Okej?

Finns inget att skriva idag faktiskt, tröttare än tröttast är jag även fast jag sovit bra länge! Men lite jobb har jag hunnit med iaf ;)

Va kul att räkna ihop alla timmar ikväll för jag vet att jag kommer få gooo lön i september =) Kan inget annat än längta.

Imon är det iaf 1 september och hoppas och tror denna månaden kommer bli bra mycket lugnare än vad augusti har varit. Det ända som jag bara måste hinna med är att åka till min saknade syster och pappa! Inte sett dom sedan min student. Fy skämms.

en kass bild på mitt hår med..


Work!

Kvällen igår var trevlig! God mat och tårta, trevligt folk och en Pierre som var taggad till tusen! En helt klart lyckad kväll!

Var inte jätte kul att dra sig upp ur sängen idag dock. Men de gick och på jobbet har de vart fullrulle.
Massor utav skratt men även ledsna miner. Växelpedal var ett ord vi aldrig kunde släppa under kvällen och "pang".

Sova snart för imon är de jobb igen =)


Tagga!!!

Mycket som händer och alltid lika roligt.

Jennie och ja fira in helgen i torsdags lite överallt öl ;) P kom även till Jennie en stund! Nice kväll!

Färga håret igår, snyggt som fan <3 Kort kommer senare!

Vaggeryd igår. För mycket av det goda punkt

Bakis idag? Svar: Ja!! Johan har vart här snällast.

Nu.. Fika duscha och på ölen igen! Party hos grannen!

Crosstävling.

Kommit inanför dörren precis. Varit en fullspäckad dag med Ida. Varit på banken och fått pengar som ja inte visste att jag hade. =P Sedan staden, käkat gott osv. Sedan plocka mammsen upp mg och vi begav oss mot crossbanan där bror redan var och grejja med crossen och alla förberedelser.

Tyvärr gick inte tävlingen så bra. Ingen aning om vilken placering han kom på eftersom han gjorde en hemsk vurpa då han landade fel i ett hopp. Kom över på fel sidan av banan och slog i knät ganska så rejält. Men han haltade upp och kicka igång och körde vidare efter ett tag. (Y)


(inte hans cross på bilden)

Imon är det jobb och shopping som står på schemat! <3

Myskväll!

Efter jobbet igår blev det tända ljus, vin, god mat och trevligt sällskap! En lång natt och mycket skratt!

Vaknade upp hos mormor idag! God frukost väntade när man kom upp med sömnen i ögonen! Sedan kaffe med morbror! Nu är det staden som gäller med Sötnöten Ida.

På fredag är det Vaggeryd & lördag paaaaaarty hos grannen, fett najs <3

Crosstävling ikväll håller tummarna för bror!


Kan ni tänka er!



Kan ni tänka er, idag har jag haft körkort i 1 år. Tiden går sjukt fort måste jag säga. Men tiden går ju fort när man har roligt! Får hoppas på 1 år till nu utan farbror blå!

Shoooooppat <3



Inhandlade dessa fina stövlar <3

Så blir det!

Arg/Sur/ledsen/gladast vet inte vilket humör jag är på.

Men nu är det 0 kronor på båda mina konton. Så blir det när.. jag mår bra!

Är iaf hos en vän nu. Sedan ska ja till någon annan sedan hem och soooova.

Sluta?

Funderar seriöst på att sluta skriva blogg nu =) Varför ska folk egentligen veta vad jag gör hela dagarna, varför ska dom veta vilka jag umgås med? Allt som skrivs misstolkas bara. Helt jävla meningslöst.

Dålig på att skriva..

Har faktiskt inte hunnit skriva allt för mycket då de är fullt upp hela tiden =) Var iaf med Ida i fredags hos Ida där även Ida va ;) Haha drack kaffe å tjöta lite.

Igår var det jobb och slöa sedan åkte ja Ida å Jenipher till Robbin & Eddie punkt

Idag har ja jobbat eller aa ja ska jobba igen sedan men har rast i ngn timma nu! Underbart, får se va som händer ikväll är sugen på att göra något skojsigt =)

You <3

Och eller ne, ska inte skriva mer då blir Ida sur haha ;)

Duuuunka!

