21 i en vecka!

Idag har jag varit 21 i en hel vecka.. Måste erkänna att det känns för jävla bra =) Allt flyter på i min vardag och i min omgivning och äntligen har det kommit lite mer energi och hälsat på mig =) Den är så välkommen så!

Hade som sagt kalas förra veckan var inte många som kunde komma tyvärr eftersom magsjukan spökade som värst då. Men det var nästan tur i oturen att det blev som det blev för mina smörgåstårtor gick åt som smör.. Måste ju betyda att jag lyckades grymt bra med dom ;)

I helgen som kommer skall vi åka ner till Göteborg för att ha lite kalas med pappa och släktingarna därifrån skall bli så mysigt så kommer självklart bli melodifestival på kvällen också me like ;) Måste dock bestämma vad jag vill ha för mat.. Men tyvärr står det stilla i mitt huvud just nu! :(

Nepp nog om detta nu tror jag allt ja ska ringa min mormor och kolla om hon bjuder på en kopp kaffe så energin speedas upp lite till för i så fall tar jag nog fram kofoten i ef och river de lilla rummet ;)


Sista dagen som 20..

Skall försöka göra min sista dag som 20 helt perfekt. Skall börja med att försöka skriva ihop ett inlägg med en katt i knät som älskar allt som rör sig på skärmen önska mig lycka till ;)

Skall snart ringa och kolla om syster yster är vaken och sedan ta med henne in till staden och inhandla allt jag behöver för min smörgåstårta och lite efterrätt ;) Det blir det enklaste! Tänkte göra mängder med negerbollar haha.. Lite lat är jag allt men ack så gott! Och vet även att min sambo och mina syskon älskar det!

Sen får vi se om vi hittar på något annat! Maybe..

Ikväll skall jag iaf göra fyllningen till smörgåstårtan! Det blir alltid godast om man gör den dagen innan =)

Sen hoppas jag på en myskväll med min käraste!

Nepp klockan är 10, nu borde man väl kunna väcka en sovande syster!

Tisdag!

Kan hända att jag är ledig idag.. Men ännu vet jag inte 100% säkert. Kan ju fortfarande bli bokad.

Men något som jag vet är att jaf iaf skall jobba två nätter i rad nästa vecka. sön-mån & mån-tis på A de kan bli lite kul! =)

Har även lite tankar om att jag skall försöka mig på att göra smörgåstårta på torsdag och bju mina gäster på! Måste nog iofs öva innan haha!

Idag blir det nog ganska lugnt som det ser ut nu! Fy bubblan vad skönt. Skall röjja upp lite på övervåningen så inte rörläggaren skall behöva snubbla in i rummen!

Men innan dess skall jag ta och göra mig lite frukost & sen lite kaffe! =)

Alla hjärtans dag!

Sitter hemma med två små sötnosar till katter. Sitter och väntar in våran snygga karl i huset. Hoppas att det inte dröjer allt för länge innan han kommer för han är så saknad!

Dagen har varit slö och helgen har varit fartfylld.. Just därför är jag som jag är idag! ;)

Denna veckan är nästintill fullbokad. Och det är rätt så skönt men längtar lite till torsdag då jag blir ett helt år äldre ;) Moaha!!

Ikväll blir det väl kanske inte så mycket mer speciell än alla andra dagar men lite gott skall vi allt äta =) Sen blir det en sväng till min kära mormor och sen får vi se vad det erbjuds mera..

Känns som att jag längtar efter något.. Eller snarare ser fram emot nått men jag vet inte vad det är :/ Skum känsla.

Och jag suger ju på att skriva haha ops va allt blev rörigt men wtf ;)

Tror jag lägger ner för idag!

Ett inlägg..

Är dålig på att skirva, fattar egentligen inte varför då jag tycker det är ganska så roligt att blogga och fixa med bloggar osv. Tänk er ett tag designade jag en massa bloggar åt folk också, men det var väl på den tiden jag hann med sånt..

Det är fullspeckat i mitt liv hinner inte med så mkt som jag egentligen vill! Men vad ska man göra då? Jag måste ta alla tider på jobbet jag kan få så jag får ihop lite pengar!

Denna veckan som vi är inne i nu kommer jag jobba varje dag.. Eller inte lördag eller jo.. Beror på hur man ser det.

Skall iväg och jobba nu ikväll upp imorgon bitti hem och sova och sedan jobba natten till lördag. Hem och sova igen för att sedan ge mig av på 80-tals fest ;) Me like! Sedan är det jobb på söndag kväll igen!

De få tider jag är ledig försöker jag hinna med så mkt jag bara kan.. Spec i huset! När man renoverar finns det alltid något som behöver göras. Städas iordning upp planera för vad som skall göras härnäst osv. Sedan har man ju det övriga också! Laga mat diska städa pyssla om mina bebisar m.m Därför hinner jag inte träffa mina vänner lika mycket som jag vill men jag vet att dom förstår och inte är dom sura för att inte jag hör av mig var och varannan dag! Huvudsaken är att dom finns i mina tankar och det vet dom om!

Nu håller jag på att tvättar lite sitter med en kopp kaffe i handen skall snart diska och väntar även på att Amelie skall komma hit så ja får lite smink! Får låna lite till på lördag då ja inte har så roliga ögonskuggor!

Nepp tråkigt långt jobbigt inlägg tjing på er <3

RSS 2.0