Fredag =)

Var en kort skoldag idag =) Vilket var skönt, man fick ju ledigt från sista lektionen så då kom mamma och hämtade mig. Åkte till Jenny å fick mina pengar och mitt halsband, efter de övningskörde jag en massa vilket gick kanon bra =) Kunde nog inte gå bättre.
Åkte runt lite och sedan hem och drack kaffe =)
Sedan har ja spelat massa gutiarr hero grym på de nu haha =) Suttit här och bara tagit de lugnt ;)

Blit sova tidigt idag så man e utvilad till imon då ska man köra lite mera och sedan till skara =)


Wiiie

Helt okej dag...

Skola först dagen gick segt som fan men tillsut gick iaf ja å Lowisa till satn, gick och snacka lite med Assar & Claes sedan hade man körlektion. Chriss tyckte att det gick bra, jag tycker la att de gick sådär haha, me nde blir bara öva öva.
Efter de så va man med Ida, vi gick och åt, Ida bjöd ;) hihi och snacka massssa skit som vanligt, var trevligt. och tack för den goda tre rättersmiddagen =)
Vid halv 8 tog man bussen hem. Nu sitter man bara och slöar sönder vilket är hyffsat skönt.

Imon blir det ingen lång dag i skolan iaf vilket man kan jubla över så ja slutar vid 11 =) Då kommer mammsen och hämtar mig och vi ska övningsköra lite sedan hem. Kvällen imon kommer bli lugn, gå bort te grannen lite med kanske å kolla hur allt är =)

Men lördag fan vad ja längtar till lördag kommer bli as kul verkligen, och Claes ja ska inte lacka tänk inte på de vi ska ha kul. Vi är vänner och ska festa loss. Okej?

Ne sova tidigt idag kanske =)

Natti på er.. <3

Ida de va kul att se dig igen =)

Ork...

Sitter i skolan nu har tråkigt fy fan... Men men får la helt enkelt överleva.
Snart är de ju iaf lördag och då ska man ju till Skara =) Komemr bli roligt jag och bästis ska äga eller va säger du min lilla Zonie ;)
Körlektion idag efter skolan får la se hur de går känner inte för att köra orkar inte bry mig haha.


Fy fan...



Ne nu ska ja gå och ringa Johan och hoppas han kan få mig på lite bättre humör...

....

Orka sskriva överskrifter blir inga roliga ändå.

Har iaf varit med Josse lite idag hon kom hit och drack kaffe efter de åkte vi till coop jesper följde med så han kunde klippa sig och jag klackade om mina skor härligt, så nu har ja skor till på lördag =)
Sedan köpte jag lampor till mitt rum så nu ser jag igen wiie =) Haha.

Ska snart ringa lilla assar och tjöta skit moaha ;)

Sova tidigt idag iaf de e vad ja ska göra :)

Pussen ;)

Onsdag och längtar efter helg...

Sitter i skolan nu, har visst inte mycket kvar i denna kursen vi läser nu heller. De börjar märkas att sommarlovet närmar sig. Känns så skönt så. Ska söka lite sommarjobb idag när ja kommer hem och de där extrajobbet också. Så får vi se vad som händer.

Men nu vill jag ha lördag, då blir de Skara & massa party med min bästis Niclas ;) och en såndär Badhboll. Kommer nog bli mycket trevligt tror jag, träffa lite gött folk och ha så jävla kul. Sen ska ju jag få sminka Assar & Claes med haha och ja nu har ni nästan lovat de så tro inte att ni får ändra er ;)
Vet att ja skulle gått på krogen med dig i helgen Jenny men de kommer fler lönehelger och de i Skara är faktiskt inte var och varannan dag.
Men iaf paaarty med boysen =)

Ne jobba lite mer nu så man inte kommer efter! Fan va ja har börjat bli duktig på att plugga, tror ja slått i huvudet eller något =/  haha. Men va fan de är göttans och gör man allt direkt blir man ju massa ledig sedan =)