Såja, städat bilen invändigt idag de blev så fint så, fick en melongran a minsta bror också så snällt. Så nu luktar det Kicki i bilen =)

Efter ett tag kom Jossan Fredrik & lilla Emma hit. Fredrik hjälpte mig att koppla in min stereo, slutsteg och basar =) Jag säger bara hjäääälp vilken skillnad det är på basen ijämfört med hur de lät i min golf. Trodde ljudet skulle bli sämre men det belv det verkligen inte! Snarare 100 gånger bättre. Har inte kopplat in mina högtalare ännu. Inte riktigt kommit på hur vi ska sätta dom eftersom de inte är uppbyggt på samma sätt i denna bilen som den förra. Men väldigt bra orginalhögtalare ändå måste jag säga =) Kicki är nööööjdast ;)

Sedan åkte ja hem till Jossan & Fredrik och bjöd dom på pizza. Tack till Jossan som låna ut sin pojke en stund och tack till Fredrik som var snällast och hjälpte mig. Sedan hem till Jörgen fort sen till stan och tillsts hem till Pierre och tog en cigg med honom!

Nu blir det sängen så man orkar jobba imorgon! Är även väldigt nyfiken på att se mitt nya schema ;)

Såå gonatt <3

Vad allt kan bli bra av ett telefonsamtal!

Vaknade imorse utav att Ida ringde och väckte mig. Vi skulle in till stan och hon skulle tattuera sig men så blev de inte pga att det var stängt. Alltid är det något. Sedan till netonnet och köpte saker så ja kan koppla in mitt ljud =) Morgan kommer och gör det senare =) Värsta nice asså ;) Sedan mekonomen =)

Magda (min chef) ringde imorse också och frågade om ja ville jobba september ut! Svara självklart JA så underbart så nu har jag fått förlängt sedan får vi som sagt se efter september vad som händer men ja kommer nog få stanna kvar där! <3

Livet är ju bara så underbart nu så de finns inte. Allt kan vända så fort och jag är nog gladast just nu <3

Jobb Bio Bilköp<3

Man hinner mycket på en dag =)

Bion med Eddie Robbin & Ida blev "Sommaren med Göran". Helt okej film, trodde iofs att den skulle va bättre än vad den var och absolut ingen film man skulle kunna se två gånger. Tycker jag då iaf!

Imorgon blir det staden och självklart greja med min bil endel också! Koppla ljud osv =)


Gaaaaaaaaaaaalen <3

Cykla är inte min grej PUNKT!

Sådär en arbetsdag till avklarad nu 'r det bara tre stycken kvar =( Sedan är man arbetslös. Imorse när ja skulle till jobbet trodde jag nog på fullt allvar att jag fortfarande hade bil så varför stressa? Haha men i sista minuten kom ja ju på att cykeln är min nya bästavän. Sålde en rostig bil och fick ist en rostig cykel? Bra byte?
Men men stressat runt idag på jobbet gått på allt som allt tre olika scheman. Så full fart =) Dagen försan på en blinkning!

Nu har ja kollat bil ringt på några men inga som lockat sådär jätte mycket! Nu ska ja ut och ta en cigg sedan in i duschen och sedan till staden med Ida för idag blir bion av med Robbin & Eddie. Nu har vi iaf biljetter!

Så om man kanske ska skynda sig lite nu då? =) Tjing <3

Frally är såld.

Jaha där var frally borta. Var lika bra eftersom han var nära döden =P Fick lite pengar och nu letas de bli som faaaaaaaaaan. Både Robbin & Jörgen hjälper mig nu massa. Så vi får väl se om ja hittar en ny liten pärla inom snar framtid.

Efter att haft damp hela kvällen nu så kom Ida och hämta mig iaf. Hur hon våga de vet jag inte med tanke på alla saker hon skrev till mamma men okej ;) Tog en kaffe på donken mr BITCH var där moaha. Sedan hämta vi Robbin & Eddie och körde hem dom. Sedan fort hem till Mysan å nu är jag hemma! Ska sova nu eftersom det är jobb imorgon... Vill inte direkt CYKLA till jobbet men vad ska man göra? Damp på allt säger jag bara!

Men nu får de som sagt bli sängen :(

BIL?

Vad allt detta med bilar är förvirrande =/

Jobb jobb jobb..

Jobbat idag då, måste säga att det var sjukt jobbigt att gå upp =/ Å sen blev ja väckt också utav en person som ja verkligen inte ville bli väckt av men vad ska man  göra!

Gick iaf bra på jobbet och vet att det kommer klirra till gött sedan när lönen kommen! <3

Imorgon blir det jobb igen, ska upp tidigt och sedan vid 15.00 kommer ************ håller alla mina tummar och tår IGEN! Sedan får vi se om det blir en tripp till Trollhättan, ska snart ringa och kolla detta.


