Torsdag...

Sådär inte hänt allt för mycket idag, men men.
Körskolan imorse och de gick verkligen perfa =) Fan va ja e bra vissa dagar asså haha.
Sedan gick ja å snacka med C en stund sedan blev de att följa med Assar å käka =) Satt iofs bara å kolla på men haha han fick ju trevligt sällskap iaf ;)
Sedan bara varit hemma, skulle ju pluggat men inte fan blev de så =/ kanske senare dagen  är ju trotsallt inte slut ännu.

Sen blir ja så sur på Malin, hon har raderat allt på gitar hero så de är bara att börja om från början. Fy fan ja blir galen, varför pillar dom på saker dom inte får? :@ aja inte mkt å göra åt saken nu...

Imon ska ja iaf till systeryster =) Ska in till stan å så på dagen sen käka gott på kvällen så får vi se va som händer. Kanske träffa Olivia en stund? På lördag ska hon iaf tävla min lilla älskling. Par Disco, och får hoppas de går bra för dom. Tränat nu hela veckan och legat i som bara den hon och Emelie. Hon är nervös nu och de märks när man pratar med henne kan jag lova ;) Tur iaf att de inte är någon träning imon för henne. Så hon kan vila sina knän och axlar eftersom dom arbetar lite för hårt och spec nu denna veckan haha =) Håll tummarna för my love =)

Undra om Jennysen skulle komma sedan =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0