Stockholm.

Hela helgen har man tillbringat i Stockholm med Perra. Åkte till falköping vid 4 fick man mat utav Perrra då ja inte han äta bara för att jag är så bra på att planera mina dagar suck =/. Var uppe hos Emmy & Fredrik vid halv 10 iaf. Trevlans. Drack lite öl och vin sen sprang vi och köpte mat mumma. La oss hyffsat tidigt eftersom vi skulle till Fredriks studio dagen efter.
Innan man kom till studion på lördagen var vi iaf runt i hela Stockholm kändes de som. Hämta någon "nyckel" på ett ställe sedan till Odenplan å lämna en grej sedan plocka vi upp primetime? hmm ja vet inte va han hette men efter de blev de studion iaf. Var ganska tråkigt då allt bara krånglade men dom fick till de till slut iaf. Då vi tjatat ett bra tag om att vi hade brottom hem för att fixa oss inför festen på kvällen.

Så på kvällen blev de fest var hos Emmys killkompisar och kika melodifestivalen men de va kasst så vi kika aldrig klart utan de blev taxi till K15. Goda drinkar hade dom iaf (= Efter att vi kikat runt där inne ett tag så kom de lite killkompisar till Fredrik och Jonas i Basic Element kom också =) Trevligt som fan.
Efter att man tröttnat lite på K15 tog Jonas med oss till sturecompagniet så maffigt ställe =)
Vilken underbar kväll de blev. och alla va bra fulla haha. vingla runt på gatan sedan och leta taxi iaf när de stängde! Blev att man köpte mat på vägen hem också men någon decka och han fick ingen mat moaha ;) Känn dig inte träffad Frippe! hehe.

Söndagen var slö och ingen orkade nog nästan inget! Riktigt god frukost blev de iaf innan man skulle tillbaka till Skara. Ville inte åka hem ju :( Massa skratt hela helgen.
Och som sagt jag är ju så bra på planera också så de blev att ja fick stanna hos Perrra till idag.

Naee va ska man skriva mer? Lägger upp bilder på bdb iaf KickiLiiten

Pusssss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0