Vänner är tusen gånger bättre än kärlek. Tänker mer posetivit på allt detta nu än för bara någon dag sedan, men kan ju vara för att jag vet att vi alltid alltid kommer vara vänner. Älskar dig vännen <3

Nepp röka lite nu sen fortsätta Puss på er (=

Trött =(

Vad jag har varit duktig idag =) Först skola och sånt, hade tryck imorse och det är verkligen alltid lika roligt, gjorde några böcker idag och innan vi fick ihop allt var lektionen slut haha. Efter de blev de lite svenska och arbetsmiljö sen idrott hade dans vilket var rätt roligt våran dans e as snygg hahaha. Eller va säger du Jonas ;)

Sen blev de raka vägen hem, är barnvakt nu och har ÄNTLIGEN gjort klart min historia inlämning, så jävla gött =) Tänkte ja ska ducha nu och efter de börja på min andra inlämning som jag med vill få klar så fort som möjligt =) Men den är så betydligt mycket svårare måste tänka på ALLT man skriver och ja fy fan... Men en bit på vägen vill jag komma idag i alla fall.

Va ska man hitta på imorgon då? Fortsätta plugga så man kan leva livet lite kanske och slippa sitta och skriva och tänka så mycket? Hade varit gött. Men i alla fall, i april är två kurser avklarade och de kan ju inte bli mycket bättre. Två av dom tråkigaste också =)

Fixa extrajobb med så man får pengar kanske? Hmm ja vi får se har mycket som snurrar i huvudet nu haha =)

Nepp va ska ni hitta på i veckan då? =)

25 Februari

Skola skola skola, de är tråkigt måste jag säag, men har iaf haft körlektion idag också, gick bra tycker jag nog allt haha.

I lördags var de party i Ulricehamn, hade riktigt roligt och tack för lånet av kläderna Jenny de blev snyggt som fan =)
När vi kom dit fick vi champange stavas de så Haha? Efter de världens goaste mat och efterrätt. Sedan blev de dans och gratis dricka i baren. Haha fick vara DJ ett tag också gick hyffsat bra och om ni frågar mig blev musiken hundra gånger bättre =)
Efter en lång kväll av festande så åkte vi iaf hem, gott och sova då kan jag lova (=

Igår satt man bara hemma och slöade, spelade lite också haha.

Efter skolan blir de em till Claes, tänkt låna hans dator lite också och kanske fixa en inlämning te skolan får se vad jag orkar...

Nepp 40 min på mig nu att göra en tidning moaha ciao <3

Övningskört...

Blev väckt 9 imorse, dumma dig Josse de va elakt, haha men hon fick gå igen så ja kunde fortsätta sova. Vaknade vid 1 någon gång kanske, då åkte jag och mamma ut och övningskörde. Åkte och köpte en as snygg klocka till mig =) Lite presenter och så med, sedan körde vi bara runt, börjar gå hyffsat bra nu och snart vill ja ha körkort.

Nu ska man snart äta hoppa in i duschen och efter de göra iordning sig, för att sedan ikväll åka till Ulricehamn för att festa. Måste bort till Jenny med och lämna alla hennes glas tänkte jag =) Hehe.

Va ska ni hitta på ikväll?

Kvällen...

Har varit en ganska skön kväll ändå måste jag säga, jag och mammsen åkte och solade vid 6 tiden eller något gjorde sig fräsch och åkte hem och satte sig vid tvn, efter ett tag kom man ju på att ciggen var slut med men snälla teddan skjutsade till tårpilen så jag fick köpa =) mycket snällt.
Sedan hem igen, kollade lite på lets dance tycker inte de är bra men de får duga. Jenny ringde och tjatade på att jag skulle följa med till Frida men orkade verkligen inte det idag.
Sen blev de att man gick bort till grannen Jenny vid 11 tog någon cigg ihop och provade kläder, fick låna lite snyggt till imon =) Kommer blir riktigt nice måste jag säga haha lovar å visa kort ;)
Sedan var dom så snälla så dom följde mig hem inte för att de är långt men hunden behövde gå ut också.