Bio blev hemmakväll!

Efter att alla varit väldigt sega idag, eller snarare jag och Ida så blev det ingen bio. Vi satt hemma hos Eddie. Eddie spelade & Robbin gjorde musik då passa ja å Ida på att smita till hemmakväll och hyra tre stycken hyffsat bra filmer som vi skulle kolla på ist! Sedan till maxi och köpte massa chips dipp och dricka =)

Det var mys iaf och ja kolla alla tre filmer från början till slut =) Inte dåligt för att vara ja! =) Det blir iaf bio en annan dag i veckan får se vilken det blir bara måste kika schemat å kolla lite med han som ja ska köpa min nya bil av ;)

Ne fan måste sova nu ska ju faktiskt jobba idag! Bara Robbin & Ida som inte har några tider att passa. Orättvist =(

Från början till nu <3 Ida Nilsson!

Allt började på somaren mellan sexan och sjuan. Då våra "pappor" kände varandra eftersom dom jagade ihop! Vi fick veta att vi skulle börja i samma klass till hösten och började prata på den då heta sajten LUNARSTORM! ;) Vi pratade om allt mellan himmel och jord och umgicks lite i skolan, men det var inte förän på vintern året 2003 som de sa klick. Vi var med varandra dagarna i ända och väldigt fort blev vi bästisar ;)
Vi åkte till Grekland tillsammans (även min första utomlandsresa) vi levde livet. Osv.
14 februari 2005 är också en lite speciell dag då det hände oss något mycket mys ;) Kommer ihåg när ja ringde dagen efter och minns nästan varje ord jag sa. ;)
Sedan hände det som inte fick hända. Vi blev ovänner och kontakten vi hade började rinna ut i sanden. 3 tuffa år blev det men vi klarade oss igenom det också. Vi byggde upp kontakten igen och nu är vi lika nära varandra igen som vi var då.

Jag vet att vad som än skulle hända så kommer Ida alltid finnas vid min sida, hon är den som stöttar mig till 1000 även om man kanske inte alltid lir glad för det hon skriver så vet jag att hon har så rätt! Jag litar på henne mer än vad jag någonsin kommer att kunna lita på någon och ingen kommer någonsin kunna älska henne mer än mig. Det vi har är äkta vänskap. Folk tar oss som 1 person. För det Ida gör, gör även jag och tvärtom. I smsen man får står det inte längre "Vad gör du?" utan "Vad gör ni?"

Ida Nilsson, det är vi! <3 Då, nu & föralltid <3






Bio ikväll =)

Då var kvällen redan planerad och den kommer bli lika nice som vanligt. Det blir bio med Ida Robbin & Eddie!

Ska iofs in till stan snart och träffa Robbin och lämna en sak som han vill ha =)

Sen i höst blir de 20 års fest i Jönköping för Mark fyller 20 =) Wiie!

Och sen är ja själv nu, FÖRSTA gången på en vecka. Som tur är så har Ida lovat att hon ska skynda sig tillbaka, eller nej nu ljög jag jag har tvingat henne att skynda sig för ja vill inte vara ensam. Moahaha <3

27 augusti ska ja å Ida shoppa saaaaatans mycket kläder! Iaf jag =) Då blir de gbg ;)

Men nu blir de cigg å sedan Robbin då ja! <3

Vänner <3

Måste bara säga att jag har dom bästa vännerna som finns! Vad skulle jag gjort utan er? Ida Robbin Eddie ni tre är dom bästa!

Detta inlägg ska vara under ARG!

Fixar och trixar hemma hos Ida nu så hennes familj har de fint när dom kommer hem ifrån utlandet =) Samlat ihop mina saker som ja glömt här osv men det var inte så mkt som tyr var. Snart ska vi hem till mig iaf och göra oss fina iofs så är vi redan det men lite extra då kanske =)

Sedan kommer det väl lite folk hem till mig eftersom det är kräftskiva. Sedan lutar det åt en go filmkväll med våra boys =) Vet inte vart vi ska vara ännu men de löser sig! Vi har iaf hunnit med mycket sen ja skrev för ca 4 timmar sedan =) Varit i stan och hämtat lite kattmat å sånt där som behövs ;) Bara blinka lite fint sådär så va de fixat haha!

