Operation =(

Det ända dom snurrat i mitt huvud idag.. Hoppas verkligen att operationen gick bra och du vaknar upp och bättrar dig fort. Men det är bara 5% =( Fy vad hemskt men det finns inte så mkt att göra. Mer än att tänka på dig och hålla alla mina två tummar <3
Två dygn nu tills man får veta hur du mår!



Fan då..

Precis vaknat nu och är fortfarande trött och mår inte 100 bra. Rätt jobbigt men men de kanske går över =)

Blev iaf idol igår och jag tycker verkligen rätt personer gick vidare och vissa fattar ja inte ens vad dom gjorde där :P

Ska försöka ta mig upp ur sängen nu iaf och ta mig en dusch och fräscha till mig kanske mår bättre efteråt då..

Tänker bara på en person de är jobbigt. Och inte lite helles, fan också =(

Ohlala ;)

Vaknade upp hos ... idag och bara softa fick äntligen sova ut och bara ta de lugnt. Men sedan ticka klockan på ganska så fort så de var plattan i mattan hem och käka sedan direkt till jobbet =) Haft de nice som fan måste jag säga eftersom ja jobbat med Sara =) Massa konstiga sms har kommit under kvällen också haha. Va ska man säga? Skaffa dig ett liv =)

Fick tom sluta tidigare idag bara för att jag skulle hinna till city och köpa hårfärg haha, mycket snällt. Annars hade jag aldrig hunnit eftersom ja va där 5 min innan de stängde =) Sedan färgat håret på mr. De blev niiice =) Ska lägga ut bild sen =)

Nu ska ja kolla idol och sedan somna =) Om de inte blir ngn film också vill säga! Det är sånt man märker =)

Fullt upp som vanligt. Och konstigt nog saknar jag dig :( Vill inte!

Fullt upp!

Hinner ju knappt skriva blogg längre när jag är ute och flänger överallt. =)

Var ju iaf som sagt i gbg i lördags med Robbin & Markus. Patrik var även med =) Gick i massa affärer och Robbin fick mig att köpa en tröja jag aldrig skulel köpt om inte han va med, men ja gillar den. Blev en ny platttång med och den är bääääst! Sedan bara massa smått! Efter ett antal timmar i stan blev det Liseberg nice som fan =)
Rosa kaninöron och en kaninballong som vi gjorde sönder och lekte smurfar med film kommer sen ;) Robbin ska bara godkänna haha! Sedan fick dom snällt följa med hem till min syster en sväng. Måste ju säga grattis till henne med och hennes grupp till tredjeplatsen på danstävlingen i Tidaholm =) Hon är bäst och den finaste. Eller va säger du...? Tiiight haha! Lite kul!
Efter gbg åkte vi hem till Kim som hade fest stanna inte så länge men träffa lite folk man inte sett på ett tag så de va roligt =)

Igår var nog vi alla tre väldigt trötta. Hade huvudvärk hela dagen.. =( Körde Markus till stan iaf å sen hem å in i duschen och styrde upp kvällen som slutade på Sjöbo hos en mycket bra person =) Massa mys å film =)

Är tröttast idag och känns som ja börjar bli sjuk :( Vill inte, ja som vill till ... sen igen =) Men om man sover lite så kanske de löser sig =)

Bilder finns på Robbins och Marcus bdb. Raaban & Marcemanuel. Min också iofs men den är låst! HAHA!

Snart gbg

bra kväll igår, maaaaassa skratt =)

Jobba, duscha, telefon, rally, dagbok, flumm, död fest, damp, idol, sova 3 timmar och nu ska man till gbg =)

Mer får ni inte veta

<3

Happyface =)

Gladast idag, vet inte varför kan de vara för att man är kung för en dag ;) ?

Nu ska ja iaf städa ur min garderob.. Jag har så mycket skit som bara ligger och jag inte använder. Varför ska man ha kvar det ;) Sedan när mamma kommer hem ska ja in å stor shoppa på mekonomen det bästa som finns, det är ju så kul att köpa saker där så man får väl passa på nu när lönen kommit kanske?!
Sedan om ja hinner ska ja allt införskaffa mig en ny platttång, min är så kass så de finns inte!

