Skara va underbart =)

Kan inte säga mer än att helgen verkligen var lyckad.

Igår vaknade man ganska sent och ja som tänkte att ja skulle ta de lugnt innan vi åkte till Skara, men nej så blev de inte. Stressade som ett as och när ja äntligen kom hem till Claes efter att rally moster kört mig dit blev de dricka med en gång och försöka lugna ner sig lite.
Åkte sedan och hämtade Dennis och sedan var man påväg =) Kom upp till vandrarhemmet där man kunde börja göra sig i ordnig. Blev ännu mera dricka också såklart haha.
Sedan fick vi vänta på Tim & hans tjej innan vi kunde gå hem till Asshunter eftersom ingen visste vart han bodde. Där var festen iaf igång redan och de va riktigt roligt. Baby Alice & Secondtunez ;) Och fanns två mycket fina killar haha =) När artisterna tagit taxi till stället så fortsatte vi ännu mer och öste på =)
Sedan blev de Olins, lite öl och ännu mera kul. Satt uppe i vip rummet lite med folket men sen blev de ös på dansgolvet. Så jävla roligt men kvällen tog slut allt för fort tycker jag.
Efter många om och men och poliser som inte kunde något om Skara så fick man mat iaf och sedan taxi tillbaka till sängen =) Fick ligga och knö med Claes i sängen men de va mys ;)

Hehe filmen blev nice också haha hade ju väldigt roligt med Dennis kamera där ett tag ;) Claes komentar imorse va söt med haha =) men men...

Idag har man inte gjort mycket åkte bara hem från Skara och sen har jag & assar bara suttit hemma hos mig och slöat sönder. Fick goda mackor av mammsen med och godis hehe ;) Nu har iaf Assar precis åkte hem och de va någon skum bil här utanför idag IGEN =/ Vad vill dom oss?

Nu ska ja snart sova iaf. Inte blivit mycket sömn denna helgen spec inte inatt...

Kommentarer
Postat av: Sandra Gee

hihi ja det här va en fruktansvärt rolig kväll!!! =)



Kram på dig!

2009-02-02 @ 15:25:20
URL: http://sandragee.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0