Sömniga familjen!

Haft en riktigt bra dag idag! Var ute på en långpromenad med lilleman och han somna gott i vagnen. Räcker man lägger ner honom nu för tiden så går ögonen i kors! Gullunge.

Passa även på att laga köttfärspaj medans Casper sov i hallen, tyckte de va för kallt för att ha honom ute alldeles ensam! :) Fast läser pappan i familjen detta nu så blir han väl sur ;) Han laga mer mat än mig. Jag gav order och han lyssna! De ni ;)

Nu ikväll har vi väl mer turats om att ha tvn. Nu är det något bilprogram på 9an och då passar ja på att skriva lite.
Casper sussar redan i sängen och det ska ja med göra strax! Freddy får vi väl se om vi får med upp, han ser ut att ligga rätt skönt i puffen ;)

 

Imorgon är det tandläkaren som är inbokat, jag längtar inte alls. Ska laga ett hål för första gången i mitt liv :( Gillas inte, dåligt av mig att misssköta mina gaddar!

Men efter det får vi besök utav min gammla underbara granne Jennie! Det ser vi fram emot!

 

 



Sista januari..

Tiden rusar iväg och nu har ja varit seg på att uppdatera! Ursäkta mig ;)

Just nu ligger lillkillen i soffan och väntar ivrigt på att få gå ut och åka vagn tror jag ;) Sprattlar som bara den!
Det är ju jätte fint väder ute. Tror dock det är väldigt kallt. Men vi får ta på oss massa kläder =)

Casper växer så det knakar och igår och idag använder vi två jätte söta fina gulliga plagg som tyvärr sedan måste läggas undan! Hemska tanke. Dom är ju för små men en sista gång är väl okej!

Pappsen är sjuk idag också, han ligger uppe i sängen och sover. Han var hemma igår med och då var det tvspel som gällde hela dagen! Förbannat tråkigt.. Men när man är sjuk får man ju bestämma vad man ska göra ;)



Idag bjuder vi på en bild från Freddys kalas. Casper har gjort sig kalas fin och är redo att äta smörgåstårta och glass ;) Han är för söt.


Tisdag!

Har inte haft tid att uppdatera nu de sista, eller så har lillen suttit i mitt knä och då försöker jag undvika skriva ;) Då är det musik som gäller för det älskar han verkligen!

Nu dom sista dagarna har de inte hänt allt för mycket! Har varit hos Freddys jobbarkompis och hälsat på dom och deras lilla nyfödda. Tyckte hon va super liten om man jämförde med Casper men ändå vägde hon 800gram mer än vad Casper gjorde när han föddes. Helt sjukt hur fort man glömmer hur små dom varit!

Har iaf varit ute och gått nu idag och igår, får ju passa på när det är så fint väder. Då kanske kilona vill rasa lite fortare ;) Vem vet!

Imorgon är det dags för BVC igen ska bli spännande att se vad min lilla kille väger nu! =) Det lär ju iaf vara över 5 kilo! Och på torsdag kommer söta Jenny hit! Myyyys <3

Måste handla med! Suck. Ska prova smyga ner handlingslappen i Freddys ficka så kanske han vill göra det ;) Det finns ju inget tråkigare än storhandla!!!

Freddys dag idag <3

Idag fyller min underbara sambo år så dagen har tillängnats han, iofs har han jobbat men jag har gått här hemma och grejat hela dagen mellan matningarna och allt gos med mini. Gjort smörgåstortor osv. =)

Nu är han iväg men snart kommer han hem igen och då ska han allt få sin present, hoppas han gillar den ;)

Casper har varit otroligt snäll idag. Fick duscha medans han sov första gången ordentligt i sin säng (mamma tycker det är gosigare att ha honom bredvid sig på natten). Sen vakna han precis när man fått på sig underkläderna då var det mat som gällde men sen somnade han vid 16.00 igen och sover fortfarande så nu har jag hunnit massor.
Mammas rediga kille.

Nu ska ja bara ta de lugnt allt är så gott som klart, några ljus ska tändas bara men det gör vi inte förän senare.
Kalas blir det inte innan 19..