Sedan ska jag iofs jobba i 7 timmar också pch hinna träffa Marcus & Robbin men dom kommer hit ut som tur är ! Sedan får vi se vad som händer när ja slutat jobba =)

Men nu ska ja börja med min garderob så det händer något här. Har en ful ovana att kunna fastna väldigt lätt framför datorn ;)


<3

Blivit en bra kväll! Va ngt fel på bilen innan också men de fixa jag och mamma snabbt och lätt haha. Kanske ska bli bilmekanier själv?

Haft mååånga skratt ikväll kan jag lova shiit. Kommer somna som en stock nu! Ska bara smita ut först. Fan att man inte har en hund så kunde man sagt att man var ute och rastade den.. =( Bad. Pingisrack ftw <3

Nästa vecka jobbar ja ingenting typ =) Ohlala kommer bli nice! Vet redan vad ja ska göra!

Snart rik!

Snart är klockan 00.01 och då rullar pengar in på kontot! Wiie. Men de blir shopping på mekonomen imorgon. Vilket kanske känns sådär men de är saker man måste!

Jobbat idag och inte så mycket mer. Pratat bort lite utav dagen med Sötnöten Ida och även fått skriva av mig till Robbin, fan va allt kändes lättare efter det!

Nu är det musik som gäller och planering! Kommer bli en kanon helg <3

Och jag är så lycklig för att jag har dom bästa vännerna ever!

Då vet jag..

Varit med Jenny idag även lille Ozzy har varit på besök eller en mini Chatzi som mamma sa ;) Hade trevligt kaffe och maaassa prat musik kort osv. Men ögonbryn ftw ;) Haha trevligt har de varit iaf!

Sitter och funderar på massa nu.. Tänk vad mycket folk inte vet om mig egentligen. Hur många vet varför jag bodde hos Jenny under nästan hela 1an på gymnasiet? Jag var hemma och vände mer eller mindre. Varför HATAR jag jäger? Någon som vet de? De finns många saker som folk inte vet och aldrig kommer få veta. Och om man skulle öppna sig för någon och prata om allt hur vet man då att det stannar där? Ne fan blir galen på detta.

En person har iaf tagit ett kliv längre in i hjärtat idag och jag är så otroligt glad över det. Nu ska ja krypa ner i sängen och sova och tänka på dom som verkligen betyder något <3


Borde skämmas!

Inte haft tid att skriva blogg helt ärligt då de är så mycket jag gjort dom sista två dagarna!

I måndags var det jobb sedan fort hem duscha å käka sen till net on net och lämna in min skit telefon, tre underbara korta veckor kommer de att ta! Det stör mig! Men men. Sedan tog jag Ida & Assar en fika och hade mys =) Får vi göra om tycker jag! <3 Sedan donken och efter de Sjöbo och träffa Freddie och Robert, satt mest och tjöta massa skit =) Efter de hem till David och låg å prata om allt möjligt. Men mest om Respons och fy fan va ja saknar det stället, nästan s man får ta och hälsa på där en dag haha. Sedan hem efter de!

Igår var det också jobb sedan kom Ida hit, jag var bara arg igår skällde på allt som rörde sig och var grinig på allt. Sedan skulle min bil lagas trodde jag! Jag måste köpa nytt bränslefilter IGEN! Och lite annan skit till sedan får vi se om de kanske blir bättre. Däcken är även olagliga så får väl köpa nya inom snar framtid men världens bästa ska hjälpa mig <3 Sedan var ja bara hemma å deppa hela kvällen igår.

Idag är ja äntligen ledig ligger i sängen nu, vaknade nyss och nu väntar jag på Jenny =) Sedan ska ja hämta MR =)

Livet går fan bara upp och ner hela tiden.. Varför går allt sönder när man väl får pengar?


Å Niklas vet du va ;) Båda dina playlist funkar nu <3 Älskar din musik haha!