Sedan begav vi oss mot ROMA <3 God pizza och massa dricka. När vi ska gå och hämta kaffe händer nog iofs det roligaste :O Men det får ni allt läsa om på Idas blogg! Familjen Nilsson asså :O

Ne men om ja kanske ska göra ett ryck så det händer något vi behöver ju inte vara segast idag också :O

ARG!

Vad fan är det för fel på min jävla blogg? Blir galen snart! Skiter fan i att blogga överhuvudtaget då de ändå inte blir som jag vill!

Har iaf varit hos Robbin nu ikväll med Ida & Eddie dom kollade film medans jag låg och sov så sött. Tycker film är något bland det tråkigaste som finns. Men Robbins säng är goo <3 Deckat i den två dar i rad nu inte bra haha!

Bakfull?

Åkte iväg till kräftfiskarna igår och prata med dom i ca 40 min sen åkte vi och hämta Eddsan sedan "race" hela vägen till Fristad ;) Eddie var den som var räddast när vi körde i MAX 5-10 km! Ska nog inte citera honom här ;)
Sedan var vi iaf hemma hos Robbin hela natten. 4 stycken i en säng kan va trångt ;) Men alltid lika kul som vanligt. Chilla gjorde vi minst sagt de var ju de boysen ville.

Åkte hem vid 7 tiden imorse och raka vägen hem till nästa säng. Nu är det pizza som står på menyn.

Och förövrigt känner jag & Ida oss bakfulla! Kan det bero på den lilla sömn vi får varje natt? För vi har ju inte druckit! När man är med Robbin & Eddie så blir de inte mycket sömn, mest skratt å damp ;)

Jobbat & nu boysen?

Jobbat massa idag, jävligt stressigt pga massa skit. Men så är de ibland. Han iaf åka upp till alla som fiskakräftor en stund å tjöta med dom och även säga hej till Pierre =)

Nu är Ida här och vi ska byta om lite sen ska vi till fiskestugan igen och snacka med dom. Sedan ska vi vara med våra killar :$ Ska hämta upp Robbin senare och även lilla sjuklingen Eddie om han inte blir ännu sämre <3

BTW! Ja å Ida är ute och går i skogen med vovven då vi hör någon tuta! Tittar ut mot vägen och ser bl¨ljus, plötsligt ändrar vi våran promenad och går mot dom nyfikna som vi är =) Ngn ****** som blev stannad MOAHAHA!

Ne fixa oss nu då kanske så inte killarna + allt annat folk blir sura =)

En natt hos Kim =)

Vid 01.30 begav jag och Ida mig mot staden och plockade upp Eddsan sedan raka vägen till Kim där även Robbin (bror) & Wallman var =) Satt och lyssna massa musik. Och jag säger bara en sak Robbin du kommer lyckas. <3 Och när den kommer får syster ny bil ;)
Mycket garv och ont i magen, försvunna personer och nattens höjdpunkt. Kims helt underbart otroligt goda KAFFE kunde ju inte annat än älska de.
Så samma tid & samma plats imorgon har utlovats utav Kim och samma goda kaffe <3

Bilder lägger jag upp imorgon lovar =)

Robbin visade även att han var trött :
- Vem är din kompis? Är han musikkompis?

Vad som egentligen skulle stått var :
- Vem är din kompis? Är han musikkunnig?

Vi har även fått reda på att killar gillar brudar <3

Vaggeryd <3



Jag ljuger om ja säger att vi inte kommer ha kul i Vaggeryd =) Jäääävlar vad det ska festas <3


Vilken dag <3

Kom hem till Ida där maten var färdig riktigt gott =) Sedan ut å gå med hunden och hoppa in i duschen =) Sedan var det bara att bege sig mot staden och möta Eddsan <3 En cigg eller 10 å kaffe på de =) Galet mys var det iaf. Kan ju inte säga att det inte var trevligt ;)

Nu sitter jag och sambon med varsin dator i knät med popcorn emellan oss och tv på de. Sociala vi är! Men roligt har vi. Jag försöker få Kim att bjuda på kaffe, hmm går väl sådär han vågar inte ta hem så fina flickor när han har de så stökigt haha ;) Försöker locka med popcorn nu men hmm får väl se hur det går.

Första gången jag sett Robbins gulliga sida nu. Shit happy for you <3

Vad händer?

Min blogg lever som sagt sitt egna liv, vilket är väldigt irriterande. Får väl se om den kanske blir normal någon gång...