Nu ska ja snart krypa ner i min goa säng kommer bli skönt ska sova lääänge imorgon kan jag lova =)

Linus dumma dig som tog med dig gitarr hero ;) Din buse, jag vill med spela men nehe då de kan jag ju inte nu.



Tycker om dig <3

Fredag 22/2

Sitter i skolan och är väldigt trött, förstår inte varför ja som gick och la mig hyffsat tidigt och allt igår :( Men men, denna dagen ska väl också ta slut snart hoppas jag. Igår kom iaf mammsen och hämtade mig i skolan. Fixa lite saker sedan hämta vi mitt & Linus gitarr hero =) Så jävla kul är de satt och spela de lite igår med, men Linus fick passa på och spela desto mer eftersom han inte är hemma på hela helgen.

Jörgen Gröhn & Amelie va ute hos oss igår också. Skulle försöka fixa hennes kläning men de slutade med att mamma fick göra de, Gröhn å Jögge röjde ute i garagte så jävla mycket större de blev helt plötsligt =) Haha dom ska måla om å grejjer sedan med och ja tror de kommer bli grymt fint (= Haha kan ju ja ha min bil där sedan ;) ?

Idag ska ja iaf ta de väldigt lugnt hemma, slöa i soffan och kanske vara duktig och plugga lite så man inte ligger så mycket efter, ska ju spela med såklart =) Hehe. Imon blir de iaf party, kommer bli riktigt roligt men ja vet inte va ja ska ha på mig =/ Men de löser sig väl alltid på något sätt.

Kan vänta på dig i resten av mitt liv, du är den ända för mig och hjärtat slår för dig. Tycker om dig <3

20/2

Kom precis hem från stan nu, började dagen med att försova mig sedan iväg till skolan. Efter de blev de körlektion och Chris tycker ja är riktigt duktig och att de verkligen märks att ja vill ha mitt kökort, så han tror detta kommer gå fort =) Vilket jag med hoppas på såklart! Efter de så blev de att möta Johanna, gick till tant grön och fikade och snacka skit i 2 timmar. Va riktigt roligt att träffa henne igen =) Var bra längesedan, får vi göra om väldogt snart tycker jag. Och då får Jennysen följa med också, vi var ju trion haha =) Johanna hade fått liten mage med så gulligt (=

Funderar på att börja med min akademiska uppsatts i samhällen, Jenny vill du göra den eller haha? Orkar inte och de verkar jobbigt =/ Men men ska vara klar om två månader men kanske bäst att göra färdigt den fort så man är ledig sedan =)

Igår var man med Claes hela dagen nästan, åkte hem till han efter tryck lektionen, la mig och vila i hans säng medans han plugga lite teori. Sedan kom han å myste med mig, haha han kunde inte motstå ;) Eller va säger du C? EFter de körde ja försa körlektionen med gick hyffsat men som sagt så väldigt mycket bättre idag =)
Sen till Claes jobb drack kaffe å så tjöta man med Pavo och Pelle. Haha =)

Va ska man göra imon tro? Köra med mammsen lite kanske?

///


Night...

Har varit hos Claes nu ikväll, hade så tråkigt hemma så tog bussen och mötte han efter hans jobb. Skulle hem till han å dricka kaffe vilket ja var/är väldigt sugen på. Gick till city å handla lite sedan hem til honom. Satte på kaffe och när de äntligen var klart och skulle dricka smakar de satan så konstigt, haha gick å kolla när de där kaffet gick ut och de va typ 1 & ett halvt år sedan :S Fy fan gick inte att dricka blä blä. Så de blev fanta ist :( men fick iaf chips (=
Kolla lite tv å så ville sett csi men min buss gick så va tvungen å gå :( tråk tråk.