De ska bli som innan <3

Vaknade hyffsat tidigt idag även fast det blev en lång natt! Satt och kolla film med mammsen då ja helt plötsligt får för mig att skicka iväg ett sms med en kaffe inbjudan ;)

Tiden gick sen rulla de in en bil på gården =P  Wiie va glad jag blev Jenny kom hit. Prata en massa precis som vi alltid gjort. Sedan fick hon snällt följa med mig och rösta då mamma tvingade mig. Jag å alla gubbar&tanter!
Sedan blev de mat på tårpilen TACOSALLAD! Så förbannat gott =) Sedan ännu mer prat! Känns bra att de känns precis som innan när man träffade henne. Underbart!

Nu sitter jag och spelar som alltid och är galet trött. Somnar snart känns de som. Var bjuden hem till Pierre men orkar verkligen inte det ida =(

Ta sig en kopp kaffe kanske ;) Och vem kommer hem imon ;)? Läääängtar ! <3


Seriöst?

Haft en kanon dag! Jobbat lite över 7 timmar sedan direkt hem till Jennie och snacka lite och skulle kolla hur det gick med min bil. Slutade med att den ska lagas på tisdag då problemet blivit värre. Men skit i de nu!

Blev kaffe och pizza hemma hos Jennie sedan gick vi + Daniel och Jennies bror Pierre hem till mig och våldgästa mamma. Pierre fixa spotify på min dator! TUSEN TACK! Underbart.
När det bara var jag och Jennie vakna så börja vi prata seriösa saker och jag säger bara SHIT! Att folk orkar?

Som många redan vet har jag svårt att gå ihop med tjejer för jag orkar inte med deras jävla skitsnack. Men iaf jag har Ida i mitt liv och Jennie mer behöver jag inte sen har jag självklart alla mina killkompisar som jag är med massor. Sedan att folk väljer att missförstå det är inte mitt problem..

Men jag har mina vänner och jag har den jag tycker om! Ida, Niclas, Robbin, Bella, Niklas, David, Pierre, Jennie, Oscar, Johan, Henke osv.. ENBART VÄNNER! FATTA era tröga jävlar! Har inte ni vänner?
Sedan personen som mitt hjärta slår lite extra för.. Han vet ni inte vem de är och kommer inte få reda på heller!

Men sluta med allt jävla snack! ALLT kommer fram tillslut. Jag har ärliga vänner, det kanske inte ni har men de är ju inte mitt problem!

Jag & Robbin. Vänner, vänner, vänner. <3



You can try ;)

Jobbat idag goa pengar som vanligt. Niklasen ringd även och försökte göra mig sugen på en cigg lagom till lunch. Haha han lyckades inte och ännu har jag inte rökat ;) De ni!

Nu ska ja iaf gå bort till Jennie och prata lite med henne sedan kolla bilen osv =) Är bensinfelet löst nu så blir de nya högtalare ikopplade senare <3 Wiie!

Frågan är även vad som händer ikväll. En lugn hemma kväll med mamma kanske ;) De var bra längesen de inträffade iaf haha!


Sova lite nu då!

Hänt lite nu i eftermiddag ändå. Körde Daniel upp till Mange en sväng Ida har även varit här. Och Mike & Daniel grejjar med min bil nu och försöker lösa lite fel på den! Jag har inte kunnat hämta den ännu så imon blir det att köra mammas bil men de får väl gå ;)

Och nu ska ja lägga mig i sängen och få lite sömn. Känner att John Blund varit framme och härjat! Men ja klagar väl egentligen inte på de.

Imorgon när jag vaknar kommer jag ha varit rökfri i över ett dygn!

16 timmar..

En ARG Kicki, ingen idé att någon pratar med mig nu eller försöker få mig på bra humör. Det funkar inte. Så fort jag ser att msn blinkar längst ner på skärmen nu blir ja förbannad. Ja vill inte gå ut å prata med mamma heller för hon sitter väl förmodlingen i solen och dricker kaffe och röker. Ringa någon kan ja inte göra då kommer de sluta i kaos. Det är jobbigt som faaan. Men jag SKA klara det! Har ju varit utan cigg i 16 timmar nu!