Sitter iaf i Idas rum alone nu och fixar å donar lite och genom högtalarna strömmar Basshunter - Every morning. Den går på repeat så får väl se när Ida kommer och gapar på mig att hon vill höra något nytt!

Varit en stressig dag på jobbet också, men de finns sånna dagar också. Lite övertid osv ;) De ger extra pengar wiiieho!

Får se om de kanske blir kul i helgen ;) Får väl kanske ta och storhandla åt mamma med haha den som lever får se! <3

Sova nu upp tidigt imon!

Cp

bläääääää

Min blogg lever visst sitt egna liv märker jag!

Får se om ja vill uppdatera senare kanske!

Frally = Blocket
Bilen gick inte igenom bes.. Så Ida ska vara glad att hon lever. Jag kan väl inte säga att jag är gladast då jag inte har råd att fixa felen. Lite för dyrt för min lilla plånbok =( Vet inte vad ja ska ta mig till, vill verkligen inte sälja bilen för den är så jävla underbar att köra.

Men nu har jag tyvärr inget val, så nu får vi se vem som köper den eftersom min kärlek ligger på blocket ='( Letar för fullt efter ny kärlek nu, men de kommer bli svårt. Att hitta någon som man verkligen vill ha. Allt mitt ljud ligger utspritt överallt hemma och jag har varit en tickande bomb hela dagen.

Haft massa tjaffs å skit hemma hela dagen också som inte varit allt för kul. Men kan folk inte bara hålla sin jävla käfft stängd så får personen i fråga skylla sig själv. Ne stackars Ida som får stå ut med mig.

Vakthund?

Nu när ja lever samboliv i en vecka, så har jag & Ida en vakthund som skyddar oss emot alla spöken. =)



Eller så hade vi kanske inte de =/

Tralala <3

Äntligen jobbat klart mina 4 dagar så imon är ja ledig men då ska ja å frally på äventyr ;) Hoppas hoppas hoppas =)

Igår var det mys hemma hos Ida direkt efter jobbet =) Fick gooood mat å sedan var även Johan där =) Götta oss vid tvn innan de var dags för sängen! Upp och jobba idag, har väl varit halv seg och då blir ja väldigt lätt irriterad. Men bara ta på ett litet leende så går de bra =) Tur att man får mys sms som gör en SÅÅ mycket gladare! <3

Ska ta med mig Ida till staden en sväng sedan, tur att man dubbelkollar saker ibland säger jag bara ! Sedan blir de mys med henne ikväll =) Slänger nog in ett inlägg senare igen =)

<3 dig dig dig

Ida Nilsson



När jag ringer till Ida så får hon höra denna gulligull låt ;)
De ni haha!


Söndag!

Får skämmas lite som inte han uppdatera er igår men dagen var väldigt fart fylls måste jag säga!

Först jobba till 15. Sedan satt jag borta hos Jennie en timma ca och tog en cigg och prata lite. Sedan hem fort in i duschen och iväg till stan och träffade David en stund. Snacka massa skit å tog en cigg eller kanske två ;) Sedan hem igen och då kom Ida & Jennifer på kaffe å bulle! =) Sedan körde jag mamma + 3 till stan och då satt vi hos Ann. Blev att kasta dart en gång med men trodde vi att vi skulle vinna emot någon som varit med i sm ;) Haha nee de gick inte! Sedan åkte ja hem till Ida, Snacka lite skit och sedan var ja rädd. =P Prata lite med Eddsan och sedan var det allt blunda som gällde.

Idag jobbar jag också =) Är hemma nu en stund mitt på dagen för att sedan jobba ikväll igen och sen hem till Ida =) Ska ju va sambo med henne i en vecka nu grr ;)

Men nu vet ni iaf vad som händer i mitt liv. Bara jobb och flänger överallt på minsta tid som finns. Ingen ro att vara hemma =)

Nu ska ja sova en stund, blev inte så mkt utav de denna natten. Sedan ska ja packa =) Sen back to work 14.30 =)

Nu har helgen börjat!

Då har helgen börjat nu då... Har bara massa jobb framför mig men de kommer bli kul! Får ju lite bättre betalt då med så ;)
Helt okej dag idag, ätit krabba å grejjer haha säger bara fyyyyyyy fan va äckligt det var. Kasta i mig massa godis efteråt för att få bort den äckliga smaken!

Sedan har ja beställt tid för min frallybil. Dom ska nu gå igenom hela min älskling för att kolla om han mår bra =( Så på tisdag hoppas jag frally är på bra humör ;) För de va han inte igår. Fråga Bella hon vet för hon var med och upplevde allt haha!