Körning imon första gången med bilskolan haha vill inte ;) Kommer gå kasst!

Nepp sova strax maybe?

Jaaa!

Mycket bra dag idag även om skolan började igen efter ett underbart lov.
Efter att Jenny å alla dom gått hem igår så blev de kolla Wallander och sedan kröp ja ner i sängen å tjöta med Claes en stund på msn, kunde inte somna var aldeles för nervös kan jag lova. Vakna i morse iaf helt klar vaken, blev en lång dusch å massa go frukost hehe sen kom mormor å hämta mig å skjutsade mig till bussen. Var som ett jävla asplöv hela morgonen, gick iag till vägverket och gjorde uppskrivning, och ja klara den haha så jävla glad jag blev (= Trodde aldrig att de skulle gå men 55 rätt fick jag iaf vilket jag är väldigt nöjd över (=
Så nu har man bara körningen kvar vilket jag tror kommer bli svårast :( Men de är väl bara kämpa på.

Skolan idag var inte så länge gick bara på en lektion och de räckte, bra början hehe. Ja å Camilla har suttit massa is olen idag med, härligt. Är ju fan varmt ute. I skuggen här är de iaf 11 + vilket är sjukt för att vara februari, eller har ja fel?

Får se vad man ska göra sedan är ju värsta glad idag och vill verkligen inte sitta hemma :(

Du gör mig så glad!

17 Februari & min dag =)

Yeah nu är jag äntligen 18 (= Haha underbar helg har vi haft wiie.
Igår blev de föfest här iaf, Ja å jenny hade massa kul, efter ett tag kom Frida Coffe Assar Hogge Fido Mell Claes vi sjöng sing star och drack massa gottit (=
Gick bort till grannen med men hon blev lite sur får skylla på fyllan men sen drog vi att te Swing. Gick in å drack ännu mera gott.
Efter krogen blev de hem till Claes, sov där i natt och underbart att vakna på morgonen så fick man ett grattis å massa mys haha (=
Gick efter ett tag å åt pizza sedan tog man bussen hem.
När man väl var hemma var de fullt av folk här med. daniel & Stefan satt i köket å i stora rummet vänta mammas kusin med familj. Sedan kom Alex & Johan förbi och drack kaffe och sa grattis (=

Sedan kom Jenny Daniel Stefan My Emelie & Ella. Fick en grogg av Jenny som ett förlåt för de som hände igår (=
Lite sing star blev de allt idag också riktigt nice (=

Funderar fan på att sova snart haha. Plugga lite å så med.

Men tack för alla grattis sms å allt ja fått ni är underbara (=

Underbara dagen har äntligen kommit ;)

16 Februari <3

Sitter hemma nu och tar de rätt lugnt. Får snart börja ladda för kvällen tror jag allt haha, vet inte vad ja ska ha på mig eller något lite jobbigt haha. Vilka stora problem jag har.
Igår hade man iaf kalas för släkten å lite vänner.
Fick en massa roliga saker, massa massa pengar linnen å underkläder å så. Av Gunnel fick jag en raoyer vilket jag tycker va väldigt snällt så första inlägget ja skriver på min egna dator nu hehe (= Kan ju inte bli bättre. Av C fick ja fina blommor och en god drick som ska smakas på ikväll. 6 stycken svarta vinglas med och vin. Glasen e as nice (= Va fick ja mer för kul? Haha tvättkorg å massa sånt av Jörgen, han tycker ja ska börja tvätta haha får la se när det sker ;)

Senare på kvällen igår blev de iaf sing star och de va riktigt roligt. Claes ville inte sjunga till en början men han höll allt i micken med till slut (= Riktigt kul var de tycker iag jag (= Sedan sov sötnosen hos mig, massa mysigt. (=

Ska väl snart in i duschen å så. Kanske bort å prata lite med Jenny å kolla vad dom gör för roligt.

