlägg mycket text och massa strunt! Sorry! Får bli bättre på att uppdatera ist!
Ska bjuda er på bilder senare av vad jag inhandlat ;)


Min nya bästis!

Idag har ja och Casper skaffat oss en ny bästis. Tvättmaskin heter han! Casper har legat i vagnen i källaren och jag har grejat en massa i tvättstugan och tvättat ett par maskiner. Plockat bort försmå kläder och rensat en massa annat! Sånt där tråkigt man inte vill men måste göra!

Sitter och väntar på att höra ett ljud från min man och se om han kommer hem snart eller om ja ska laga mat själv. Hoppas han kommer nu nu nu! =) Han är saknad!

Håller på att fixa alla mina kort på datorn med. Finns en hel del lika dana och en massa onödiga mappar så man hittar ju inte korten man vill ha utan får leta som en tok. Och eftersom ja ska införskaffa mig en hårddisk som ja kan lägga alla kort på så man inte blir av med dom om datorn får för sig att lägga ner någon gång så är det skönt att ha ordning! Men jag har skaffat mig ett jobbigt jobb så detta kommer ta tid, men de är det värt.

Bjuder på ett kort från 2006 på mig och min minsta bror <3


God natt!

Efter en trevlig kväll hos mamma så sitter vi nu hemma i soffan jag och min lilla kille. Den stora killen är i duschen. Vi förbereder oss för sängdags här nu! Casper sover sedan någon timma tillbaka i mitt knä dock ;) Vill inte bära upp honom! Blir så kallt då :( Freddy tar med honom upp sedan när han är klar!

Imorgon finns inget inbokat. Lika skönt som de är tråkigt. Jag gillar ha planer ju! Så är det någon som vill vara med oss så hojta!

Gissa hur gammal jag är på detta kort! =)


Saknad!

Det finns många funderingar idag.

Började dagen med att ta en dusch, Casper som inte är så jätte förtjust att sitta i babysittern om ingen pratar med honom satt där så fint så! Jag sa till att hans farmor kunde leka med honom lite så skulle jag skynda mig. Och konstigt nog Casper sa inte ett ljud <3 Duktiga killen!

Sedan bar det av mot blomsteraffären och köpa en blomma. För idag skulle Freddys mamma och givetvis då Caspers farmor fyllt år. <3 Mötte upp Freddan vid kyrkogården på hans lunch tände ett ljus och gjorde de lite fint. Mysigt!

Sedan tänkte jag träffa Jenny men hennes telefon strejkade visst så hon ringde nu för ett tag sen. Så de blev ingen dejt där inte! Jag får mysa lite med min son å så får vi åka hem till mormor sedan!

Men nu blir det att laga lite middag! <3

KÄRLEK

Casper Freddy

Planerna för dopet är i fullgång! Har varit med mormor idag och hämtat hem dopklänningen! Den ska broderas i lite och tvättas upp! Men det fixar min snälla mamma! ;) Vi blev bjudna på gofika och mat! Mycket snällt!

Hann inte mer än hem idag så skicka söta Malin och fråga om hon fick komma på besök! Klart hon fick! Snacka massa strunt och åt mat (tydligen så har de varit strömavbrott i D-fors idag så det serverades bara knäckebröd i skolan, sjukt dåligt) sen kom mamma och hämta henne efter jobbet!

Casper sover fortfarande efter bilfärden från Ulricehamn så nu passar ja på att skriva lite! Finns ju inte alltid så mycket tillfällen till de annars!

Får se när pappan i huset kommer hem idag han har varit och klippt sig och sen var det pappersarbeten som skulle fixas.

Vad händer mer i veckan gott folk? Jag är öppen för förslag! Först till kvarn!

Fredag <3

Äntligen fredag, men egentligen vad spelar det för roll! Jag har ju fredag hela veckan! Men de finns en skillnad, det är att alla (nästan) är ju lediga på helgen så då kan man hitta på en massa roliga saker.

Idag ska ja göra massa små ärenden som måste bli gjorda men som är så tråkiga.. Och i ef/kväll blir de bara mys med min sambo! Ska baka lite idag med för imorgon kommer min söta syster och en vän på besök! Ska bli mysigt.
Hon har ju fått körkort så måste ju fira lite ;)

På kvällen ska vi till mamma och kolla melodifestivalen och käka revben! Mumms säger vi för de. Och förhoppningsvis så kommer det en och hämtar skolbänken! =)

Men nu vill Casper ha ny blöja! Om han är färdig vill säga ;)

Ensam hemma!

Idag åkte Freddy och jobba igen efter att varit sjuk! Känns lite konstigt nu att va hemma själv med lillkillen!
Just nu ligger han och sover så sött i sin favorit puff och ja sitter vid datorn!  Finns väl egentligen massa andra saker som är bättre att göra men det orkar jag inte idag! :)

Igår var iaf en hemsk dag! Var hos tandläkaren vid 14.00 och skulle laga ett hål för första gången i hela mitt liv. Var ruskigt nervös och var så rädd att det skulle göra ont. Hålet var tydligen gigantiskt och det gick då minsan inte laga på en gång utan jag ska fortsätta laga det i början av maj! Kommer inte ihåg varför jag skulle vänta så länge? Jaja, det gjorde inte ont iaf och jag kände inte när jag fick bedövning heller så de va la tur de!

Väl hemma igen så fick jag besök utav min gammla granne Jennie! =) Super trevligt och Casper fick en så söt liten jacka! Teddypäls =) Hon är för snäll!



Tänkte även sälja denna gammla skolbänken nu! =) Får se vad man kan få för den! ;)

RSS 2.0