8 timmar...

Japp om 8 timmar sitter jag på flyplanet till Gran Canaria, kan de bli mycket bättre? Ne fan verkligen inte =) Ja å syster ska sola bada och dricka paraplydrinkar hela dagarna. Längtar som ett as nu. =) wiiiho.

Ne nu ska ja åka iväg å ha de roligt. Syster and me =)

Min lilla prinsessa, saknar dig så otroligt mycket med ska du veta. Det vi hade är oslagbart, vi hade så roligt. De flesta minnena har ja tillsammans med dig. Alla hjärtans da hemma i mitt rum massa goda bakelser skratt dans och ja fan va roligt vi hade. Vi får försöka ses oftare nu även om de blir svårt. Älskar dej iaf. Till tusen <3

Claes Badh </3

Helgen.

Denna helgen har faktiskt varit helt okej =) I fredags tog man det bara lugnt hemma kollade på idol och götta sig i soffan. Kunde inte bli mycket bättre än så.

I lördags så kom Jossan och åt frukost med mig, sen så skjutsade hon mig till Johan åkte hem och hoppa sönder den lilla killen tills han vaknade. Då blev det kaffe å sedan systemet =) Roligt att va med han var ett tag sen vi träffades. Sedan blev de fest hos Lowisa på kvällen bra jävla kul hade jag. Lite för full kanske. Fast inte mycket minnesluckor bra de. Haha. Sedan blev de att ta bussen till stan och efter många om och men hem :P

Sedan kom mammsen och hämtade mig å nu får man inte träffa sweet förän om 2 veckor. :( gråta. Men ja ska ju iaf utomlands på lördag inte helt fel :) Längtar sönder ;) Sola å bli neger ska ja göra =)

Nepp om man kanske ska jobba lite nu innan man slutar.

Här skriver vi vad?

Hmm igår var de en helt galet stressig dag, kände sig som en yr höna hela dagen osm inte visste vart den skulle ta vägen. Började med Graf på morgonen va någon tävling som skulle bli klar. Men allt bara strulade för mig, trodde jags kulle bli galen. Skriver ut mitt arbete men bara halva för pappret tar slut, läraren ringer och beställer nytt som ska komma så fort som möjligt då blev e slappt kunde inte göra annat än att vänta. Jag å Lowisa åkte te stan men han som körde bussen va ju cp, kollade mer på sin msn i sin jävla telefon än framåt vingla som fan gjorde han, blev sur men sen tog vi en pizza å försökte lugna ner oss. Sedan stressa tillbaka till skolan för att göra färdigt allt men de bara krånglade. Trodde ja skulle  dö. Allt va så konstigt.
Sen hem från skolan vid 15.45 När allt var klart pratade med Ida, brukar ta ca 15 min att gå hem till mig från bussen, nu tog de 30 Idas fel haha =)

Idag var de skola också, Lowsia hade inte sin bästa dag men de kan ja verkligen förstå cp lärare... Tog oss igenom dagen hyffsat bra iaf. Sen mötte man Ida i stan, vi satte oss och var onyttiga och pratade ut om de mesta, känns bra... Finns alltid så mycket att prata om tror vi skulle kunna sitta en hel dag och bara prata om allt. De finns alltid något nytt bra att prata om. (konstigt nog)

Och alla som lånar tar å frågar efter cigg hela tiden, får panik. Okej vissa lånar man ut till man vet att man får tillbaka, men dom som kan med och fråga om cigg varje dag flera gånger och aldrig köper egna, varför röka då? Jag har nästan alltid cigg och har svårt att säga nej så därför ger ja bort cigg, men ja har fan inte råd att försörja mig och två till på cigg. Blir galen på sånna folk. Ge mig lite också. Och du jag vill inte ens veta hur många PAKET du är skyldig mig säkert en limpa om inte mer. Galet är de. Blir arg bara ja tänker på detta :@

Nu ska ja iaf ta mig en dusch, ringa Jenny, kolla på Idol å sen åka till stan.

Kicki kan med...

Eller nja kanske inte, Ida har suttit och förklarat precis hur ja ska göra, så nu har ja fixat en sånhär jag med. Får väl se hur flitig jag blir på att skriva bara.

Hatar att skriva första bloggen, blir aldrig något bra innan man kommer in i de.  Men iaf. Idag har ja vartit i skolan sen blev de att man tog en fika med Claes efter de, han ville de och inte kan ja tacka nej till de. Satt och pratade om en massa olika saker, känns bra att vara med honom man kan vara sig själv och man har å otroligt roligt. Vet inte varför riktigt ja sumpade den där killen, men gjort är gjort och vi är iaf bästa bästa vänner.

10 dagar kvar nu tills man ska till Gran Canaria, ska bli så härligt komma ifrån Sverige och denna jävla kyla med allt regn. Ja ska sola och bli neger, bada och dricka paraplydrinkar haha =) Längtar massa nu.

Och allt detta med "vänner" vilka är ens riktiga vänner och vilka är dom där som man egentligen kan sluta bry sig om. Skitsnack hit å skitsnack dit. Vem kan man lita på? Bara för att man tycker en sak får man skit för de och bara för man gör ett fel så får man skit för de. Och äkta vänner bryr sig exakt lika mycket om varandra. De ska inte bara vara en utav dom som ska ringa och fråga hur det är om man ska ses osv, hur svårt är de att få iväg ett sms? Tar MAX 1 minut  och fråga hur det är. Jag vet fyra stycken som står mig riktigt nära. Jenny Ida Lowisa & Claes utan er finns inget liv.

18 år om 4 månader =)

RSS 2.0