Skriver kanske mer sedan. Puss

15 Februari

Nu är det fredag och allt börjar närma sig hehe, ikväll blir de kalas, kommer bli nice massa folk ska komma (= Och riktigt kul är det att släkten från gbg också ska komma hit (=

Pappa Karin & Hanna
Farmor & Farfar
Bettan Janne Markus & Linnéa
Per
Anette David Emil & Ludwig
Stefan My Johan Emelie & Gabriella
Mormor
Gunnel
Jörgen & Amelie
Ann
Claes (kanske)

Blir lite roligt folk iaf, haha skrev upp alla även om nu inte ni vet vilka de är (=

Och imon blir de party eller iaf förfest här sedan krogen.

Nepp nu ska ja ner och duscha och sånt efter de ska ja iväg och klippa mig, vill inte haha ;) Rädd om mitt hår ;)

Haha mormor hade skickat in kort till tidningen idag med fy fan så man ser ut haha ;) Och jag är inte LITEN! ;)


Alla hjärtans dag <3

Jahopp den här dagen tycker ja är så överskattad, men ändå kunde ja inte motstå att köpa en söt nalle till claes haha (= Hur länge han nu behåler den. Annars så har ja varit på körskolan idag, pluggat lite till och jaoo (=

Igår var man också där en stund, sedan spela man minigolf haha ja kom näst sist kass som ja är. Handla med mammsen sedan allt till kalaset (= Kommer bli gott gott.

Va händer ikväll då =/  ? Kanske ta de lugnt ?

Imon ska ja iaf klippa mig å så sedan kommer massa folk hit vid 7, kommer bli trevligt. Claes kanske med kommer efter att han slutat jobba, jag hoppas verkligen han kan (= Skulle va massa kul.

Finns inget kul å skriva =/ Mitt liv är boring haha ;)

Kväll med Skrutten <3

Har vart med Jenny ikväll, alltid roligt, åkte ut till Frida lite satt där och prata lite sen blev vi iväg skickade. Då åkte vi till statoil köpte dricka å så. Sen tvinga vi in oss på kaffe hos Mell. Fick fixa kaffefilter först haha. Men de va gott med kaffe (= Satt kanske där en timma cirka. Tjöta massa skit. Sen åkte vi hem till mig igen bytte bil och nu sitter jag här och slöar.
Borde sova är trött men ja är lat och orkar inte gå upp för trappan och lägga mig.

Fick träffa Claes lite fort med. Hehe de är ju så viktigt för er att ni vet om de menar jag haha =)

Nepp sova lite nu kanske, imon blir de fan körskolan och efter de umgås med familjen på kvällen, får se va vi ska hitta på.

Fest på lördag =)

12 Februari - 5 Dagar kvar =)

Igår var faktiskt en väldigt rolig dag måste jag säga =) Hände massa kuliga saker. Började med att ja va hos Claes på morgonen, låg och myste i hans säng tills de blev lite väl stressigt för han, när han skulle iväg till jobbet. Men ja följde iaf med ner dit och gjorde mig iordning de sista där.
Satt och vänta på Frida 1 timma också =( Segisen, hon fick för sig att hennes kille va en rallyförare, men de är han ju inte ;) Hehe. Fick iaf kaffe av C medans ja vänta på segisen.

Sedan gick vi och tog en kaffe och chokladboll. Jannike Oliver Frida & Philip. där satt vi ett bra tag å de var faktiskt trevligt =) Efter ett tag gick vi till stationen och mötte någon och sedan följde man med Frida hem =)

Efter ett tag tog ja bussen till stan var meningen att ja skulle hem, men hamnade på pressbyrån igen och snacka massa skit med Assar. Haha vi år kinderägg :) Mumms och bara för ja är så liten fick jag leksaken. Tack haha ;)

Sen kom iaf Jenny åkte hem till henne och satt där ett tag sedan hem till mig och käka upp allt i hela kylskåpet. Sedan fick hon alla kort på datorn typ med hoppas hon e nöjd nu ;) hehe va gjorde vi mer? Satt å tjöta massa bara =) My love <3

Jenny funderat mer på uppstoppad eller? ;)

Nepp nu ska ja ut och vänta på att mammsen kommer hem så man får lite "frisk" luft .