Det kommer kort inom sin tid med på hur otroligt fin han är idag! Riktigt kalasklädd! Och även bild när han sover i sin säng första gången och en bild när han gosar med sin lilla groda ;)

Ha en underbar helg mina vänner <3

Vilket väder..

Har ju varit två kanon dagar å nu vaknar man upp till snöblandat regn idag! Fy så tråkigt. Hade planerat in en promenad här på förmiddagen men den ställer vi in fortare än kvickt! Tror även Casper försöker strejka från den för min lilla groda ligger fortfarande i sängen och sover!

När han vaknat så får det bli att åka in till staden och handla lite, pappa Freddy fyller ju år imorgon å då blir det kalas med smörgåstårta så måste ju ha alla ingridienser idag för imorgon hinner vi inte med stadsbesök!

Måste även komma på något mer roligt att köpa till honom, har ju redan en klockren present men vill ha något mer. Något förslag kanske vad man kan köpa ? =)

Ikväll tror jag allt ja ska åka hem till min underbara mamma och fika! Va ju nästan en vecka sedan nu ;)

Mysdag <3

Sitter med en liten Casper i knät som inte vet om han vill sova mysa eller äta. Nu är det blandning utav alla tre, lilla grodan ;)

Har inte gjort många knop idag! Myst med min bebis i soffan bara sen har Ida vart på besök suttit och pratat om allt möjligt i ett par timmar!

Nu inväntar vi mästerkockarna och sen kommer nog pappa Freddy hem kanske!

Måste ju även tilllägga att snart är alla gravidkilon borta 2.7 kilon kvar ;) Mycket härligt. Snart är det "bara" sambokilona kvar ;)


17 Januari..

Bra dag än sålänge! Vakna vid 9 imorse jag och lillkillen. Han låg kvar i sängen och mös medans jag sprang upp och gjorde mig iordning och käka frukost.

Sen kom Malin och hennes kompis dom hade håltimma så då passa dom på att hälsa på! Jätte mysigt! Sen kom underbara Jossan och hennes lilla tös Emma! Sötaste tjejen! Fika och prata en massa.

Efter alla hade gett sig av så tog vi en promenad! Casper var väl sådär pigg på de så tog en minirunda men givetvis när vi kom hem och in i trädgården så somna han så då blev de en ny promenad till konsum.. Man måste ju ha frimärken för att kunna skicka iväg dopkorten som jag inte fick klara igår förövrigt ;)

Men nu har lillen somnat om igen efter att ätit lite så nu ska ja passa på att hänga upp en tvätt och skriva lite! Sen får vi nog laga middag! <3


Jätte trött

Nyfiken

Somnat <3


På en minut kan det hända mycket ;)

16 Januari <3

En ny vecka med nya möjligheter och träffa massa roligt folk!

Helgen som varit har bara susat förbi i en väldans fart men mycket har vi fått gjort!
I fredags blev de en lugn kväll hoss Molle.
Lördags var vi i stan och kika lite sen blev det kinamat med mamma syster och bror + tjej!
Och igår var vi hos Freddys jobbarkompis å hans fru och efter det blev de gofika hos Ann och Micke!
Har även hunnit storstäda hela huset i helgen och haft besök utav Caspers farfar + sällskap!
Så om man vill och planerar bra så hinner man en massa saker <3

Idag har vi haft fina Frida på besök! Blev gofika och en massa pladder ;) Mys, första gången hon var i vårat hus och det är ett tecken på att man ses allt för sällan!

Nu sitter jag i soffan kolla Biggest loser och lillen sover på mitt bröst! Så mysgt. Vi längtar båda två otroligt mycket efter pappa Freddy <3

Måste få klart inbjudningskorten till dopet idag med så man kan skicka dom imorgon! =)


Casper Gustafsson <3

Mitt allt, min kärlek, min lilla bebis <3

Äntligen är han hos oss och redan 1 månad gammal! Tiden går fort men för varje dag som går älskar jag bara min lilla plutt mer och mer. Det bästa som någonsin hänt i mitt liv var när han föddes. <3 true love



Casper Freddy Gustafsson <3
4 December klockan 23.00 föddes min kille 49 cm lång och 3070 gram tung ;)

Dagen då livet fick en ny mening!

RSS 2.0