01.00

Tagit min sista cigg nu, såå nu gäller de. Denna gången ska ja fan klara de annars blir ja besviken på mig själv.

Håll tummarna för mig nu då! (A)

Klippt mig!

Det blev en sen kväll igår då jag och Robbin satt och spela en massa, jag vann mer än vanligt och Robbin blev bara argare och argare! Men sen vände de totalt och jag blev utklassad.. =(

Pierre var även hos mig och tog en cigg och snacka lite som vi alltid gör.

Sedan blev de att åka iväg. Ger mig alltid ut på nätterna haha ;)

Idag har jag iaf klippt mig, och jag är mer än nöjd som vanligt =) Inte jätte stor skillnad men betydligt mycket bättre än innan, luggen åker av mer och mer för varje gång också men de gillar jag =) Måste ju ha lite frisyr på håret!
Har även fått massa tipps på hur håret håller sig bättre. Bra att veta saker när ja nu ska försäka få långt hår.

Snart är det jobb för min del. Eller jaa.. om 2 timmar ca.

Längtar tills vi ska åka till Göteborg med.. Massa saker som ska införskaffas. Ny platttång en hel hög med kläder och ny manikyr och smink =)

Ida är du ledig den 26e ;)?

Sedan har jag och mamma bestämmt oss IGEN för att sluta röka. Så från och med imorgon får vi se hur det går. Håll tummarna för mig!

En fartfylld dag!

Var riktigt trött imorse när ja vaknade men de var bara att dra sig upp och åka till jobbet. En goo dag. Har även fått förlängt 6 veckor till hur underbart är inte de =) Wiiie!

Efter jobbet åkte jag och hämta Anna och vi åkte till Viskastrand och storma Allan. Kul att träffa han igen men vi ska dit igen en onsdag tidigare eftermiddag bestämde vi =) Lite roligare då! Sedan kolla lite affärer i stan sedan god mat på Viskan och uppdatera varandra om vad som händer i våra liv. Myspys dag har det varit.

Med min bror får vi se vad som händer han kom hem från akuten tröttast! Han hade väldigt högt blodtryck och dom tog massa prover. Dom tror att det är.... Vill inte skriva ut det här innan jag vet säkert för det är väl inte så roligt precis. Vet inte om ja ska hoppas att han har det eller inte. De bästa är ju att dom kan bota det med en gång i så fall och han slipper mer prover osv men som sagt vi får se.

Imon är de dags att klippa sig =) Wiie

Gaaaaalet ♥ ♥ ♥

 

Det är helt sjuuuuukt. Faaaan va bäst du är. Blir helt galen, finner inga ord..

Världens bästa Robbin Söderlund!

Manian.. Släng dig i väggen <3


Sjukhuset!

Dagen har varit.. Hmm ja väldigt blandad. Min mellersta bror har haft ont precis överallt idag och tillslut orkade han inte mer så mamma och han åkte in till akuten. Så hoppas det inte är något allvarligt. Han har ju varken kunnat sitta stå eller ligga utan att han skrikit. =(

Försökte natta Jimmy också de gick sådär, han blev arg och la sig i sängen med kläderna på.. Hmm inte bra.

Och Linus ska väl vara glad att han kom hem ifrån crossträningen, för när dom lastat av allt här hemma så gick Peters bil sönder. Sjuukt vad allas bilar bara går sönder hela tiden.

Jag har iaf tillbringat kvällen framför tvn och datorn. Kollar idol och kändisdjungel och spelat yatzy med Robbin haha. Kul liv..

Nu ska ja ta en cigg lägga mig i sängen med telefonen bredvid mig (OM mamma skulle ringa) och försöka få mig lite sömn!

Michelle Ragnarsson ♥

 

Denna underbara flicka får bli personen ja ska skriva lite om idag.

Har väl kännt henne i ca 1 år nu och mer ska det bli. Träffades genom en gemensam "vän" Stefan, första gången vi träffades själva var när vi tog våran fika på Viskan de klicka direkt och vi prata om allt mellan himmel och jord. Även fast vi inte hunnit träffats så mycket pga av att hon bodde i Kalmar under den tiden hon va i Borås som mest så har vi hunnit med mycket sjuka saker.