7 dagar kvar =)

Har inte gjort så jätte mycket idag faktiskt. Tagit de hyffsat lugnt. Kollat tv sedan käka mammsen och jag pizza med. Vid tre kom syskonen hem igen, då blev de lite kaffe sen gick ja å äldsta bror ut och gick =) Var väl ute i ca i en timma. Kändes väldigt skönt när man kom in igen och nu blir de ut imon igen.

Ska hoppa in i duschen väldigt snart Heppe ska duscha först bara. Och ikväll så ska jag kolla på Wallander. Älskar dom filmerna och nu var de ett tag sen man kollade på dom så kommer förhoppningsvis inte ihåg dom ;)

Imon är första dagen på lovet och vad ska mangöra på den dagen? Kanske till körskolan en sväng, ut och gå med lillebror, kanske träffa C, har iofs inte frågat han än men men ;)

Har ni haft en bra helg?


Oj oj oj.

Min blogg ser väldigt konstig ut nu men de kommer bli bättre håller på att fixa allt, men okar inte grejja mer nu. Haha hoppas ni inte bryr er om de allt för mycket. Puss på er

8 Dagar kvar.

Nu är det bara 8 dagar kvar och visst ja kanske tjatar men ja vill ju bara fylla år (=

Igår var de lite folk här, Ann Amelie Jörgen & Denny va här. Satt och drack lite sen spela vi Rapakalja eller hur de nu stavas ;) Spela inte så länge utan flytta oss ganska fort till tvn ;) Satt och tjöta massa och ja gjorde egentligen inte så mycket. Efter ett tag kom Stefan också =)

Idag när man vaknade var frukosten iaf redan framställd så va bara att sätta sig och äta. Mumms.
Ska nog snart ut och övningsköra tror jag? Vet inte vart mamma tog vägen haha. Kanske åka och hälsa på Frida lite, vill inte stanna förlänge för hon hotar ju med att smitta ner mig och ja vill inte bli sjukis.

Vad händer ikväll då? Jenny vill att ja ska festa med henne men vet inte om ja känner för detta ju =/ Men ska du inte göra något spec så får du ringa my love <3

Denny ska la hit ikväll igen iaf. Dom ska kolla på melodifestivalen. Men va ska ja göra :O

Turdag =) ?

Började imorse med att ja missa bussen, eller ja ? Jag han ju med den eftersom Danbo åkte förbi mig och var snäll och plocka upp mig så jag fick skjuts till samhället och kunde ta bussen därifrån ist. Skoldagen började med ett prov som jag tycker gick hyffsat bra och öva på de kunde man inte heller men jag tror de gick riktigt bra ändå (=

Sen var de låång håltimma till nästa lektion så ja å Lowisa gick till stan köpte varsin lott men de va bara Lowisa som vann ;) Skitunge haha. Gick upp till körskolan gjorde mina två sista prov så nu är det uppskrivning nästa =) Hoppas verkligen att ja kommer klara de. Längtar efter den dagen mycket nu, spec eftersom de gick så jävla bra på sista jag gjorde =)

Sedan kom Jossan och hämtade mig i stan vi åkte till Dalsjöfors och åt pizza med Markus & David. Sen till hennes gammla "hus" och hämtade posten där. Sedan hem till henne och kollade på hennes fina bil som var väldigt nedplockad men ändå ;) Den ska fixas innan Elmia. =) Längtar dit, och jag vill ha körkort inann så ja kan köra hehe ;) Men då får vi kämpa på ännu mera =)

Nu ska ja snart hoppa in i duschen hade ja tänkt, kommer lite folk hit ikväll, blir väl kanske någon öl och lite spel kan ja tänka mig.