Ne nu väntar jag bara på att mina små pumpor ska bli klara sen ska ja sova ;)

Singel & Sökande <3




Kom hit ska ja visa dig vad jag kan!
Jag gillar tjejer med stora BRÖST!
Om du vill slå en pling får du höra min röst!
Just nu är jag singel och sökande och söker dig som är EJ rökande!
Vill du få en + poäng? Ansträng dig då i min säng.
Har du långt och fint blondt hår ska du nog ej bli så svår!
Dricka tills vi blir rätt fulla ta med dig hem och sedan ******.
Titta på mig allihop och smsa mig om du vill bli ihop! <3





Hittat drömen till HAN nu! Eller NEJ JUST FAN =/ De går ju inte. BlondieBella I´m sorry =(

Oookej!



Måste säga att min cam äääger (nooot)
Men nu är ja redo för staden och kaffet med BellaUnderbarBus


22 dagar kvar <3

Sakta men säkert, nu är det bara 22 dagar kvar till Vaggeryd med flickorna. Bellbus Sötnöten Ida & Janina <3 Då är de fest som gäller =) Få träffa dessa sötnosar också ohlala ;)



Sol&Bad

Idag blev mitt först dopp i en sjö =) Helt undebart inte kallt ens ;) Var iväg med bröderna sola lite med och färg fick ja kan ja lova på två timmar =) Sedan hem för att dom skulle få mat. Nu ska ja väl snart hoppa in i duschen och sånt, men de lär dröja måste ju spela lite först. Loovar att ja inte är beroende alls =)

Möta Bellabus sedan när hon slutat jobba med =) Grr ;)

27,7 <3

Satt i käket halv nio imorse och åt frukost med minsta bror Jimmy. Kollade hur varmt det var ute och då var det redan 27,7 grader. Vilket betyder att det bara kommer att bli varmare. Så underbart & jag är ledig så får passa på att bli lite brun igen kanske? Jag har ju väldigt lätt för de =)

Kom att tänka på en rolig händelse igår när ja skulle sova. Måste ju helt klart bara berätta den. Inte för att jag kommer ihåg precis ordagrant nu men ändå ;)

Han - Killen på msn
Jag - Jag
Hon - Tjejen på msn

Hon : Jag har färgat mitt hår ljust för din skull =)
Han : Jasså :$?
Hon : Ja för du gillar ju blondiner =)
Han : Så gullig du är :'D
Jag : MEN HALLÅ! (asgarvar) Du gillar väl fan inte blondiner?
Han : (Asgarvar) Haha neeeeeeej! Brunetter ska de va ;)

Så fel de kan bli asså <3

Anonym ;)

Vilken slö dag de blev ändå! Tror att det behövdes, legat i soffan hela dagen och funderat över mitt liv då de gick upp ett ljus ;) Så när moster kommer hem ifrån Helsingborg ska ja prata med henne om en grej ;)

Vart i stan en sväng också och hämtat bror sen åkte vi förbi Bella och tog en cigg med henne, eller jag gjorde de. Bror satt kvar i bilen och lyssna musik!

Sedan hem och kolla ngn kass film med mamma. De är rätt skönt att kolla på film då man vill att tiden ska gå. Men aa nee inte riktigt min grej ändå!

Imon blir de stan en snabbis och kolla lite grejjer sedan får vi se om de blir ngt på kvällen eller inte. Just NU känner jag verkligen inte för de men vem vet hur man känner imorgon?

Ska gå ut och ringa bejbi nu och ta en cigg sedan försöka sova med alla tankar i mitt huvud. Kan de inte bara bli måndag snart?! Saknar Eddie så otroligt mycket och behöver verkligen honom nu! Vi ska ha den bästa dagen någonsin då =) Aww <3

Å just de anonym? Måste vara roligt att kommentera anonymt ändå va? Ja tycker helt ärligt inte man slänger iväg en kommentar om man inte står för det man skriver så därför publiceras inga anonyma kommentarer. Själv så står jag exakt för de ja skriver och behöver inte va anonym de är fegt! Annars kan man ju kommentera anonymnt (tror man) men bara råka glömma ta bort länken till sin egna blogg! Då är man smart! <3

Bellabus har gjort mig tokkär <3

Jag äääälskar den <3


Crazy Night <3

Jag och Bella åkte runt lite överallt igår och hälsa på folk. Först hem till mig å hämta nya skor å mammsen hade satt på kaffe så blev de lite godis på de med ;)Sedan träffade vi Linda & även Johan å Grönman! Sedan till Janina där började planerna smidas <3 Upp till Janina fort fort  sedan satt vi i en bil på väg till High Chaparall ;) Var på Salonen och sedan in på området och fotade en massa, vilka kort de blev haha och fan va kul vi hade.
Det är impuls grejjerna som är roliga.

tror iofs Bella & Janina tyckte ja va lite osocial på vägen ner, dom prata med mig men ja hörde inte, jag var inne i min konversation med Eddie. PUNKT! Haha.