Haft en riktigt nice discobowlingskväll vart inne på krogar vi inte "fått" besöka. Även vart på en kryssning som var något bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv och så mycket skratt. Inte för att vi egentligen fick va på den heller men ändå ;)

Massa telefonsamtal och minnen. Saknar dig mycket Micha. Du får komma ner från Norrland och din kärlek snart och va hos mig tycker jag ;) Så vi kan göra lika galna saker som bara vi kan.

Har MASSA saker att berätta för dig snuttan <3


Jobbat ;)

Sovit hos Robbin nu i två dagar! Blivit massa film och två av dom var riktigt grymma. Vet inte hur de kommer sig att ja gillar kolla på film så sjukt mycket nu hela tiden men men ;)
Igår fick ja åka hem en sväng iaf och fixa iordning min bil. Vet inte riktigt vad den hade för ryck i söndags..

Har iaf kommit hem nu hunnit jobba lite också så de blir lite extra pengar där. Klirr klirr ;) Vet däremot inte om ja ska säga att ja blev glad när chefen ringde och fråga de innan men man får ju ställa upp och visa sina framfötter =)

Nu ska ja slänga i mig lite mat och hoppas bror kommer hem snart å att han vill köra cross med mig ;)

Och nästa tisdag slår ja ÄNTLIGEN två flugor i en smäll. Ska hämta Robbin vid centralen i gbg och ska då äntligen passa på att få träffa systeryster! Saknar ju henne. Så de blir niiice <3

Blir även ett inlägg senare om en sötnos. <3

Liiite arg!

Bilen är sönder, jag har lärt mig köra cross och jag tror att jag blivit en magiger som kan ställa saker i luften. Det är min dag väääldigt kortfattad! (än så länge)

Har iaf jobbat, märkte på vägen hem att de var något konstigt med min bil men tänkte inte mycket mer på de. Slöa en stund sedan lärde lillebror mig att köra cross. Jag körde iofs en liten men man måste ju ändå växla å allt sånt. Tog en paus hos grannen och snacka lite sen körde vi ännu mer. Så över en timma var vi ute å lekte av oss. Och shiiit va kul det är! Måste köpa en egen när jag är bättre ;)

Sedan sitter jag i soffan är allmänt stressad och har precis duschat med en tallrik mat ris & kyckling för att va exakt. Ska ställa ifrån mig tallriken på bordet utan och titta! BRA KICKI! "Ställer" tallrikeni luften. Ris överallt jätte roligt..

Men jag är tillslut redo för att åka till tårpilen och inhandla nikotin och chips. Ovanligt va ;) ? Tedden skrämmer livet ur mig och står å tjötar med han å Mellblad en stund. Sedan skrämmer Jennie & Daniel mig på precis samma sätt.. Ska sätta mig i bilen och åka iväg efter ytterligare lite tjöt. Då händer det! Bilen vägrar starta.. Daniel och Ted kollar lite men hittar absolut inte felet.. ARG som faan är jag, men Jennie körde mig då till Jörgen så nu kör ja 740 :(

Mitt liv lekte nyss men alltvänder.. Så är det alltid. Film nu och en kall öl. Det är jag värd. Mina chips är redan påbörjade!

Time to sleeeep!

Då är de väl dags för sängen nu, haft de riktigt gött nu ikväll på jobbet så ska verkligen inte klaga! Softat och pratat med P osv =) Sen hade ja en tjötig morbror som skulle ha ett spel i stan så fick va snäll å åka in och hämta de.

Sedan direkt hem, mamma gav mig en hel godisskol som jag vräkte i mig på 10 min typ haha. Gaalen!

Nu ska ja sova som sagt för ska upp om 6 timmar, eller ja lite mindre ändå. Sedan är helgens jobb avklarat!

Längtar till den 25:e då kommer Marcus upp och han har lovat att vi ska ta miiinst 5 cigg =) Blir shopping osv as nice!

Å detta med besökare går verkligen upp och ner haha hur kommer det sig ;)? Tell me!