Sedan har jag lov nu med =) Lovet började vääldigt bra måste jag säga wiiho (=

Och det är bara ensiffrigt tills jag fyller år. Tiden går fort ;)

Vilka ska komma med ut när ja fyller år egentligen? Kan alla sluta vela haha?

Nepp ha en underbar fredagkväll my love <3

7 Februari

Och 10 dagar kvar tills jag fyller 18. Längtar jag eller längtar jag inte ´hmm haha de är frågan.

Har varit ledig idag och det har varit väldigt skönt, fick sova hur länge man ville och sedan gick man upp och tog de lugnt. Duschade osv, efter de åkte jag till stan gick till körskolan och gjorde lite prov men de gick inge bra :( Va där med Claes men de gick la inte så bra för han heller ;) Men men, vi får kämpa på.

Skulle varit med Jenny också, men inte blev de så =( Så ja ´va med på Claes jobb en stund sen missa ja bussen hem också men orkade inte gå tillbaka och störa han mer. Han börjar nog tycka ja e jobbig haha.

Men men...

Någon som vill följa med mig till Ayia Napa? snälla... 2 veckor i värmen =)

Ne nu ska ja kika tv igen...

Tycker om dig </3

6 Februari.

Denna dagen kunde nog inte börjat bättre... =/ Började hemma med att ja kanske sov lite för länge och datorn lockade lite mer än att gå upp. Sedan blev de lite tjaffs med Malin, vilket även gjorde henne arg.
När man iaf går till bussen blir man nedskvätt och pissblöt. Fy vad arg ja blev =(
Kommer till skolan och Iv-valen till 3an börjar krångla. Nu vet jag inte alls vad ja ska välja :( Något förslag?
Sen säger Lowisa att hon inte kan följa med utomlands. =( Lessen blev jag då. Nu kan inte ja heller åka utomlands, inte själv med massa killar inte.
Ja vad ska hända mera idag?

Efter skolan ska ja iaf till körskolan hade ja tänkt och sedan vara med min Jenny <3

Början på denna dagen har fått mig sur =(

5 Februari

Sitter i skolan nu, vet inte riktigt vad det är med mig är väl en såndär svartsjuk jävel. Bryr mig om allt ja inte ska bry mig om, bryr mig om små jävla saker som jag egentligen inte ska bry mig om som bara är trams, men jag gör det ändå. Jag är känslig när det gäller allt. Speciellt det. Och du vet ju de så jävla väl. Varför gör du ens såhär? Visst vi skulle glömma allt som hade med DET att göra, men de är så jävla mycket enklare sagt än gjort och just nu så blir ja idiot på allt.

DU är ful och äcklig! =)

Har iaf tryckt på min tröja idag blev hyffsat iaf något posetivit.
Sen är du glad och det gär mig glad =)

Vinterjogg sen på idrotten fy fan ja orkar verkligen inte... =/

Hem och grejja vidare med min dator får de nog bli sedan.

Kanske skulle till Claes efter skolan och ha de mys, men han har inte svarat så får la se vad de blir.

4 Februari

Kom precis hem från stan nu, har verkligen varit en rolig dag idag måste jag säga. Började med skola imorse till 13.40. Dagen gick väldigt fort. Efter de skulle ja gått till körskolan med Lowisa men blev ändring på de och var i stan med Frida. Hade väldigt roligt. Började med att gå till donken. Jag tog bara en cola medans Frida åt, sen fick jag vara bära Philip som inte vill ligga i vagnen. Men de va mysigt, så go liten bebis, och massa söt med. Sedan gick Frida och shoppa loss och jag och Phille följde glatt med, vi fick säga vad som var fint och inte. Tyckte iaf vi gjorde väldigt bra val. Sedan lyckades Frida & Philip missa bussen, han är ju inte snabb den lilla pojken så han släpa fötterna efter sig när mamma hade brottom. ;) Men då blev de iaf en kaffe på viskan. Tack Frida =) Efter de kolla vi på ännu mera saker som Fridas plånbok gillade. Och självklart var hon nära på att missa bussen IGEN! Men denna gången var de springa =) Så dom han. Va jätte kul att få vara med er idag. Har saknat de.

