Söndag!

Sådär kom precis hem nu och ja vet ja är kass på att skriva blogg men ja börjar tycka de är så fruktansvärt tråkigt! Fyy ;)

I fredags var ja iaf sjuk, vakna på morgonen och mådde väldigt illa. Men men gick över efter ett tag så la man sig ute i solen i ca 7 timmar. Haha ja lovar att ja inte ser ut som en kräfta ;) På kvällen sedan var de fullt hud här. Jörgen skulle sälja sin jeep men stockholmarn va försenad så vi satt på trappan dunka musik å drack lite öl (= Vid halv 10 kom han iaf men då hade redan Stefan Gröhn å lilla ella också hunnit komma. Jävla liv blev de iaf. Och 08 åkte härifrån efter 12 någon gång ork på han haha. Ella somna iaf i mitt knä sedan va de bara springa ut med henne i bilen när dom väl kunde passa på att åka och hoppas på att 08 inte kom tillbaka. Men han körde förbi igen. Men han våga inte stanna då moaha.

Igår blev de lite sol också. Efter ett bra tag kom Marcus och hämta mig å vi åkte till skara. Grillade på kvällen å drack lite (= Massa kul var de. Va i studion en stund med för han kan ju inte vara ifrån den. Men ja gick på upptäcksfärd ist lättroad som man är. Idag blev de iaf slött. Han har grejjat lite musik å vi åt världens godaste frukost som vanligt hihi ;)

Nepp ta sig en dusch och bänka sig vid tvn kanske? Är såååå trött.

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0