Hanna Lundqvist <3

Min underbara finaste lillasyster <3 3 månader sen vi sågs nu :( Saknar dig otroligt mycket gumms.

 


Jobb jobb jobb.

Då är halva dagen klar nu kan man väl säga och jag är hemma på timmar. Ska tillbaka igen vid halv 3 då nästa pass börjar! Känner på mig att det kommer bli en bra kväll.

Kändes konstigt att vakna idag.. Ja vill vakna utav musik så som jag gjort dom sista dagarna. Det är så en perfekt dag börjar. Men men, man får ju inte göra de till en vana!

Nu tror jag allt ja ska be mammsen sätta på lite kaffe. Å så blir det en cigg på trappan!


Rainbow =(

Nu är de sängen för min del, är lite jobbigt att ja jobbar just denna helgen. Ja skulle ju vart nere i Älmhult nu där Rainbow är. Niklas mobbar sönder mig för att ja jobbar och inte kan va där :( Fan va de suuuuuger. Sist var de så grymt kul. Träffade massa roligt folk som jag fortfarande har kontakt med och dansa sönder. Me like. Men de kommer väl fler tillfällen.. De beror ju på Gabbe ;)

Ne nu blir de sängen för ja ska jobba imon :(


Hemma igen!

Kom precis hem igen, det första mamma säger är;
- Hej, det är jag som är din mamma och du bor här. Kommer du ihåg mig?

Undra om hon kanske har saknat mig lite? ;) Igår var det en såndär slö dag som sagt! Sov länge och sedan åkte jag cross, jag körde inte för sånt där kan inte jag utan fick åka med =) As gött väder så de var nice. Sedan vääärldens godaste mat och sen var det påfyllning av nikotin och chips som gällde. =)
Kolla idol och sedan har jag nog inte sett en så glad människa som igår, men det har ju med min resa som jag följer att göra. =)

Kolla även Anaconda 4, det var ingen bra film alls. Ormen var sjukt ful och man blev inte rädd en ända gång.. Hmm de skulle va en skräckfilm ;) Men ändå kolla vi på den två gånger haha. Blev väckt av en ringande telefon idag suck. Somna om och blev väckt av telefonen igen.. Så kan de vara! Någon blev ju glad iaf!

Nu är det snart dags att börja min helg som kommer bestå av mer än 24 timmars jobbande.. Goa pengar!

Är även med i en röstning om veckans blogg! Vore mega gulligt om ni gick in på denna sidan http://earthangel.blogg.se/2009/september/15st-som.html och röstade på mig! Jag är nummer 6! Tack på förhand! <3

Soova..

Bleven ganska så bra kväll igår ändå! Var först hos mr och pratade med honom endel.. Kom väl ingen stanns direkt men ska träffas idag igen.

Sen ut i skogen, är här fortfarande och gör inget vettigt alls. Men man får ha sånna dagar. Sovit en massa och lyssnat musik å lite annat. Ska väl snart dra mig hemmåt igen.

Tagga inför en helg med massa jobb!

Jag är kär ^^

 

Sååå underbart fin låt <3

Älskar den!


Wonderful ♥

Livet fortsätter leka och allt blir fan bara bättre och bättre. Helt magiskt är de!

Kolla självklart IDOL igår och jag älskar det. Det är de ända programmet som jag följer och de kommer jag ju då även självklart följa iår ;) Vid halv 10 tiden så kom Pierre hit. Satt ute och tog några cigg och prata! Han är snäll =)

Sedan blev de chips å fanta å musik. HITMAKER!

Kom precis hem nu och skulle lagat mat till mina minsta bröder. Men dom är ju snabbare än blixten, nu sitter dom med varsin macka i käfften och kollar Tarzan. Hopp a men ja får väl läga mat ändå, hoppas dom äter liiite iaf!

Senare kommer en person hit, en person som ja aa vad ska man säga (inga kommentarer). För nästan exakt ett år sedan umgicks vi, i början av sommaren umgicks vi och nu ska vi börja umgås igen. Vet inte riktigt vad som ska bli anorlunda denna gången, kommer bli som vanligt.. Men aja skit samma!