Sen gick jag till körskolan iaf, gjorde två prov så nu återstår de bara 5 stycken =) Kanske närmar sig körkortet sakta men säkert =) Gick till Claes sedan tänkte köpa cigg´, men blev att ja stanna lite längre där. Eller kanske väldigt mycket längre. Ja lyckades missa bussen 4 gånger och mamma börja undra vad vi pyssla med haha. Men de va trevligt de med. Sorry att ja störde sålänge ;)

Nu sitter ja iaf här hemma ska snart hoppa in i duschen och hoppas på att ja får koder utav Frida =)

Imon blir de skola och träffa Claes? Kanske ;)

Träffa Alex imorse också ju =) Mycket trevligt, sen Emelie med i stan. Hon ska också få en liten bebis. I Mars/April =) Mycket roligt.

Nepp om man ska duscha kanske?

3 Februari

Jaha sitter vid den gamla datorn nu, och kikar lite allt möjligt, tänkte passa på att skriva lite här också.

Åkte hem från pappa runt halv 3 igår tror jag de var. Ja skulle hem och leka med Jenny men de blev aldrig så, så kändes som ja hade kunnat stanna kvar där tills idag för de hände ändå inget roligt igår. :(

Idag har ja iaf varit duktig har städat min garderob med hopp om att hitta min tröja som är borta men den fanns inte där =( Får se vart nästa ställe blir ja får leta på. Fixat undan alla skivor som låg överallt i mitt rum med. Va fan ska man med allt till haha =/

Vad ska ja göra nu då? Tänkte plugga lite teori och kanske fixa över lite bilder till min dator, sånt man vill ha för sig själv =)  Vi får se vad ja orkar.

</3

Ny Dator =)

Sitter hemma hos pappa nu med Ida, Ida ligger i sängen och börjar bli trött men ja e väldigt pigg hihi.
Kom ner till pappa vid halv 6 han hämtade oss vid tåget för lata som vi var orkade vi inte gå ;) Haha, åkte hem lite fort och efter de så åkte vi till Sisjön för att köpa min dator som jag fick i tidig födelsedagspresent av pappsen =)

Min dator är så söt så, och väldigt bra tycker jag =) Min cam e väldigt rolig, så när ja väl kommer hem å har internet så får ni inte skratta för de har jag och Ida gjort tillräckligt mycket idag kan ja lova.
Håller på att fixa lite musik på den just nu.

Funderar på om man kanske ska dra en film å käka lite chips? =) hehe.

Ne men iaf va social mot Ida igen =)

Och Ann ja ska gifta mig med han jag lovar =)

1 Februari.

Sitter i skolan nu och tråkar, jag och Lowisa som ville att huset skulle flyga iväg till ett varmt land i natt. Men riktigt så mycket blåste de inte vilket var lite tråkigt.

Men nu är de iaf 1 februari vilket betyder att min dag kommer väldigt snart hihi. Längtar mycket just idag. Vissa dagar vill ja att tiden ska snigla men de gör den ju verkligen inte.

Ska till Pappsen idag. Äta lite gott och sedan vettifan va som händer lillapluttsyster ska iväg ikväll så henne ser man la knappt röken av =( Men imon ska ja å pappa iaf åka och köpa min dator som ja ska få i present utav honom. Ja tycker den e jätte söt och bra också. Vill ha nu nu nu.

Undra om Ida ska med idag eller va hon ska ta vägen... Återstår att se.

Ne har inget kul att berätta :(

Men men ;)

RSS 2.0