Var väl hemma vid 4  imorse då hade man varit vaken ett braa tag eftersom ja jobbade igår också deckade i sängen bumms. Men Bellabus ringde och väckte mig idag vid 3 tiden tur det! Så nu ska ja hoppa in i duschen och se vilka äventyr det blir idag <3


Eddie älskling Norberg <3

Sitter hemma hos Bellabus nu! Hon är i duschen såtänkte slänga in ett inlägglite fort =) Jobbat idag ockå soma vanligt. Lite gött pengarna bara rullar in!
Sedan va ja på kalas hos Morgan =) 1 år kvar till gubbe ;) Haha! Jättegod smörgåstårta + tårta =)
Sedan hemfort för att bror skulle iväg och träna, så ja kom inte riktigt iväg när ja ville till Bella eftersom det stog en släpkärra framför med min bil med crossar & cyklar på =( Men men.

Bellabus har bjudit på gott kaffe och kaka hon gjort själv ;) Haha eller?
Vet inte vad som händer sedan faktiskt.  =) Den som lever får veta!

De bästa av allt än så länge idag var iofs mina godmorgon sms jag fick utav Eddie! <3 Han gör mig gladast! De gjorde han igår också efter vårat långa samtal. Jag älskar honom och han älskar mig och INGEN kommer kunna sklija oss åt eftersom vi är bäst av alla. Allt han sa till mig igår gjorde mig gladast, han vet hur  man lyckas. Och att veta att man kan komma till honom när man vill oavsett vem som är där och även om han har dejt eller va fan som helst gör mig glad. Det är äkta vänskap. Höööög prioritering ligger jag på! Samma som han gör för mig. Nr 1 för varandra <3 Det är precis så som det ska vara! Och längtar till på måndag då jag ska få träffa honom =)
Låt veckan gå fort!

Ne men hmm inget mer att skriva så nu får Bella bli klar <3


GISSA!!!



Någon som kan gissa hur gammal jag är på denna bilden?

Bästa vännen <3



Får bli denna låten idag ;) Bara för att mina tankar är hos Eddsan och får massssssa minnen när ja hör denna låten. Spec när han sjöng den för mig :$ Iofs inte just ordet Camilla men ändå ;) Han gjorde sina små ändringar och det va superduper mega sött :D <3 Love!

Mina vänner är dom bästa <3

Jobbigt att gå upp imorse kan ja lova då ja knappt fått någon sömn inatt! (vattenfast mascara is the shit) =)
Men bara att bege sig mot jobbet och den kunde inte börjat bättre då jag såg en glad Pierre vinka som en tok då han såg mig =) Gick in och börja planera upp dagen som blev helt okej. Kom väl in i lite svackor då och då men gick niice.

Väl hemma  skruva ja verkligen isär hela datorn. Fan va mycket små skruvar de finns asså haha men nu funkar den helt okej igen och det var ju de som var meningen! Sedan kom Ida, låg i sängen och kolla när hon sminkade sig och prata en massa. Blev nästan lika arg idag som ja va igår men men...

Jag är glad att jag har dom bästa vännerna. Och den som försöker få mig och Eddie ovänner kan sluta upp direkt för INGEN kommer någon sin lyckas. <3 Såååå puss på de!

Nu ska ja på mobil jakt. Minns inte vart ja gjort av den och vet att de finns sms som väntar på mig haha!

Å en sak till =) Bellabus är snart i Borås <3

Trött!