Efter de blir de en repris från igår kväll. Lite mer dricka bara å lite mer musik =)

Niklas Johansson ♥

Tänkte faktiskt skriva lite om alla mina vänner och om vilka dom är! Så börjar skriva om den som är mest saknad just nu ♥

Niklas Johansson



Namnet på denna underbara person är Niklas "Alvi" Johansson. Han fyller snart 22 och bor ibland långt härifrån och ibland närmare. De vill säga Urshult/Mölnlycke. I över 3 år har han funnits med i mitt liv och personligen så är han verkligen den finaste människan på denna jord. Vi träffas inte varje dag inte heller varje månad utan bara ett fåtal gånger på ett år. Men när vi väl ses så är det som att vi umgåtts varje dag.
Finns många härliga minnen, speciellt första gången då vi sågs. Hans pappa börjar fråga ut mig om cs, jag står som ett frågetecken och fattar inte ett skit. Han tror det är genom cs vi lärt känna varandra men så fel han hade. Blev lite svettigt där ett tag men vi har skrattat åt det mycket efteråt.
Vi kan även vara som katt och hund och inte gå ihop alls. Så var det sist när han var här i våras. När jag var vaken sov han och tvärtom, tur var väl det. Annars hade väl vi haft ihjäl varandra.
Och Sandra han tycker du är heeet ;)

Niklas jag älskar dig tills mitt hjärta slutar slå ♥
forever and ever babe


En otrolig resa!

Haft en soft dag idag som vanligt jobbat lite sedan har Jögge vart här en sväng. Vi satt nog i 20 minuter och tjöta om vem som skulle sätta på kaffe. Ingen ville så det sluta med att vi dela på arbetet han fixa vatten och jag kaffe sen var det klart ;)

Måste även tillägga att jag följer en otrolig resa. En nervositet i kroppen som kommer finnas där i måånga månader till! Jag älskar det. När tiden är mogen är det er tur att få reda på vad som händer. Mer än så säger jag inte! =)

Ikväll är det dags för årets idol ALLTID lika kul att se folk göra bort sig och självklart även att få se folk lyckas!

Modern?

Mamma är galen, hon sätter massa jävla gummiband på mina ben. Hon tycker jag ska va modern även fast vi båda tycker att det är något bland det fulaste som finns ;) Men kul har vi!

Bra dag på jobbet och pratar med underbara människor nu.

Livet leker =)

Kan inget annat än skratta!

Tycker det är väldigt roligt med folk som säger en sak och sedan gör en helt annan! Folk snackar skit osv sedan har dom tydligen ändra uppfattning inom 1 timma. Utan anledning. Ja kan inte annat än skratta. För nu är det nämligen mening att ja ska bry mig jätte mycket, men om folk vet vad man tycker och tänker så..
Jag tycker iaf synd om någon som blir lurad IGEN! Livet är inte alltid lätt =)

Idag är det iaf dags för jobb igen. Vilket känns bra konstigt nog!

Slänga i sig lite mat osv sedan är de dags =)

Everybody loves me ♥

Bio =)

Har varit en lugn dag faktiskt, kvällen har spenderats med Ida även P&A kom förbi en sväng och blev sugna på bio när vi prata om de, men dom svek oss och åkte till Maxi ist! ;)

Jag och Ida har iaf varit på BECK! Den va bra och ja skratta så vissa gånger =P Mikael Persbrandt är bäst så enkelt är de.

Nervös är ja också, mår illa av denna jobbiga känslan. Men vi får se framöver vad som erbjuds.

Hunnit vare lite ego med ;)



Underbart <3

Blev en bra dag igår och en underbar kväll.

Blev att först åka å köpa färg till Robbins hår sedan plocka upp lill Krefors sedan åka hem till mig. Robbins hår blev fiint och du passar bättre i kort hår ;)

Sedan plocka vi upp någon tjej och Robbin körde oss till Hedared. Blev en bra kväll med Assar, dansa och prata massvis. Sedan att ja inte blev allt för omtyckt på ett ställe är ju inte mitt fel ;) Men kul hade jag. Kom väl hem föör tidigt egentligen men vad ska man göra?

