En trött Kicki!

Fy vad trött jag är idag! Vill inget annat än bara sova känns de som! Har en hel del måste saker att göra idag men känner ingen ork alls just nu! Får hoppas energin kommer tillbaka senare!

Ska iaf åka till min mamma nu har ja bestämmt och ta en kopp kaffe! Känner att jag behöver det nu mer än någonsin ;)

Det va denna helgen de!

Tänk vad fort denna helgen gått och vad har vi gjort ? En jädra massa ;)

Montera ihop vår säng i fredags och sedan sova först anatten uppe i vårat sovrum var ju helt otroligt underbart!

Igår var det en dag i stan! Först på Freddys jobb sen va vi på bomässan! Sen Knalleland köpte oss nya skor och lite annat smått å gott!

Sen blev det kalas för lillebror som fyller år imorgon!

Idag får det nog bli lugnt tror jag allt. Freddy och Ella är i Svenljunga nu för busan skall träna fotboll ;) Å ja å min lilla katt sitter i soffan och degar! =) Mm så gott det är!

En tupplur hade inte suttit fel heller!

Längtar efter busan!

Snart dags att bege sig och hämta busan! Ska bli så roligt när hon äntligen skall få se sitt rum möblerat! Iofs saknas det en byrå men den skall vi skruva upp lite senare idag! Man hinner inte hur mycket som hellst! Ett riktigt prinsessrum har hon fått! Massa rosa överallt i alla möjliga nyanser! Skit snyggt om jag själv får säga vad jag tycker! ;)

Inte hänt så mkt idag annars förutom att dagen spenderats en våning upp i huset och fixat då!

Men en annan rolig sak är att vi haft huset exakt i ett år idag! Tänk vad tiden går fort. Och vad mycket som hänt på ett år.

När man tänker tillbaka på renoveringen nu som man gjort uppe är det inte konstigt att det tar tid för älskling att göra allt. Jag kan ju inte säga att jag gjort allt för mycket om ja ska va ärlig.
Men all el är ny gipsat alla väggar å tak! Rivit två jätte stora garderober så man fick en stor hall gjort om trappan osv osv. Allt precis allt är nytt och fy fan va snyggt det är ;) Me like!
Men några kort får ni inte!
Vill man se hur det ser ut hemma hos oss får man bege sig hit ;)

Nepp hänga upp tvätten nu sen kommer nog en röd bil när som! ;)

2 MÅNADER TILL LUCIA!

Sitter hemma hos mammsen en sväng nu efter att ha varit i stan och köpt gardinstänger och lite ljus till mini Ella! En kopp kaffe innan hemfärd får de allt bli!

Idag har iaf Freddan skrivit på papprena att det är han som är pappa till det lilla livet i magen! Lite synd bara att man inte kan byta efternamn på den lill* innan den är ute! Så den får allt heta Schelin ett tag!

Mina käraste Jenny har varit på besök också blev massa prat och kaffe och clementiner ;) Alltid lika mysigt när man umgås med henne! Avslappnat på ett väldigt bra sätt!

Och igår va vi på IKEA! Lillebror fick följa med också och vara bärhjälp! Tusen tack för de! Va ju som sagt inte en sak som skulle hem utan en släpkärra med saker! Kommer bli så fint när vi börjar skruva upp allt! Tyvärr jobbar ju Freddy ännu så de blir inte mkt uppsatt idag men imorgon kanske!

Nepp nu ska ja sluta babbla! Tjing


49 DAGAR KVAR <3

Tiden går sakta men säkert! Och snart har vi våran lilla bebis hos oss! Det är ett himlans liv inne i magen och det är så underbart att få känna alla puffar och rörelser! En riktigt livlig sötnos kommer vi få tror jag! Me like <3

Att inte jobba är oerhört skönt måste jag säga. Kan ta dagen som den kommer och gå här hemma och plocka med allt möjligt. Ska börja tvätta upp alla bebisens kläder nu också tänkte jag!

Övervåningen är färdig nu och det sista som behöver göras är en storstädning så man får bort allt byggdamm och sågspån! Det kommer bli så fint så! Och tro det eller ej men imorgon beger vi oss av mot IKEA! <3 Inhandla allt som behövs. Men givetvis ska det roligaste bli att få köpa spjälsäng ;)

Men nu ska ja gå upp en våning igen och plocka bort saker i hallen så ja kan dammsuga sedan!

I ef blir det att åka till hjärtats bror och ta en kaffe och hämta mina gardiner som Annelie beställt åt mig! Spännande att se hur de kommer bli med dom uppsatta!

<3

RSS 2.0