Blev att åka hem till Robbin en sväng innan var meningen att ja bara skulle hämtat honom så vi skulle åkt och badat med Ida men eftersom han är så seg så hann vi inte de :( Han skulle grejja med sin cross och även välja kläder i 100000 år. Han är nog ändå värre än vad jag är så satt och prata med hans mamma under tiden! Lika trevligt de! =)
Sedan när han väl var klar så åkte vi till Ida & drack kaffe och åt paj MUMMS! Robbin och Filip spela pingis. Hmm undra hur de gick ? ;)
Körde tönten till Kim sedan iaf. Dom skulle till .......... ;)

Nu är ja tröttare än tröttast men de får man va =) Men de blir inte sängen för mig på ett tag eftersom att jag har en tid att passa haha! Ida kan du gissa vad? ;)

Ne lite mer musik kanske och snacka skit med goingarna på msn =) Vilket liv..

Asshunter - Fjortisdunk <3

Haha ni får skratta åt mig om ni vill men denna låten går om och om igen i mina högtalare ;) Man blir glad utav den! Personen som gjort denna låten har även gjort min låt : Autotune ;) Så puss på de <3


Glädjetårar <3

Jobbat idag, kan ju inte direkt säga att de var jobbigt att gå upp imorse! Så utvilad som jag var! Jobbat ihop med Martin idag och glassat runt =) Världens slöaste dag heeeelt klart!

Sedan hem väntar nu på att maten ska bli klar ;) Så slänger in ett snabbt inlägg innan dess!

Suttit och beklagat mig för Bellabus ett tag nu och hon har fått mig att tänka till både på det ena och andra. Känns faktiskt bra att få prata av sig ibland. Så länge man gör det med någon som man vet bryr sig! Tack hny <3<3<3

Sedan fick ja de där smset också. Inte hört av * på väääldigt länge. Trodde personen gått upp i rök, men sedan fick jag ett sms. Jag blev så otroligt JÄÄÄÄVLA glad. Blev helt tårögd och visste inte vart ja skulle ta vägen. Visst det kanske låter löjligt men wiiiie går inte att beskriva känslan <3

Efter maten blir det iaf att åka till Ida =)

Måste ruuusa =)

Sovit bort en hel lördag!

Det är vad jag gjort, roligt? Onej men är iaf utvilad till max. Låg i sängen och skicka lite sms med * tills ja blev otroligt trött! Och klockan var väl 18.30 kommer ihåg att bror kom och fråga om ja skulle sova. Mitt svar var NEJ absolut inte bara vila lite. Vaknar upp igen strax innan 22 bra gjort. Där försvan min kväll... Men hoppa in i duschen väldigt fort. Sedan in till stan, plockade upp Jenny och åkte till donken ch drack kaffe å prata med Morgan. Nu har hon även fått sina efterlängtade saker. Och Frida hon har dina böcker nu också!
Åkte sedan å lämnade henne och begav  mig mot Sjömarken och plocka upp två grabbs å körde dom till staden sedan raka vägen hem för min del =) Ligger i sängen nu igen och ska slå igen dom gröna. Men fråga mig inte hur ja ska lyckas för ja är inte ett dugg trött!!!

Ta en sista cigg och sedan måååååste jag sova! =( Upp tidigt imon ju. Om 4,5 timmar för att va exakt. Hur ska detta gå?


* <3

Liseberg :)

Igår var det Liseberg som stog på schemat. Hade gryymt roligt. Var nere vid 11 och inga köer alls på hela dagen kan de bli mer underbart ;) ? Andra åkatraktionen vi åkte var flumride... Kanske vi inte skulle gjort? Jag såg ut som en dränkt katt men de var kul. Vi gick gasten och min bror blev sååå sjukt rädd fan va vi skratta. En gast ville tom följa honom ut men då blev hn bara ännu mera rädd.
Det var våran familj och Morgans och när dagen började lida mot sitt slut så gick vi runt med 9 stycken stjärnvinster en jääävla hög med gossedjur och annat lite smått å gott.

- 3 stycken Marabou
- 2 stycken geisha
- 1 dummle
- 1 plopp
- 1 toblerone
- 1 kexchoklad

mmmm va gott haha fast bara 4 av dom var vår familjs.

vid halv 22.30 skulle vi åka flumride igen (jag var fortfarande inte torr). Jag tog av mig lite kläder så ja kunde ha något att värma mig med sedan och det är ja glad att jag gjorde. För de såg ut som att jag badat med kläderna på. Även bror!
Men skratta gjorde vi och folk kolla allt lite konstigt på oss när vi hoppade ur =)
Körde hem i bara underkläder och en tjock tröja till Borås. Folket på statoil hade ju lite å kolla på iaf haha!
Men helt klart den bästa Lisebergsresan på braaaaa länge =)

Måste säga GRATTIS till ADDE med som fyller år idag med =)

RSS 2.0