Nu ska ja iaf hoppa in i duschen hade jag tänkt och hoppas att Robbin vaknar till liv och kommer hit snart så ja kan ta mig någonstanns igen!

Hmm bio ikväll? Ja vill se BECK! Ringa Ida och kolla hur hon mår dirr ;)

För övrigt har jag världens bästa låt på hjärnan. =P

Update!

Blir de fest ikväll eller inte! Hmm braa fråga.. Ida får avgöra =)

Äntligen ändrat min blogg nu med! Eller iofs Robbin har gjort om min header! Gillar mycket!
Nu ska ja lägga mig i sängen igen iaf, där ja legat dom senaste 3 timmarna och fått lyssna på när han gjort klart en låt. http://myspace.com/raaban blev brao =)

Va tycker ni om nya headern då ;)?

KLOCKREN!



Så jävla rätt jag hade ;)

Heelg <3

Kom hem från jobbet för en stund sedan! Haha jag kanske är sjuk, men jag älskar att jobba. Kanske är för att jag trivs så otroligt mycket! Världens bästa arbetskamrater också! Men tråkigt nog jobbar jag bara denna månaden ut =(

Igår fick jag iaf för mig att sova tidigt, JO TJEEENNNNA! Så blev de inte, låg i sängen och kunde inte somna. Smsa massa med * Sen ringde Johan så snacka med han en stund sen försökte ja somna igen men njaa. Och inte trött imorse heller. Kände mig lite otrevlig mot Johan iofs då han var snäll och skulle väcka mig =/

Ikväll händer vad? Knäcka en kanske ;) Mumma <3

Nu är ja iaf ledig hela helgen och jobbar först på måndag! Wonderful =)

Slöö

Fan va ja är trött nu för tiden, vad är detta =O

Jobbat idag, P ringde å väckte mig hmm är de tillåtet ;)

Efter jobbet hann ja mer eller mindre inte hem innan Ida hämta mig för att hon skulle köpa kuddar =)

Tar de lugnt nu bara ska snart bjuda snyggingen själv på kaffe hade ja tänkt ;)

Tröttast!

Är sjukt trött ändå sov ja länge idag! Ida kom å plocka upp mig innan iaf å vi åkte till stan så hon kunde shoppa! Hon köpte massa fina saker men ja sparar pengar och det kliar i fingrarna då ja inte kan köpa något =(

Var även på pressbyrån efter god mat, Assar var snäll och bjöd på kaffe så stog och tjöta skit med honom ett tag!

Nu ska ja hmm.. Kolla efter fina saker på nätet som ja ska köpa då min nästa lön kommer =)

Ida.. Du vet att du är den bästa som finns va ;) Me love you <3


"Drick en sån och du är pigg i en månad" Jo visst vi säger väl så Zonie!

Nyvaken..

Ida ringde och väckte mig för en timma sen kanske. Vet inte om man ska hissa eller dissa ;) Ja kom ju iaf upp tidigt för att vara jag, men huvudvärken sitter kvar och gör allt så mycket jobbigare! =/

Vet också att ja lovade att inte sätta mig här men råka visst göra de ändå ;) Så kanske att man ska skynda sig in i duschen nu och vara klar när Ida är klar! Får se hur det går med den saken. Försöka kan man ju alltid.

Film med hny <3

Haft en stressig jävla dag på jobbet. Det känns av i mitt stackars huvud nu! Men vad ska man göra? Lägg på ett leende och fortsätt! Ida kom till mig efter att jag slutat, snacka privata saker på trappan ;) Vissa störde ibland men då flumma vi bara bort allt!

Sedan godis chips å dipp. (ja vi är godisgalna så ni behöver inte klaga på de) Låg å i soffan å kolla film även bror fastna framför dumburken! Sedan kom O och gjorde oss sällskap mitt i filmen så fick bli en paus!

Nu ska ja.. aa just de, det vill ni bra gärna veta va! Ne, nu blir det hemlighetsstämplat någon timma framåt =)

RSS 2.0